שאלות לימין ולשמאל - ! ! !

מיטלוש8

New member
לגבי כמה דברים..

לגבי נתינת עידוד לטרור- בטח שהאנשים בורחים... אלא מה הם עושים?! מפנים אותם מביתם בכוח... זה לא שהם מחליטים "לעזוב את שטחי עזה" זה הפוך- מגרשים אותם! וזה בריחה! וגם אם אתה לא רואה את זה, זה לא משנה, הם רואים את זה ככה! לפחות הארגונים הפלשתינים רואים זאת כך, וזה מספיק בשביל לתת לגיטימציה לטרור... מלבד זאת שמע מה אבו מאזן, "ראש הממשלה" שלהם אמר היום... לגבי 4- עובדה. שניים שאני מכירה הם בצבא, והם אמורים לפנות, כלומר, לדפוק בדלת. אולי זה לא נכון, אבל ככה שמעתי.. וזה בכלל מעצבן: "יש הבדל בין להפגין הפגנה ולהביע התנגדות, ותראה כמה שמאלנים קיצוניים בודדים נמצאים בבילעין לעומת התנגדות אקטיבית ופורעת חוק של הימין ובעיקר הימין הקיצוני." אם אתה לא יודע מה אתה מדבר אז אל תדבר. אתה לא יודע אפילו מה קורה אצל הימין. כמו שיש "כמה שמאלנים קיצוניים בודדים", ככה יש גם "כמה ימנים קיצוניים בודדים". אני ימנית ואני יודעת שאין הרבה שמאלנים קיצוניים, בדיוק כמו שאין הרבה ימניים קיצוניים. אז הגיע הזמן שתבינו שזה ככה.. ולא תדברו סתם בלי לדעת.. ואין לי כוח יותר..

מיטלוש8

New member
אשתדל בקצרה (לא יילך...)

שאלות נייטרליות 1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? צבע בולט, וקראתי עוד סיבה ששכחתי... 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? שאלה מצויינת... תשאל אותם.. שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? ניצחת מבחינה אידיאולוגית. אני נגד לשבת בכלא, אבל הסברתי את המשפט.. 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? מה? 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? א. אבקש לא להכליל, אני מעולם לא חסמתי כביש, אשתדל לענות ממה שהבנתי.. ב."אז נכון, במאבק הזה, ממש כמו בכביש, לא צריך להיות צודק אלא חכם, ולא בטוח שהחסימה הזאת שווה הרבה נקודות בדעת קהל. נכון שגם עדיף למצוא פעולות מחאה יצירתיות יותר ומעצבנות פחות, אבל אנחנו הרי לא מנהלים דיון רגוע על כוס קפה. אתה עצבני כי אתה רוצה להגיע הביתה ואין לך כוח לשמוע את ההסברים הרציונאלים שלי. באותה מידה, גם הנערים האלה כבר איבדו סבלנות, ואין להם כוח לשמוע את דברי המוסר שלך ושלי. כשחוסמים אותך באמצע הדרך אתה חושב מהבטן ולא מהראש. את הנערים היקרים האלה, חסמו בחודשים האחרונים מכ"כ הרבה כיוונים שגם להם כבר אין ראש להקשיב, והם התחילו לדבר מהבטן. אתה עצבני כי סתמו לך את הצומת. הם עצבניים כי סתמו להם את הפה". ואגב, בהחלט דנים בעובדה שלא ניסו מספיק להתקרב ללב האנשים, זו טעות שאנחנו משלמים עליה. 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? שוב נענה בצורה כללית- לערבים יש 22 מדינות ברחבי העולם, לנו יש מדינה אחת, יחידה וקטנה. הערבים רוצים עוד ועוד, וגם אנחנו. במאבק הזה ינצח מי שיותר חשובה לו הארץ. אם הארץ חשובה לנו כמו שזה נראה היום, הם בהחלט יקבלו אותה בתוך מספר שנים. אנחנו צריכים לשמור על הארץ היחידה והקטנה שלנו, ולא לחלק אותה לעם אחר, שסירב לתוכנית החלוקה בשנת 47-48. אז כעת, אולי אי אפשר לגרשם והם צריכים מדינה. אבל הם רוצים את כל המדינה. ולתת להם סתם ככה את חבל עזה ולברוח, מזה לא ייצא לנו כלום. הם רוצים מדינה שבירתה ירושלים, תשמעו את אבו מאזן מדבר... אז לוותר להם ולברוח?! הם ינצחו. ואנחנו לא נישאר פה. 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? שאלה טיפשית שעוסקת שוב בהכללה- מאין לך ש"אנחנו באים בכוונה להפגנות ולהתהלם עליהם?" אני באה להפגנות על מנת להפגין ולהראות את דעתי, זה חופש הביטוי וההפגנה. שונאת שסתם אומרים על "כולם". די להכללות. 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? כפי שאנחנו מגיבים עכשיו. בהלם, בהפגנות, בניסיון לשכנע את הציבור בכך, ובניסיון לעשות משאל עם בנושא כל כך חשוב, שראש ממשלתנו היקר פשוט מתעלם ועושה ככל העולה על רוחו. 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק? מעולם לא אמרתי אז אין צורך לענות.. 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? שוב הכללה... אתה בכלל ראית את הקטע שאמרו "לא לאלימות" ו"אוהבים את צה"ל"? כנראה פספסת והגעת בקטע שאמרו "מחכים לאלימות". מצטערת, שונאת כאלו שאלות שעוסקות בהכללה ובדברים שאתם מדמיינים או רואים על חלק קטן של אנשים בתקשורת. 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? בהחלט. זו האמונה המרכזית שמבססת את דרכי. 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? מעניין... אני אומרת שארה"ב וכל שאר העולם פשוט רוצה לרצות את הערבים. הם יגידו לנו לתת עוד ועוד. העיקר שהם יהיו מרוצים. והם לא יהיו. אז מה יהיה? ה' יודע...

