שאלות לגבי אסקסואלים

לפי הלוגיקה הזו אסקסואל לא אוהב

בצורה רומנטית. שוב - לפני שכמה חבר'ה נמהרים ופזיזים יסיקו מסקנות - זה לא נאמר כירידה או קביעה. נאמר כחלק מדיון בהתאם לתגובות החברים.

נראה לי שנוסיף לחוקי הפורום

ולהודעות המנהלתיות את החוק שצריך לקרוא את השאלות הנפוצות. אם עוד פעם אחת ישאלו אם א-מיניים לא אוהבים, אני אשתגע.

Limbonic Art

New member
הוספה למזנטרופיה

אם היינו שונאים זרים, לא היה יכול להיות כאן פורום, כי אתה זר לי בדיוק כמו רוב הכותבים בפורום, אני לא מכירה יותר מ-2 אנשים כאן לעומק ועוד 2 אולי הכרות שטחית בקושי. אנחנו מכבדים כותבים חדשים, אבל לא אם שואלים מיליון פעם אותו דבר, כי זה מעצבן! תסכים שלא כייף להיות תקליט שבור ושכל הפורום נראה בעצם "העתק הדבק". הפורום קיים יותר בשביל אנשים כמונו מאשר לסקרנים השואלים אותן שאלות. השטות שכתבת מגיעה מההנחה שלך שאנחנו לא אוהבים ואז אולי אין לנו כלל קשרים חברתיים ושום מערכות יחסים. יש סוגים רבים של מערכות יחסים זה שאתה מכיר רק אחת (ועוד איזה אחת!) זו בעיה שלך ואטימות שלך. בתור אופה , חוץ מעוגות קרם קצפת ואפילו לא כולם- אין כמעט עוגות עם דובדבן (למען האמת, בדרך כלל הוא רק קישוט). אה וסאדו מאזו מאוד רומנטי - אתה צודק. רומנטי מאוד לקשור לאנשים איברים, להשפיל אותם, להכות אותם ולהיות אפס ושטיח זה מאוד סנדרלה ונסיך על אביר. צודק ... כל מילה נוספת מיותרת. עכשיו ברצינות- לא צריך מין בשביל ארוחה רומנטית , לא צריך מין בשביל לבלות בחוץ, בכדי לקיים שיחה מעניינת, בכדי לאהוב ולהביט בעיניים, בכדי לכבד אחד את השני, לשלוח זר פרחים ,לאחוז ידיים ולחבק והרשימה עוד ארוכה!

אה???

" זה מעצבן! תסכים שלא כייף להיות תקליט שבור ושכל הפורום נראה בעצם "העתק הדבק". " מה שאת אומרת זה שמליון איש רבו איתך או שיגעו לך בשכל, בא אדם ושאל בנימוס שאלה וקיבל ממך אגרוף כי זה מעצבן. אם זה נראה לך תקין כנראה שבאמת אין מה לשוחח. " השטות שכתבת מגיעה מההנחה שלך " הבנת הנקרא... האם קבעתי עובדה או שאלתי שאלת תם? תודה על ההבנה (או שלא). " זה שאתה מכיר רק אחת (ועוד איזה אחת!) זו בעיה שלך ואטימות שלך " (ושאר הגיבובים בהמשך)... אני לא מאמין ל"משמע אוזני"
ואת עוד אומרת שאני האטום? תקראי מה שהאצבעות שלך כותבות(!) גם זה וגם בנוסף - יפה לך להכליל. אני מכיר רק אחת. כן... אנחנו הרי מכירים כבר הרבה זמן. עשרים שניות. את יודעת מה אני מכיר ומה לא.

Limbonic Art

New member
לא ,אני אומרת שיש שאלות נפוצות

ולפני ששואלים שאלה בפורום שלא שייכים אליו , אפשר לקרוא קצת ולדפדף שם ואם לא תמצא תשובה לרוחך תבוא ותשאל. שאלת שאלה שנבעה מאיזשהי תפיסה בלתי מובנת ובזה עוד לא נתקלנו בעבר- היגיון קצת לא מזיק- אדם שלא נמשך מינית לא יאהב את ההורים שלו? לא יאהב את חיית המחמד? לא יאהב את החברים שלא? או שהוא מזנטרופ שאין לו בכלל חברים? לוגיקה פשוטה- זה לא הצד החזק אצלך. איש יקר. אני לא אטומה . גם אנשים מקצועיים מתייחסים אלכם כאל בעלי הפרעה נפשית ולמרבה צערך כל עוד אתם "מאזוכיסטים" ו"סאדיסטים" זה ישאר כך, גם אם תעשו מיליון הפגנות בגני התערוכה או איפה שעשיתם לא מזמן (אחרת למה בכלל עשיתם? הרי אתם נורמלים , כולם מקבלים אותכם והכל בסדר). ואל תביא לי מחקרים מYNET יש הבדל בין משחקים זמניים בין בני זוג שהם לגיטמיים, לבין ממש להיות סאדיסט שולט על בת זוג (שזה אגב חולני- אין שליטה בזוגיות בריאה) למשך כל הקשר וההפך תופס גם. ואדם בריא ונורמלי לא רוצה שישלטו בו ויכו אותו - גם אם תוכיח לי שאמרו "מקצועיים" ההפך, זה לא יצליח לשכנע אותי. זוגיות נורמלית היא הדדית , רוכשת כבוד ואהבה , לא אלימות! יחד עם זאת תיהיה מי שאתה רוצה, ענו לך על שאלות- בעינייך "התשובות היפוטטיות", לא מספק אותך? אז לך , אתה לא חייב לקבל אותנו או להבין גם אני, אישית, לא מקבלת אותך אז ביי לא כל העולם חברים ולא כולם מסכימים עם כולם וטוב שכך!

