שאלות לימין ולשמאל - ! ! !

קמפיין שגוי

לדעתי מתנגדי ההתנתקות שוגים בניהול הקמפיין.נכון שאם יצליחו,ישמחו המתנחלים,אבל ההצלה האמיתית היא של כלל תושבי מדינת ישראל--ולכן כך יש להציג את הדברים לאשורם. אם חלילה,תתממש התוכנית ההזויה של שרון-ויסגלס-אולמרט-(בתמיכת פרס והשמאל הסהרורי),הרי שגבול רצועת עזה ייפתח חלילה לרווחה למאות מחבלים, עם נשק מכל הסוגים,כולל טילים,פצמרים ומרגמות,חופשי להגיע לכל מקום בארץ. רק תזכרו שנפגעי הטרור הם כל תושבי מדינת ישראל,ללא הבדל מקום מגורים וללא הבדל השקפה פוליטית,ולא המתנחלים.אין שום קשר בין המתנחלים לבין ההתנגדות המוצדקת וההכרחית לתכנית ההתנתקות המסוכנת לחייהם של כל תושבי מדינת ישראל.יש עוד זמן!! עיצרו זאת מיד!!

4u2b

New member
תשובות-שמאל

כתום למתנגדים- כתום הוא צבע בולט ובלעדיו לא היו שמים לב למתנגדים. כחול לתומכים- צבע שפוי, צבע רגוע(מיים, שמיים) ויותר מכל חצי מצבע הדגל- כי זה מה שטוב למדינה. 1. זה לא שהם ניצחו. גם כשיצאנו מלבנון אמרו "הם ניצחו" אבל אנחנו ניצחנו בזה שהיו לנו פחות הרוגים. קיצוניים מכל צד ייזקפו דברים לטובתם של עצמם ולרעתם של אחרים. כמו שהחמאס יגיד שבגלל הפיגועים אנחנו ברחנו. המתנחלים יגידו שבזכותם אנשי תל אביב חיים בשקט-יחסי, זאת כאשר אנחנו לא ברחנו בגלל הפיגועים וזאת כאשר המתנחילם לא הגנו על יושבי תל אביב בגלל מקום ישיבתם אלא סיכנו את חיי חיילינו, חיי ילדיהם וגרמו-חלקם- לשכניהם לשנוא את כל היהודים(ללא כוונת הכללה, אני מניחה שלא כל המתנחלים עקרו עצי זית). 2.אין לי אשליות. התהליך לא יהיה קצר, ההתנתקות לא תוביל באופן ישיר ומיידי לשלום. אנחנו לא עד כדי כך תמימים. כמו שיש אנשים בצד שלנו שאומרים שערבי טוב הוא ערבי מת בצד השני יש שיגידו שיהודי טוב הוא יהודי מת. ההתנתקות היא שלב ראשוני, נקווה שלאט לאט נצליח לגשר מעל הקיצוניים מכל צד וכך לחיות בשקט ואז בשלום. אף אחד לא אמר שהתהליך יהיה קל או קצר. 3.לא ממש מבינה למה הכוונה ומאיזה בחינה. 4. על פי ההתפתחויות בזמן האחרון, וההתנהגות המיליטנטית אותה מראה הימין הקיצוני עם התקרבות שעת הש', יש להפעיל כח משולב. הצבא יתמודד עם המתנחלים, המשטרה תעצור את המסוכנים. 5. אמנם יש אולי יותר מכוניות עם סרט כתום מאשר עם סרט כחול, אבל, יש יותר מכוניות ללא סרט בכלל- זה הינו הרוב הדומם. 6. התנתקות מהערבים?של הערבים? או מה? 7.עזה= פלשתין ופלשתינאים, ישראל=ציון. אם למישהו הייתה עוד את האשלייה של ארץ ישראל השלמה כפי שה' הבטיח אותה לאברהם אז שילך להתגורר ליד הפרת והחידקל שהיו גבולות הארץ המובטחת- שילך להתגורר בעיראק. 8. אם היו מציעים לי בתמורה וילה על הים+ פיצויים +הטבות... כן, בטח,למה לא? 9. מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני בניית הגדר חומסת במקומות מסויימים שטחי אדמה שניתן היה לצמצם את הפגיעה בהם וכן הבנייה במקומות אלו דורכת על זכויות האדם הבסיסיות של היושבים ואני מאמינה וכמעט בטוחה שלהם לא מוצע שום פיצוי. פינוי המתנחלים הינו שונה שכן שטחי האדמה מלכתחילה לא היו שלנו. ובכלל, אל המתנחלים התייחסו בכפפות משי לעומת מפגיני בלעין שהפגנתם שהייתה יותר שקטה ופחות מסוכנת התכבדה ביריות מצד הצבא ובניסויים של אמצעי לחימה חדשים(כדורי הספוג הכימיים). 10. שמאל וימין זה יותר מאשר רק בעד או נגד ההתנתקות. שרון הוא ימני. מדיניות הליכוד ומדיניותו של שרון הם פרו-שחיתויות ואנטי חברתיות (המדיניות הכלכלית הדורסת של נתניהו). העובדה ששרון ראה כי הוא לא יוכל להתקדם ללא קידמה היא שיפור ענק לעומת ההתססה אליה הוא היה אחראי לפני עלייתו לשלטון. לא שכחנו מי היה הקש ששבר את גב הגמל, לא שכחנו מי נתן את התירוץ להתחלת האינתיפאדה האחרונה. לא שכחנו מי עלה להר הבית בתופים ומחולות למרות שקראו לו לא לעלות. שרון היה ויישאר ימני.