Mike Sapir

New member
../images/Emo36.gif

שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? זה לא אותו דבר 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? לא חסמתי שום כביש 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? כי זו מדינה יהודית 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? כן
10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ?

konda

New member
שאלות לשמאל: תשובה

1.) אני מתנגד להתנתקות, משום שהיא מפגרת, למה לעשות נסיגה חד צדדית כאשר אפשר להגיע להסדר ? אני בעד לעשות הסדר תמורת שטחים. 2.) אני מאמין בשלום ככה חונכתי אני לא מאמין בדרך המלחמה שאנחנו חיים בה כיום ואני חושב שצריך לחתור להסדרים עם הפלשתינאים, אני מאמין שגם למרבית הפלשיתנאים נמאס מהמלחמה והם מתחילים להבין שצריך להגיע להסדר. 3.) תמורת הסדר קבע והבטחה של החיזבאלה לא לתקוף אני מוכן ליסוג מחוות שבעא ומהר דוב. 4.) קשה לי מאוד עם כך שצה"ל צריך לעמוד בהפגנות מול אזרחים, אך בתהליך ההתנתקות צה"ל צריך להשתתף משום שזהו שטחו של צה"ל והוא צריך לעסוק בו גם בפינוי. 5.) הרוב מוכן לצאת מעזה לכן השם הוא "מטה הרוב", אין סקר אחד אמין שמראה שהרוב לא תומך בהתנתקות. 6.) במקרה של ערביי ישראל זהו גירוש אוכלוסיה זרה שנחשבת מיעוט וזה מקרה שונה לגמרי מתוכנית ההתנתקות שמחזירה את המתנחלים לתוך שטחי א"י וביחד עם קבלת פיצויים וסידורים של המדינה בשבליהם. זהו לא גירוש הייתי אולי אומר "עקירה".

konda

New member
המשך

7.) אל תשאל אותי אני לא המצאתי אותו וזה משפט די מפגר, אני חושב שהכוונה היא להיצמד יותר לעקרונות של מגילת העצמאות. 8.) למען השלום- כן, 9.) "הרוב מהשמאל עושים הפגנות נגד הגדר"???? מאיפה הפלצת את זה ? זה כולה מיעוט מהשמאל שרואה את הגדר כמשהו לא חוקי מבחינת זכיות אדם. 10.) מהההההה ?