gabriel1349

New member
מה שנקרא הגדרות זה דבר קר.

א-מיני= אדם שלא נמשך מינית לאחר. הומוסקסואל = גבר שנמשך לגבר. סטרייט= גבר שנמשך לאישה. ביסקסואל= אדם הנמשך לשני המינים. סאדיסט= אדם הנהנה להכאיב לאחר. מאזוכיסט= אדם הפוגע בעצמו ונהנה מכאב . (ב-DSM עדיין סאדו מאזו נחשב לסטייה אגב ) אהבה = תחושה חיובית עזה המתעוררת באדם כלפי אדם אחר או כל דבר אחר. אהבה מאופיינת בערגה, בחיפוש אחר קרבת הנאהב, בדאגה לו ובבקשת טובתו. משיכה מינית= צורך עז בקרבה גופנית הכרוכה במשיכה מינית. מזאנטרופ= אדם השונא בני אדם. וכן הלאה והלאה כשמבינים הגדרות , לא שואלים שאלות כמו האם א-מיני לא מסוגל לאהוב. כי זה בערך כמו לשאול הומוסקסואל- אם הוא לא צופה בכדורגל (בדיוק אין קשר!) הבעיה שאנשים לא מבדילים בין משיכה מינית למשיכה רגשית הם יכולים להיות משולבים , אך לא בהכרח. בדיוק כמו שעוגה יכולה להיות עם דובדבן וגם בלי (אחלה דוגמא הבאת לנו).

Limbonic Art

New member
את האמת, אני לא מבינה בכלל

אנשים עם שאלות כאלה. קודם קוראים, מגבשים דיעה, בודקים את הנושא אח"כ שואלים שאלות בפורומים שונים. לדוגמא , עם עינייני הסאדו ושות' - קראתי, גיבשתי דיעה , הבנתי במה מדובר - יופי , אני לא בעד ואין לי מה לחפש בפורום שלהם- אז לא אלך להרגיז אותם סתם, כי זה מיותר לגמרי ולא אשאל שאלות לא קשורות לגמרי. ואני לא צריכה המלצות לקריאה על החומר, כי אין מה לחדש לי . למען האמת, לא מוצאת בזה עיניין- בדיוק כמו שבריטני ספירס עשתה קרחת, אבל מה לעשות שהיא בשער הראשי של תפוז
נו טוב, לא נחנך בני אדם לא לכאן ולא לכאן . מיאו וכן הלאה

gabriel1349

New member
נו באמת!

על מה אני דיברתי ועל מה אתה מדבר , להביא לי קישוריים אנטרנטיים, רק מראה כמה אתה תמים אני דיברתי על DSM - יש שם מחלוקות לגבי הנושא זה נכון, אך עדיין אתם מקוטלגים כסוטים בין היתר כי יש קיים בכם יצר מסוים שהוא בעייתי מבחינה פסיכולוגית (סאדיסטיות ומאזוכיזם) המחלוקת האחרת אומרת שאם אין לכם הפרעות נוספות ודפוסי התנהגות בעייתיים נוספים מלבד קשר סאדו מאזו בהסכמה אז יש לקבל זאת (ולפי תפיסה זו יש לגטימציה מסויימת לתורות שלמות הנושא , אך שורה תחתונה בספרים עצמם אתם עדיין סוטים) חוץ מזה בפסיכולוגיה לימודית ,אקדמאית יש 2 פרקים שלמים עליכם והשלכות נפשיות של מצבכם. ולא אני לא אעתיק או אתרגם לך ספרים באנגלית תחשוב מה שאתה רוצה ותתעקב על קישוריים אינטרנטים . בסקסולוגיה אתם משתייכים לקבוצת הפטיש - קבוצות הפטיש עדיין רשומים באקדמיה כסטיה , חוץ מזה מה אתה רב? היית עד לפני אתמול בפורום סטיות וסאדו- או ששינו את השם או שמחקת אותו מהכרטיס שלך . בכל אופן, אני לא מוצא המשך לדיון על איזה מישהו סקרן בפורום ושרשור כזה ארוך לכבודו מיותר. אתה תגיד א' אנחנו נגיד ב' ויאלה תחשוב מה שאתה רוצה יהיי שלום. לא מדבר יותר עם קירות

למעלה