><

שאלות נייטרליות 1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? אין לי מושג 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? כי הם טוענים שהם ציונים. שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? לא נתקלתי בסיסמא הזאת אי פעם. ואין לי מושג על מה היא מדברת 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? כי לפחות לא יביאו את הבית הזה לערבים. ולא יגרמו נזקים חמורים כמו שיגרמו לאחר הפינוי 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? לא גיבשתי דעה בקשר לחסימת כבישים. אבל אני חושבת שזה מן מלחמה בכל מחיר נגד ההתנתקות. נראה לי... 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? אממ זה לא מעניין אותנו ?! הם רוצחים.. וגאים בזה אפילו 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? אני לא שמעתי שמישהו בכה... 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? זין לעין
אז הממשלה אמרה- הממשלה אמרה הרבה דברים..... 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? כי אתם בוטחים בשלום שלנו עם הערבים.. ואחרי שיש פיגוע, זה רק מוכיח ש- אתם רואיםם הם ימשיכו עם זה והם רוצים את כל הארץ שלנו לא משנה מה 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ?מקללים את כוחות הביטחון?! "חייל, שוטר, אני אוהב אותך!!" אומר לך משהו? זה מה שצועקים בהפגנות נגד ההתנתקות
9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? כן בוודאי. זה פשוט, אנחנו עם ישראל?יפה. זאת ארץ ישראל? יפה. 1+1=2? יפה. ארץ ישראל לעם ישראל. 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? הרי זה ברור ששרון הלוזר הזה לא יעשה את הדבר הנכון שהוא בעצמו יחליט..... משפט סיום- יהודי מגרש לא יהודי

תשובות לשמאל

1- האם ידעתם שההתנתקות בעצם נותנת עידוד לטרור, כי בעצם הם "ניצחו" ע"י פיגועים ? זה סתם קטנוניות, במקום להיות ילדים קטנים והגיד הם ניצחו בוהו בואו ניהיה גברים ונוותר קצת 2- האם יש לכם אמונה שבאמת לאחר ההתנתקות יהיה שלום ונוכל להיפרד מהפלסטינאים ? לא מיד אחרי זה רק התחלה של תהליך 3- האם המקרה של הנסיגה מלבנון - הר-דב - חוות שבעא לא יוכל לחזור במקרה של ההתנתקות הנ"ל ? הא? 4- מה דעתכם שצה"ל אמור לבצע משימה שהיא בעצם משימה של משטרה ? זה כבר לא ענייני 5- למה אתם מכנים את עצמכם "מטה הרוב" האם זה כדי להסתיר שאתם הוא המעט ? עזוב אותי שטויות...לא ממש אכפת לי 6- אם היה תכנית התנתקות לערביי ישראל, האם הייתם מגיבים כמו ההתנתקות כעת ? אם היינו צריכים להוציא ערבי ישראל מהבית שלהם בשטח ישראל הכוונה? נראהלי שהיינו מתנגדים לזה כי ה טיפשי ואין סיבה לעשות מהלך כזה 7- למה המשפט הנ"ל "יוצאים מעזה-חוזרים לציונות" ? לויודע 8- האפ אתם בתור אזרחי מדינת-ישראל הייתם מוכנים לוותר על הבית הפרטי שלכם למען השלום ? כן! למען המדינה כן! 9- איך אתם אומרים שחייבים לכבד החלטת ממשלה שמצד שני הרוב מהשמאל עושים הפגנות נגד הגדר בבילעין, אבל זו גם החלטת ממשלה ? אה? 10 - מה אתם אומרים כעת על אריק שרון שהוא מנהיג הימין ולא השמאל ? שאלות לא מובנות

צבע כתום

זה מדהים שמנפנפים בצבע כתום ולא יודעים את המשמעות שלו. זה כל-כך מתאים לכם לחזור, כמו עדר, על מה שאומרים לכם לעשות, בלי להשקיע מחשבה או להבין מדוע. צבע כתום הוא סמל למרי אזרחי. זאת המשמעות שלו.

noamgk

New member
ואני יכול לספר לך שאין קשר.

