שאלות לדר' קרן לנדסמן - ניתן לשאול בשרשור זה

יותר גמישות ושליטה

ואם היא נתנה למור מייל אישי זה עדיין לא אומר שזה מייל של העבודה... להפך, גם כאן (ובעיקר כאן) רוב האנשים מפרידים ולא מערבבים בכלל.

cומcו

New member
אם זה מאוחד, איך אתה יודע מה היה המקור של זה?

האם התוכנות כותבות לך שזה בא ממייל א' וההוא בא ממייל ב'?

Cahill

New member
למה לא היה באף מקום?

למה לא היה הודעה על קיומו בתפוז אנשים מודיע או בפורמט אחר?

חבל, היו לי מס' שא', אבל לפחות יש לי נחמה, שלא התרשמתי מהתגובות האחרות שלה ולא מהסרטון שכל כך מעללים אותו.

דווקא היה

שלום.
הנהלת הפורומים פרסמה את האירוח הזה בכל הפורומים - נשלחה הודעה לכל הפורומים עם האירוחים בכל תפוז באותו היום, וגם זה הופיע שם.
צר לי שפספסת, אך כפי שראית לבד, תשובות מתועדות לשאלות ה "קשות" לא ממש ניתנו.

לא הייתי חורג מתנאי הדיון

לפי מה שהיא כתבה קבעתם שלא תדברו על דברים שצריך להציג מחקרים לא? זה קצת לא הוגן אחרי זה לבוא אליה בטענות. שלא לדבר על זה שמצד אחד להזמין אותה לבוא ואז ללכלכך עליה מאחורי הגב זה לא מכובד וירחיק אורחים פוטנציאלים אחרים.

באותו היום זה ברגע האחרון, זו הבעייה

ההודעות היומיות של תפוז הן בדרך כלל בצהריים, אם איני טועה, וזה אומר שלמי שכל מי שלא נכנס לתפוז בדיוק בשעות האלה באמצע היום פספס... כי גם באירועים שמופיעים בצד שמאל למעלה לא ראיתי את זה (או לפחות כשבדקתי יומיים לפני האירוח זה עוד לא היה). אם תפוז פרסמו ברגע האחרון אז זה לא כל כך אפקטיבי וחבל.

גם לדעתי ההערה שלך בסוף לא ממש לעניין... לא ראיתי שום שאלות "קשות" שנותרו ללא התייחסות. כתבתם שיש דברים שסיכמתם שהיא לא יכולה לענות עליהם באירוח, אז מה הבעייה? כמו כן יש שאלות קנטרניות שמצפות למחקרים או לניסויים בדרכים שחוקרים לא יכולים לעשות אותם. לדעתי היא ענתה בסדר גמור במסגרת הידע הקיים ומסגרת הזמן והאירוח. עצוב לי שאנשים בפורום הזה (לאו דווקא אתה) כל כך כפויי טובה שכשמוזמן אורח (ולא מדובר כאן בפרסום עצמי או בקידום מכירות), איש מקצוע שזמנו המקצועי שווה כסף והוא מקדיש אותו חינם עדיין מזלזלים בו ככה ומלכלכלים עליו אחרי שהלך.

הפרסום ע"י תפוז

באשר למדיניות קידום אירוחים ע"י "תפוז" - אנא פנה להנהלת הפורומים. גם אני הייתי שמח לו זה היה זוכה לפרסום נרחב יותר, אך כנראה שיש להנהלת הפורומים קשת רחבה של שיקולים ותמונה רחבה יותר של כלל הפורומים והקידומים שם.

אני סבור שבאופן כללי ענתה ד"ר לנדסמן תשובות סבירות בהתייחס לתנאים ולנסיבות, לפי השקפתה על החיסונים.
יחד עם זאת, כן הייתי מצפה ממנה להתייחסות אחרת לשאלה על מדיניות הטיפול בנפגעי החיסונים ולשאלות בטיחות החיסונים.

לא היו ביננו שום הסכמות על נושאים שכן ידברו עליהם או שלא ידברו עליהם, רק הבנה של מה שפרסמתי לפני האירוח לפחות פעמיים: שלא יצפו ממנה להתעמק במחקרים במהלך האירוח עצמו. אני לא חושב שמישהו מצפה ממנה לעשות זאת, אבל אם נותרת שאלה עקרונית פתוחה ומבקשים ממנה להראות מחקר - היא יכולה לספק אותו מתי שנוח לה בעתיד (או שלא - לחלוטין לבחירתה).

Cahill

New member
חפשתי עכשיו בפורומים אחרים פעילים יותר ופחות

ולא היה בשום מקום הודעה על האירוח.

ראיתי הודעה על פורומים חדשים כמו פורום בלתי הפיך של הסידרה החדשה של עדי אשכנזי וגם ראיתי על תחרות חיתולים.

יש לך קישור לפרסום?

למיטב הבנתי ההודעות היומיות של תפוז נמחקות

מעצמן אחרי כמה זמן (יום או יומיים או משהו כזה) וזאת הסיבה שלא רואים אותן כשמדפדפים בארכיון. דווקא די הגיוני כי אלה פרסומים לטווח קצר אז אין טעם להשאיר אותם כשהם לא רלוונטיים.

למעלה