שאלות לימין ולשמאל - ! ! !

TheOrion

New member
אוח, החיים הקלים.

3. תמיד משתיקים את הימנים? אז איך זה שכל הזמן כשפותחים את הטלוויזיה רואים איזה ימני מדבר? רואים איזה מתנגד להתנתקות פותח את פיו על צה"ל וכוחות המשטרה? שכחת להתייחס לעובדה שחסימת כבישים היא עבירה על החוק. 5. למדת אזרחות אה? לכן את יודעת שכל זכות היא מוגבלת ולא מוחלטת. לכן את יודעת שהזכות להפגין, חופש החירות והזכות להתארגן הינן מוגבלות. הזכות להפגין והזכות להתארגן טעונות אישור מערכות החוק(קרי המשטרה), והפגנה שקיבלה אישור שכזה מחוייבת לעמוד בתנאים שהציבו מערכות החוק. חופש הביטוי גם הוא מוגבל. הוא מוגבל בעובדה שאין לומר דבר הפוגע בזכויותיו של אחר. בכלל זה גם הסתה כנגד אנשים. בייחוד ראש ממשלה.(רמז רמז) 6. בן אדם הוא לא יויו, צודקת. בן אדם צריך להבין שכשמיישבים אותך מחוץ למדינה שלך, יש אפשרות שיקראו לך חזרה. יש את האפשרות להעתקה מחדש של היישובים שייסדו שם. 8. אין סיבה לנהוג בברבריות כלפי כוחות המשטרה. כוחות המשטרה סך הכל רוצים לשמור על החוק ולאכוף אותו. אתם עצבניים על מישהו? לכו והתלהמו מול מקבלי ההחלטות, לא מול אנשים שעושים את עבודתם נאמנה, חרף הקושי הרב. 9. יש לך הוכחה לאמיתותו של התנ"ך? *תזכורת: פעם אחרונה שניסו להוכיח את אמיתות התנ"ך, הוכח כי אני ו-soldier of fortune1 בוראי עולם* היות ואין אנו בטוחים שהתנ"ך נכון מדויק, שהרי כל טענתך מתפוררת לה. 10. טוב, פה לא העלית ממש טיעון, אלא סתם התלהמת.

very dark girl

New member
תשובות../images/Emo13.gif

שאלות נייטרליות 1- כתום הוא צבע דגל המועצה האזורית בגוש קטיף והוא גם צבע הבולט בשטח. 2- אני לא יודעת אבל השערה שלי היא שזה היה נסיון לגיוס צבע הדגל כדי לייצור שוב את את הרעיון השקרי שרוב הישראילי (ישראל- כחול) הם בעד גירוש והכתומים הם לא אלא חבורה קטנה שעושים הרבה רעש. שאלות לימין 1- בעיקרון אף אחד לא "מת" להכנס לכלא, אבל ממשיכים במאבק ואם נעצרים למרות שזה קשה זאת בהכלט זכות לסבול קצת בשביל ארץ ישראל, הסימסא הזאת שאגב לא פופולארית אצל חלק מהימינין הפחות קיצוניים היא מעניין גירסא קצת קיצונית ל"מסירות נפש" - לתת הכל למען המטרה. 2- מה הקשר? המון דברים עצובים קורים היום וזה בהחלט עצוב כשמעקלים למישהו בית, אבל השטח נשאר ברשות יהודים ונשאר בגבולות ארץ ישראל. 3- מהשאלה הזאת צר לי לבשר, אני רואה שהשאלון לא כל כך רלוונטי, רוב הימנים אינם חוסמים כבישים, מדובר בלא הרבה שלדעתי מכתימים את המאבק. 4- כן, אבל זאת אינה ארץ שלהם, מדינת ישראל היא מדינה יהודית היחידה מסוגה בעולם, מכאן- אין מקום לגירוש יהודים במדינה יהודית. 5- באים להפגנות כדי להפגין ולא כדי להעמת עם שוטרים. 6- אנשים כבר התיישבו שם והתנחלו שם, אף אחד לא בא לכבוש אותם,- למי יש זכות להצהיר שהוא אינו שייך להם? 7- כי ההנתקות כי פרס לטרור. היא מעודדת אותם, "תראו, פוצצתם אותנו- עכשיו אנחנו נותנים לכם שטחים", הם רואים שככה הם משיגים דברים אז הם ממשיכים. 8- אף אחד לא מקלל. 9-בהחלט. 10 - באמת? אז למה השמאל טוען שההנתקות היא כדי לתת להם שטחים ואז לפוצץ אותם? "שיטת המגל והגזר- צריך להיות להם מה לפסיד". עלי לציין כי חלק מהשאלות כאן לא רלוונטיות בכלל ומראות על בליעת שטיפת המוח של התקשורת ואי הכרת הציבור הנשאל. יומטוב!

InfinityX

New member
אמיתות התנ"ך?

אם אתה רוצה לגייס הוכחות מצד המדע, אפשר לספק לך בקצב.. רק לפני שבועיים בערך נמצאה חותמת של איזה יועץ מספר ירמיהו, והשבוע מצאו את חורבות ארמון דוד בירושלים. וזה רק בזמן האחרון.. עכשיו גם לארכאולוגים אתה לא מאמין?