כולם אמרו כאן את כל הסיבות לצבע, אז למה לקשקש? ותאמין לי שבתחילת המאבק אף אחד לא חשב על מרי אזרחי. רק אחרי שכל החוקים "עברו" (יותר נכון "הועברו") הרעיון הועלה.

noamgk

New member
../images/Emo6.gif

בהחלט. כשהשתתפתי בשרשרת הישראלית, במפגן המאה, בעיר האוהלים ובמעבר מבית לבית בהחלט הרגשתי שאני מקיים מרי אזרחי.

noamgk

New member
מרי זה מרד.

אימרה כנגד השלטון הנוכחי זו מחאה. מאבק, מחאה - לא מרד. להפגין זה לא מרי. לתלות סרט כתום זה לא מרי. להחזיק ידיים מגוש קטיף ועד ירושלים זה לא מרי. מרי אזרחי זה לא לשלם מיסים, להפר חוקים, להשבית מוסדות, להחזיר תעודות זהות, לסרב פקודה וכו'. בהחלט לא מחייב אלימות.

קרן000

New member
התשובות שלי

שאלות נייטרליות 1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? אני לא מכירה בדיוק את הסיפור אבל אני יודעת שזה קשור למרד שהיה באוקריאנה 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? כי זה מצבעי המדינה שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? עידוד לנעצרים 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? לא מבינה מה הקשר של השאלה לפה... למה שנתמוך? אם הבן אדם עשה משהו רע עליו לשאת בתוצאות 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? כן ואני גם לא בעד וגם תשים לב שהפסיקו עם זה מאותם סיבות ובפעם האחרונה שהיה ירדו לצידי הכביש ולא חסמו את הדרכים 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? כי אם האפשרויות זה לטרנספר את העם שלי מהמדינה שלי או את האויב שלי... אז התשובה די ברורה 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? אנשים כבר התישבו שם והקימו חיים.. שרון לא יכול להתחיל לשחק איתם יו-יו חוץ מיזה שאני מאמינה ולא אכפת לי אם הממשלה מסכימה או לא שהשטח הזה שיך לעם ישראל!!! 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? לא זוכרת שאמרתי או שמעתי מישהו מסביבי אומר דבר כזה... 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? אנחנו לא מקללים ההפך יש שיר שאומר:"אוהבית את צה"ל" ובצעדה באופקים היית יכול לראות את הצועדים מדברים עם החילים ובלי בלאגן וקללות בכלל ... 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? כן!!! 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? לא מאמינה שזה הסיבה של ארה"ב.. וזה לא מה שיראה שישראל היא חפה מפשע.. מה שכן יראה זה אם התקשורת שלנו תפסיק להראות את מה שהיא מראה ותהיה בעד העם שלה קצת [רק קצת..]יותר

תשובות לשאלות לימין

שאלות לימין 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? *קורס חובה לסטודנטים לקרימינולוגיה- "תורת הענישה", מאסר הוא עונש שנועד א- להרחיק את העצור מהחברה. ב- להרתיע אחרים מלפשוע. ברגע שמחליטים ש"נעצרת ניצחת" המעצר מאבד לחלוטין את אפקט ההרתעה. אגב, זה לא כל כך נורא לשבת קצת בכלא. 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? *אדם שמעקלים את ביתו כנראה חייב המון כסף למדינה. אגב, אני גם מתנגד לזה, יש מלא דרכים לגבות מאדם כסף, לא צריך ליצור עוד הומלסים. 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? *המטרה בחסימות הכבישים היא שאנשי המרכז (לדוגמא) יצאו מהאדישות, שיבינו שהולך לקרות דבר נורא (ההתנתקות). 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? *לדעתי לא הנוכחות של הערבים היא הבעיה, אבל אין מספיק מקום לכתוב את מה שיש לי להגיד. 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? *הפגנה מטרתה היא להביע את הדעה של ציבור מסוים, אף אחד לא מגיע בשביל לשמש שק איגרוף. 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? *איך אתה מגיב כשמשקרים לך? 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? *לא זכור לי שאמרנו דבר כזה, כך שאיני יכול לענות על השאלה. 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? *לא יודע מי מקלל את כוחות הביטחון, אך כנראה שהם עושים זאת בגלל הכאב הרב שהם חשים. 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? * בהחלט. 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? *לא ידעתי, וגם לא ידעתי שאנחנו חלק מארה"ב.

למעלה