נגד ההנתקות

שאלות נייטרליות: 1. למה צבע כתום? כי זה צבע בולט שלא ניתן לפספס אותו משום מקום. 2. למה כחול? כי יש להם ראש כחול( בגלל הסרטים הכחולים שהם מחביאים מתחת לבלטות... ימין:" 1. הסיסמא לדעתי נועדה לעודד את העצורים ולעודד את האנשים להפגין באלימות. 2. ברור שחסימת כבישים זה מעצבן את הנהגים - גם גירוש יהודים מבתיהם זה מרגיז. כפי שנאמר : הרגזת אותי אני ארגיז אותך! 3. אני חושבת שהם מקללים , כי אין להם מה להגיד. 4. אני מאמינה שארץ ישראל שייכת לעם היהודי - כך כתוב בתנ"ך. 5. ברור שלתוכנית ההינתקות קשורה לאמריקה - הם אוהבים להתערב לנו בחיים , לפעמים צריך אותם ולפעמים לא.חחח סתם. 6. מתנחלים בוכים ששוטרים נותנים להם מכות, כי זה כואב להם. שמרביצים זה כואב אז הם בוכים.

המשך..

המשך ל2 אני לא חסמתי כבישים כי אני חושבת שזה לא בסדר מה שרשמתי למעלה זה כדי שיהיה צחוקים.

InfinityX

New member
תשובות מימין

למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? כי זה צבע חזק ובולט וגם צבע הדגל של המועצה האיזורית חוף עזה. ויש עוד סיבה שלא אפרט.. למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? זה אמור להיות כחול לבן אבל הם מתרשלים בעיניין הזה והסיבה היא שהם מנסים לנכס לעצמם את מדינת ישראל ואת הציונות כדי לעשות לנו דלגיטימציה, כאילו שאנחנו מתנתקים מהמדינה ומהחלטותיה. 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? אתה יודע איזה סבל זה לראות יהודי מוציא יהודי מהבית? זה השואו שכל העולם חיכה לראות (עד עכשיו רק גוים זכו לעשות את זה) ארץ ישראל נקנית בייסורין, ומי שנעצר גם נותן מעצמו למען המאבק. אנחנו הציבור שיוכיח (כבר הוכיח בעצם בחסימות הכבישים) שאין מספיק תאים בבתי הכלא לנחישות של העם היהודי.. 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? כשמעקלים את הבית מהוצאה לפועל, מעקלים בית של הבנק. הבנק יכול לעשות ברכושו מה שהוא רוצה, ואין מה לעשות נגד זה (אין הצדקה להתנגדות, כי זה של הבנק ולא של האזרחים) 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? אני לא חוסם כבישים, אבל אני מניח שמי שכן עושה את זה לא בא לקבל תמיכה או לעצבן את הנהגים אלא ללהזיק למערכת השלטונית, והם אכן עשו את זה.. 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? א- כי זו מדינה יהודית ב- כי רק ככה יוכל להיות שלום ג- כי רק ככה נוכל לנצח את הטרור ד- כי ירדן הובטחה לפלשתינים בתוכנית החלוקה, ושם מקומם, ושם יהיה להם הכי טוב 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? זה פשוט לא קורה. אנחנו באים להפגנות כדי להפגין והשוטרים מתלהמים (זה מה ששוטר לומד לעשות, להרביץ) ואנחנו לא מתלוננים עד שהמכות עוברות את הגבול שהחוק הציב להם (כמו למשל לקרוע פנים של נער שחסם כביש) אפילו חברי הכנסת שראו את ההקלטות נדהמו, מה שהשוטרים עושים זה פשוט אסור! 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? השטח ישראלי כי יש בו יישוב יהודי, אם הם רוצים להפוך אותו ללא ישראלי הם צריכים להוציא את היהודים משם ואז להכריז עליו לא ישראלי ולזה אנחנו מתנגדים. 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? כי ההתנתקות נותנת רוח גבית לטרור. ועוד באוסלו כבר אמרנו לכם.. 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? אני בחיים לא שמעתי מישהו מקלל את כוחות הביטחון ובטח לא עשיתי את זה בעצמי.. 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? למה אתה חושב אחרת? 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? לא, וזה לא אמור לעניין אותנו. ישראל חפה מפשע והיא תלחם בפשע (בטרור) לא צריך לברוח כדי להוכיח את זה.. מקוה שעניתי לך