אז ככה....

1. כשמביאים "הוכחות חותכות" כגון אלו - נהוג בדר"כ גם להביא קישורים או לפחות להגיד איפה זה התפרסם ומתי (בערך). לא כי אנחנו לא מאמינים לך חס וחלילה, בעצם כן בגלל זה. 2.נגיד שמצאו שרידים של ארמון. אז איך אתה יודע שזה הארמון של דוד? ואתה יודע מה, נגיד שזה הארמון של דוד, איך זה בדיוק מוכיח לי שה' קיים? איך זה מוכיח משהו אחר חוץ מזה שהיה בנוי ארמון מסוים בארץ ישראל ועל דלת הכניסה שלו היה כתוב "ברוכים הבאים לארמון של דוד"

InfinityX

New member
אתה רוצה להתחיל להתווכח?

1. על החותמת מספר ירמיהו פרסמו בעיתון מעריב (יום שישי) לפני שבועיים. על ארמון המלך דוד אני לא זוכר איפה פורסם (אני זוכר את התמונה ושזה היה בעיתון מודפס, ידיעות או מעריב) http://www.nrg.co.il/online/11/ART/964/547.html 2. איך אני יודע? תשאל את הארכאולוגים. כשהם אומרים לך שהדינוזאור הזה אכל עשבים וזה בשר אתה מאמין להם. כשהם אומרים לך שהם חיו לפני מיליון שנה אתה מאמין להם. תאמין להם גם כשהם אומרים שזה ארמון המלך דוד.. מוכיח שה' קיים? חשבתי שאנחנו מאמתים פה את התנ"ך.. עוד קישור http://www.nrg.co.il/online/14/ART/967/705.html

TheOrion

New member
נמנמנמ

1) כל מה שאני רואה בכתבה ההיא הן השערות. השערה שמדובר בארמון של כאלו וכאלו. השערה על בריכה כזו או אחרת. השערות על גבי השערות, אין פה הוכחה אחת. 2) שוב, "כזו בתקופה האמורה מצביעה על כך שירושלים במאה ה-10 לפני הספירה היא כנראה יישוב מרכזי בעל חשיבות ומעמד כלכלי ופוליטי רב". מילת המפתח כנראה. עוד השערות, ועוד כנראה וכנראה... יש לך הוכחות?

noamgk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה, הייתי חייב.

InfinityX

New member
קראתי את התשובות של השמאלנים ל1..

ממש לא משכנע.. תנסו למצוא תשובות יותר טובות... (ברצינות)

z dead

New member
פחחח

אמר...מי שחבריו מימין לא הצליחו לענות על רוב השאלות או התחמקו מהן,או הסתמכו על תאוריות ילדותיות כמו "זאת הארץ שלנו ולנלהלהל לא שומע להלהלה"

התשובה שלי

0. כי כתום זה צבע הדגל של גוש קטיף 1. זו בדיוק הסיבה, להבהיר שהסבל הוא לא לחינם ( הוא מעיד על נחישות כמו שביטת רעב ופוגע במשטרה&

המשך התשובה שלי

2. כי עיקול זה לא קולקטיבי, כי זה לא פוגע בביטחון (לפעמים להפך), כי יש לזה סיבה וגם קצת אתה צודק

המשך התשובה שלי

5. כי הארץ הזו שלנו 6. כי כשמפוצצים אותך זה כואב גם אם אתה יודע על זה מראש

המשך התשובה שלי

7. כי אי אפשר לקבוע על שטח שהוא לא ישראלי 8. כי אמרנו לכם

המשך התשובה שלי

7. כי אי אפשר לקבוע על שטח שהוא לא ישראלי 8. כי אמרנו לכם

חדשה פה - תשובות

שלום, אני רקפת, בת 13 וחצי. שאלות לימין.מדברת בשם עצמי. 1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? - מי שישב בכלא, בגלל שנעצר על סירוב פקודה - ניצח. וכמה סבל ייגרם לנו אחרי ההתנתקות, אתה יודע?? 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ?אנחנו תומכים. 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ?מכיוון שאסור, שדבר כמו גירוש מחבל עזה - יקרה!, אז מעצבנים קצת ת'נהגים. אין ברירה!!! הגירוש מעצבן עוד יותר! 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? המדינה שייכת ליהודים, -מהתורה. 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? אני לא מרביצה לשוטרים. 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? אין מצב שזה לא ישראלי, זה מוכח בתורה! אפחד לא יכול להכחיש! 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? כי שום התנתקות לא תפסיק את הטרור, היא רק תחמיד אותו, אתם לא מבינים את גודל הטעות??? 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ?אני לא מקללת.. 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ?ברור!, זה מוכח, שוב. 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? זו החלטה מטופשת.

4u2b

New member
התורה, חמודה, אומרת שארץ...

ישראל המובטחת היא עד הפרת והחידקל... כלומר איזור עיראק, עם זאת אני לא רואה אנשים שמתנחלים שם כי זה מה שה' אמר.

noamgk

New member
כי זה לא יעזור.

כדי להתיישב בארץ ישראל חייבים שהשלטון יהיה יהודי.

למעלה