שאלות לגבי אסקסואלים

אני לא רוצה את התוכן. אני יודע מה

כתבתי וכתגובה למה. תשלחי את זה ישר להנהלת הפורומים, לא אליי.

סאדו

אני שמחה שאתה מתחמק משאלות שמסתירות בתוכן קנטרנות. אנא אל תירה קנטרנות כלפינו. הודעה שכתבת ובה ירדת על חברי הפורום נמחקה. לא אכפת לי מה אתה חושב על הפורום, אתה לא תבוא לכאן ותעשה לנו נאחס, נקודה. לשאול בצורה יפה? לא שאלת בצורה יפה. כפי שפורםו סאדו מאזו לא יספוג בשקט עשרות הודעות חדשות שבהן שואלים אם הם בעצם לא שפויים, כך הפורום שלנו לא יספוג עשרות הודעות שבהן שואלים אם אנחנו חסרי רגשות, שונאי אדם וכולי. לא מוצא חן בעיניך? אף אחד לא מכריח אותך לכתוב פה. הפורום הזה הוא בראש ובראשונה מקום מפגש לא-מיניים, ובשנית מוקד הסברה. אם שני הנושאים מתנגשים, כמו כאן, הראשון מנצח.

אווו... להתעסק

בתגובות שלי כדי להוציא אתכם בסדר זה כבר דיי שפל. כתבתי כאן לא מעט נקודות עיניניות ללא שום אלימות מילולית כמו שמרבית החברים כאן נקטו בה. בחרת להוריד את התגובה שלי ולהשאיר את האלימות המילולית של חברייך. זה ניהול כושל. יתרה מזאת - זו הסברה כושלת. לא שאלתי בצורה יפה? שאלתי שאלות תם. אני באמת לא מבין בתחום. איך צריך לשאול יותר "יפה"? הרי כתבת שלא הדרך הפריעה לך, אלא תוכן השאלות. מה שהפריע לך זה שמלא אנשים שואלים את אותה שאלה. אז באתי אני והחלטת להנחית אגרוף על פניי כי אחרים הרגיזו אותך. זה כן שפוי? טוב, שיבושם לכם.

ההודעה שהורדתי לא הכילה תוכן

היא הכילה ירידה על הפורום. אם אתה מוצא שהפורום לא מתנהל לשביעות רצונך, אתה מוזמן לפנות לפורום המשוב ולהתלונן.

אני שם לב שאת מוחקת

יותר מהודעה בודדת... ותחת הטענה שזה מכיל "ירידה", לפני שאת מוחקת תחשבי בינך לבין עצמך אם זה עושה לך אישית כבוד כמנהלת להטות את הדיון לטובת חברייך ולהשאיר ירידות שלהם.

סאדו מאזו

אני בטוחה שבפורום סאדו מאזו לא יקבלו בזרועות פתוחות שאלות כמו "אתם דפוקים לגמרי בשכל?", במיוחד לא בקצב שהן עולות פה על ידיך ועל ידי קודמיך.

Limbonic Art

New member
מממ. הוא פירסם בלוחות שלנו מודעה

אין לי מושג אם זה בטעות או בשביל להרגיז בכל אופן אנשים בטעות יכולים לפנות אליו ואז זה לא מצחיק בכלל!

למה לשים מילים בפי?

לא כתבתי "דפוקים בשכל". חבל שאת בוחרת להגיב ב"ריגשי". שאלתי שאלה עיניינית. אני אישית נתקל לא פעם בכאלו שחושבים שסאדו=אלימות. אני מסביר להם יפה את ההבדל...

לא כתבת דפוקים בשכל ולא כתבת סאדו

בדוגמה שלך היה א-מיניים ומיזנטרופיה בדוגמה שלי היה סאדו ודפוקים בשכל כי לסאדו מתאימות שאלות שונות מא-מיניות. אני לא חושבת שסאדו מזוכיסטים דפוקים בשכל, אני לא חושבת שזו סטיה, לפחות לא יותר ממנהגים נפוצים אחרים. אני חושבת שהרבה אנשים ירצו לשאול סאדו מזוכיסט אם הוא פסיכי, כי הם חושבים שהוא פסיכי. אין כאן שום ריגשי, יש שאלה שאתה מתחמק ממנה. האם פורום סאדו מאזו יקבל בהבנה את השאלה "סאדו מאזו זה אנשים דפוקים בשכל"? האם פורום סאדו מאזו יקבל בהבנה את השאלה הזאת עולה פעם בשבוע?

p019

New member
כן, אבל גם זו אהבה

כך, שגם אתה אוהב ללא מין. רואה - פתרתי לך את הדילמות

אבל הוא התכוון לאהבה רומנטית

ולכן הדוגמה לא מתאימה. עם זאת, הנקודה שהתכוונת אליה נכונה, א-מיניים גם נמשכים רומנטית לאחרים, מר ג'יקל יכול לגלות זאת בשאלות הנפוצות שלנו.

p019

New member
לא חשבתי שמגיע לו תשובה עניינית../images/Emo13.gif

למעלה