שאלות לד"ר אבנר שיפטן

לגבינת צאן

ישנו ד"ר יצחק ברדה באזור ירושלים (אבל מגיע לכל מקום בארץ), וד"ר קרלוס רוזנברג מאזור המרכז.

אשכר ש

New member
תודה רבה לד"ר שיפטן

על הזמן שהשקעת בנו, תשובותיך תרמו רבות. נשמח לראות אותך מבקר מידי פעם בפורום
יישר כח!

debby12

New member
מנהל
תודה לד"ר שיפטן

לא הספקתי להשתתף - נולדה לי בת בלידה חוץ-אשפוזית לפני כמה ימים... אבל רוצה להודות על עבודת הקודש שאתה עושה ועל הנכונות לחשוב מחוץ לגבולות המימסד הרפואי הקונבנציונלי

שָׂרָה

New member
מקווה שלא מדי מאוחר אפשר לשאול?

הסיפור האחרון שקרה עם היולדת שילדה בבית ולא הספיקה להתפנות בבית החולים, שהתינוקת שלה היתה במצב טוב אבל נפטרה בדרך לבית חולים. יש השערה שזה קרה בגלל שהיא שאפה את מי האמבטיה. לי זה לא נראה הגיוני כי אם היא יצאה מייד מהאמבטיה איך תשאף? ואז היא לא היתה מסוגלת לבכות. או שהיה לה מום במערכת הנשימה, שלא מספרים? אז מה בדיוק גרם לה למות? זאת החתיכה החסרה בסיפור שלא מספרים. אולי יש לך מושג? אודה אם תוכל לשים אור על הפרשה העצובה..

צימעס

New member
שרה, בבקשה די.

למה הסקרנות הגדולה הזאת? למה לדבר באינטרנט על משהו שההורים בבירור לא רוצים לספר לכל העולם? (את יודעת שאם היו רוצים, יש להם גישה לאינטרנט). אני מזכירה - מדובר בלידת-בזק שהתרחשה בבית באופן לא מתוכנן.

שָׂרָה

New member
כתבתי כבר שמדובר בלידת בזק

רק מפריע לי שאת הפרט הזה הם לא מספרים מה שגורם לכל הפרשה להיראות מסתורית ומפחידה. כולם רוצים לדעת מה בדיוק קרה. מה יש אסור לשאול? ואם המשפחה רצתה פרטיות, למה התקשורת לא כיבדה אותם ופירסמה את הסיפור שלהם בלי הרשות שלהם?

צימעס

New member
מד"א הוציאו הודעה לתקשורת.

למה התקשורת לא כיבדה את רצונם בפרטיות? הקטנה שלי היתה עונה: "כי ככה זה". תקשורת. זו העבודה שלהם.

שָׂרָה

New member
אז הם מפרסמים מה שנוח להם

מה שיכפיש את המשפחה ויסתירו את הפרט שהיה יכול להראות שזה בכלל לא אשמתם

EDITH saban

New member
GBSבלידה

אני בהריון שלישי ובשניים הקודמים היה לי GBS .בראשון לא קיבלתי טיפול כי לא ידענו את זה מראש אבל בשני קיבלתי 3 מנות אנטיביוטיקה תוך ורידית לפני יציאת התינוק. האים זה נכון שאם היה פעם GBS אז תמיד אקבל טיפול אנטיביוטי? האם אפשר לטפל בחיידק לפני הלידה בדרכים טיבעיות כמו שום או אם יש משהו אחר ולהמנע מאנטיביוטיקה בלידה?אודה לך התייחסות בנושא זה.

למעלה