craperz

New member
כנס

"אפילו חברי הכנסת שראו את ההקלטות נדהמו, מה שהשוטרים עושים זה פשוט אסור" אבל לחסום כבישים זה מותר,לשטוף את המוח לילדים שלך ולשים אותם בכביש זה מותר,להסית נגד ערבים ושמאלנים זה מותר,ולהישתמש בשואה כל פעם שאתם חושבים שזה עוזר זה גם מותר וגם כדאי. "ואין מה לעשות נגד זה (אין הצדקה להתנגדות, כי זה של הבנק ולא של האזרחים)" אממ השטח שאתם יושבים עליו גם לא שלכם חבר'ה ולא של מדינת ישראל אולי ארץ ישראל אבל לא מדינת ישראל באסה אה? "אתה יודע איזה סבל זה לראות יהודי מוציא יהודי מהבית? זה השואו שכל העולם חיכה לראות (עד עכשיו רק גוים זכו לעשות את זה)" מה אמור מיוחד בזה שיהודי ""יגרש"" יהודי תפסיקו לשחק אותה...יהודים או גוים הרוב בארץ בני אדם שרוצים שלום זה עושה אותם שמאלנים אה?? אוהבים ערבים יותר מיהודים!!! זה הבעיה אצלכם חוץ ממכם אף אחד לא בן אדם כל הערבים מפלצות שרוצות להרוג את בני האדם, את העם הנבחר ולקחת לו את האדמה הקדושה שלו.

InfinityX

New member
טענות שמאלניות לא מעניינות..

אני לא הולך להתווכח איתן אפילו (כבר עשיתי את זה יותר מדי בעבר) מילא אם היית מחדש משהו...

מיטלוש8

New member
ושוב...

לא מבינה למה אני נכנסת לזה.. אני אפילו לא אגיב לך, רק אומר דבר קטן.. בימים האחרונים נעצרו למעלה מ700 בני נוער. בני נוער, כלומר, נערים בני 12-18.. מה בדרך כלל הורה עושה אם הבן שלו עושה משו רע? נותן לו עונש, שם אותו בחדר, משו כזה לא?..
לשים ילדים בכלא?!? אז הם חסמו כבישים!! (ואני נגד כן?) אז מה?!? הם ילדים קטנים... בית כלא?! אז אל תסתכל על הכל בתור "המשטרה עושה את תפקידה" ו"הכל תקין במדינה שלנו מבחינה משטרתית ועוד.." כי לשים ילדה בת 12 במעצר בכלא, זה לא דבר נורמלי, סליחה.

orenberg

New member
תשובות

תשובות לשמאל (למרות שאני לא מגדיר את עצמי כשמאל, אבל הכוונה כאן היא "תומך בהתנתקות") 1. היא לא עידוד לטרור, הם לא ניצחו, אנחנו עזבנו את השטחים כי אנחנו לא מעוניינים להיות שם. 2. יהיה שלום - לא. נוכל להיפרד מהפלסטינאים - כן. המטרה היא להיפרד מהם, כדי שלא יהיה במדינה שלנו רוב ערבי (זאת לא הסיבה היחידה). 3. לאחר הנסיגה מלבנון ירד מספר ההרוגים ביותר מ95%. לעולם לא יהיה כאן שקט, אבל אם האש תרד למינימום - זה מספיק טוב. 4. השטחים אינם חלק ממדינת ישראל עפ"י חוק, ולכן המשימה היא של צה"ל. 5. תבדוק את הסקרים. 6. אני תומך בהתנתקות לערביי ישראל (לפחות לחלקם). חילופי שטחים - דבר מבורך. 7. ישיבה בשטחים שאינם חלק ממדינת ישראל איננה נחשבת בעיני ציונות. לעומת זאת, ישיבה בנגב, בגליל ובחלקים לא מיושבים של מדינת ישראל - היא ציונות. 8. תלוי בנסיבות. 9. הרוב מהשמאל??? אלה כמה אנשים פנאטים שאני ממש ממש ממש לא מסכים איתם. צריך לטפל בהם. 10. אריק שרון לא מנהיג של השמאל או הימין, הוא מנהיג של מדינת ישראל.

מפלט

New member
תשובות-ימין

1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? כי זה צבע בולט ויפה ושמעתי עוד כמה סיבות. 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? כי הם רוצים להראות שהם מחוברים יותר מאיתנו למדינה. שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? אני לא מסכימה עם הסיסמא הזאת, אבל אתה משווה את הסבל של לשבת בכלא לעומת הסבל של אנשים שחייו עשרות שנים בגוש ועכשיו מפנים אותם? כשאדם מאמין במשהו באמת, הוא יהיה מוכן לעשות בשביל זה הכל וגם להעצר. למרות שזה לא כיף. 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? מה? 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? אני נגד חסימות של אנשים לא מהגוש. תחשוב על זה שאתה עוצר לכמה שעות בכביש, הם עוצרים את כל החיים שלהם! 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? כמה שזה נשמע ילדותי, אנחנו היינו כאן קודם! ואדמות ארץ ישראל הן שלנו. 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? המטרה של ההפגנות היא ממש לא להתלהם. 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? כי זה שטח ישראלי. אז כשהממשלה הסכימה עם זה לא היתה לנו בעיה כי ממילא אנחנו חושבים ככה. לא ההחלטה של הממשלה גרמה לנו לקרוא לשטח הזה: "שטח ישראלי", ולא היא תשנה את השם. 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? כי למרות שראש הממשלה עושה דברים לטובתם, הם ממשיכים לפגוע בנו ולהרוג. ולא באים לקראתנו. 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ?אף אחד לא מקלל אותם! להפך, שרים להם שירים כמו: "אוהבים את צה"ל" ו "חייל שוטר, אני אוהב אותך/תודה רבה". 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ?כן. באמת. 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? זה לא משנה את זה שלא נותנים חלקים מארץ ישראל בשום אופן!

Cornflakes

New member
תשובות - ימין

1. הצבע הכתום הוא צבע שמח ובולט, ואין ספק שהוא הוכיח את עצמו. עד כמה שידוע לי, הוא נבחר בגלל שזה הצבע של דגל מועצה אזורית חוף עזה. 2. לדעתי, הצבע שבחרו תומכי ההתנתקות נועד כדי לזהות אותם עם הציונות ועם מדינת ישראל, וע"י כך להוציא את המתנגדים מהזהות הזאת. לדעתי זה מעשה מכוער. --- 1. אני אישית מתנגד לסיסמא. בכל אופן, ידוע שישיבה בכלא זה סבל רב, וזה רק צריך להגביר את ההערכה למי שמסכים להקרבה הזאת. (יש גם כאלה שעשו מעשים חמורים ובשל כך נעצרו, אך רובם לא). 2. עיקול בית, עם כל הכאב, הוא דבר שאי אפשר בלעדיו, כי אנשים מפסידים אם לא משלמים להם את מה שמגיע להם. אי אפשר להשוות זאת לגירוש תושבי גוש קטיף וצפון השומרון שלא עשו שום דבר רע ואין שום סיבה שיקבלו יחס שונה מתושבי רמת השרון. 3. אני אישית מתנגד לחסימות כבישים, מהסיבה שכתבת. 4. אני מחזיר את השאלה אליך: למה השמאל כ"כ התנגד לטרנספר לערבים וכעת הוא תומך בהתלהבות בטרנספר ליהודים? אני חושב שהשאלה הזאת היא קשה הרבה יותר. בכל אופן, לטרנספר לערבים יש נימוקים ביטחוניים הגיוניים בעוד שלגירוש יהודי גוש קטיף וצפון השומרון אין שום נימוק כזה. להיפך. ואם מישהו לא מסכים לכך, שיכתוב. אגב, לא כתבתי שאני בעד טרנספר לערבים. 5. בד"כ השוטרים מפעילים אלימות על מתנחלים שלא הפעילו שום אלימות. שמעתי עדויות מזעזעות על התנהגותם של השוטרים. ידוע גם מקרה הלינץ' שבוצע לא מזמן באחד מחוסמי הכבישים. יחס כזה לא מוענק גם לעבריינים הגרועים ביותר. 6. מאיפה יש להם זכות להחליט ששטח זה הוא לא ישראלי? ההחלטה נעשתה בצורה הכי לא דמוקרטית שיש (פיטורי שרים, שקר במשאל המתפקדים, התחמקות ממשאל עם) ונכפתה על התושבים, שהם בעלי אותם זכויות כמו שלך. נסה רק לדמיין שיום אחד יקום ראש ממשלה מסומם ויחליט שגבעתיים היא לא שטח ישראלי. האם גם אז לא היית מבין מה הבעיה? 7. אני לא בטוח שהבנתי את השאלה. בכל אופן, הסכמי אוסלו נתנו לפלסטינים את היכולת לעשות פיגועים ביעילות רבה, ומאז כמות הפיגועים התעצמה. היום גם רבים בשמאל יודעים שזאת היתה טעות. לצערנו, אנו הולכים לקראת טעות נוספת, חמורה יותר. 8. מי שמקלל את כוחות הביטחון הוא מיעוט. אני לא מתכוון להגן עליו. 9. כן, בהחלט. 10. אני לא חושב שזה נכון, ואם זה נכון אז זה חמור מאוד. כדי להוכיח לעולם שאנחנו צדקנו, אנו מקריבים את תושבי גוש קטיף וצפון השומרון שמגורשים מבתיהם והורסים את מפעל חייהם, רבים מהם יקבלו פיצויים נמוכים בהרבה ממה שמגיע להם ולא יוכלו להתחיל חיים חדשים, בניהם יחוו טראומות קשות, בני נוער יתאבדו, וכל זה בשביל להראות לעולם שאנחנו צודקים? האם היית מסכים שנגרש אותך מהבית כדי שיראו שאנו צודקים? בנוסף, חיילים ושוטרים עלולים להיפצע ולחטוף טראומות, תושבי אשקלון, עפולה, בית שאן ומקומות נוספים יתרגלו לקסאמים והמדינה תפסיד מיליארדי שקלים. כל זה כדי להראות לעולם שאנו צודקים?

mjlk

New member
אממ ../images/Emo118.gif

שאלות נייטרליות 1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? צבע כתום, זה צבע שמח, אי אוהבת אותו מאוד בלי שום קשר.. והאמת.. אין לי מושג למה דווקא הצבע הזה נבחר... אולי בגלל שהוא חזק ובוט, והוא מביר תחושת ניצחון, או משו כזה.. לא יודעת. 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? ידוע שכחול הוא הצבע המנוגד ביותר לכתום.. זה א', ב'... כחול זה יעני דגל ישראל, ולהראות שאלה שבעד ההתנגדות תומכים בישראל.. בניגוד למתנחלים. ואולי בגלל המשמעות הראשונה שעולה לראש כששומעים "סרט כחול"
שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? לא הבנתי 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? גם את זה לא הבנתי
3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? לא יתמכו, יהיו מודעים לכל הסל שאנחנו נסבול מההתנתקות הזאת, שאנחנו אפילו חוסמים כבישים. כדי שהם יבינו את הדעות שלנו! וישמעו אותן בכלל.. כי בתכלס, תמיד משתיקים את המתנחלים! 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? טרנספר??
5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? כוונה להתלהם?! כוונה להביע דעה *חופש הביטוי* *הזכות להפגנה* *הזכות להתארגן למען מטרה משותפת* ובטח יש עוד כמה.... (למדתי אזרחות השנה.. צריך להשתמש בזה לא?
) 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? בפעם האחרונה שבדקתי.. בנאדם לא היה יויו... מה זה השטויות האלה?! היו צריכים להתעורר מזמן!! ולא לתת למתנחלים 30 שנה, כדי, לשבת, לפתח קריירה, לגדל משפחות, להשתרש במקום, ואז להיזכר שצריך להוציא אותם!!! 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? ..? 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? שאלה לי אליך... אני בטוחה שאתה מקלל את חברים שלך "יא בן זונה" יא זה יא זה... אז למה אתה מקלל אותו?! הרי בלעדיו היית בודד! יש מריבות!! והתפקיד של הצבא והמשטרה הוא להגן על המתנחלים! 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? לא, סתם... פשוט חשבתי שהתורה היא תם סיפור מפוברק... ברור!!! איזו מין שאלה זאת?! ולא רק על פי התורה! הוקמה כאן מדינת לאום יהודית!! במטרה להיות המדינה היהודית היחידה בעולם!!!! לא להיות מדינת יהודים פלשתינאים.. או מדינת פלשתינאים!!! יש 907057 מדינות ערב!! שילכו אליהם!! 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? ככה הם רוצים להוכיח?! סמעק עם העולם הזה טוב?! לא משנה מה נעשה תמיד נצא אשמים!!! אז יללה! ומה?! ה"שילטון העליון של ארה"ב" לא יכול לטעות?1 לא יכול להגיע למסקנות מפגרות כמו צורך להתנתק מגוש קטיף?! שאלות לשמאל 1- האם ידעתם שההתנתקות בעצם נותנת עידוד לטרור, כי בעצם הם "ניצחו" ע"י פיגועים ? 2- האם יש לכם אמונה שבאמת לאחר ההתנתקות יהיה שלום ונוכל להיפרד מהפלסטינאים ? 3- האם המקרה של הנסיגה מלבנון - הר-דב - חוות שבעא לא יוכל לחזור במקרה של ההתנתקות הנ"ל ? 4- מה דעתכם שצה"ל אמור לבצע משימה שהיא בעצם משימה של משטרה ? 5- למה אתם מכנים את עצמכם "מטה הרוב" האם זה כדי להסתיר שאתם הוא המעט ? 6- אם היה תכנית התנתקות לערביי ישראל, האם הייתם מגיבים כמו ההתנתקות כעת ? 7- למה המשפט הנ"ל "יוצאים מעזה-חוזרים לציונות" ? 8- האפ אתם בתור אזרחי מדינת-ישראל הייתם מוכנים לוותר על הבית הפרטי שלכם למען השלום ? 9- איך אתם אומרים שחייבים לכבד החלטת ממשלה שמצד שני הרוב מהשמאל עושים הפגנות נגד הגדר בבילעין, אבל זו גם החלטת ממשלה ? 10 - מה אתם אומרים כעת על אריק שרון שהוא מנהיג הימין ולא השמאל ? מצ"ב קובץ על עמדתי בעניין

למעלה