שאלות לשלומי פרי

תסריטאות בעולם

אין לי מושג לגבי מקומנו ביחס בעולם בכתיבה זה לא כמו כדורגל שאפשר לדרג יש לנו סופרים שהצליחו בעולם בגדול לגבי תסריטאים אני חושב שהרבה הרבה פחות לא ידוע לי על תסריטאים ישראלים שכותבים להוליווד למשל אני משער שיש לי לא יצא לכתוב לחו"ל אני קודם צריך ללמוד אנגלית :)

ny22

New member
מנהל
נניח שלא היית היום תסריטאי....

איזה מקצוע היית? ואני מנצל את התגובה הזאתי לעוד שאלה: האם אתה חושב שבשביל להיות תסריטאי צריך אופי מסוים או כישרון, או שכל אחד שרוצה וקצת מתאמץ יכול להיות תסריטאי?

מקצוע אחר

יש לי מקצוע אחר, אני עיתונאי כדורסל ובעל אתר כדורסל ועובד בערוץ הספורט צריך כשרון בשביל להיות תסריטאי, אין ספק בכלל אני לא חושב שכל אחד יכול לגבי אופי, צריך הרבה משמעת עצמית לא קל להכריח את עצמך לשבת ולכתוב כשבחוץ השמש זורחת והילד שלך רוצה לשחק איתך

הילה121121

New member
יו

חזרתי לפה כדי לשאול שאלה שאני כל הזמן חושבת עליה--בבקשה בבקשה בבקשה תענה לי!!! זה שפאבלו אמר לאריאלה "בואי נפסיק לדבר על החתונה" או משהוא כזה זה אמר שכשהוא אמר שהוא רוצה להתחתן איתה הוא לא התכוון ברצינות? זה ממש חשוב לי! אני לא מפסיקה לחשוב על זה.!

זה בכוונה

השורה הזאת עשתה את העבודה כי זאת בדיוק המטרה שלה שלא תדעי אם כבר נמאס לו לדבר על החתונה או שהוא לא מתייחס אל החתונה ברצינות תחכי בסבלנות לפרקים הבאים כדי לדעת נדמה לי שבפרק 10 כמעט אין פבלו ואריאלה בטוח יהיה בפרק 11

רוסטו

New member
שאלה- התמקדות בפרטים קטנים

כמה "פאקים" שהיו היום בפרק: אריאלה עם מדי ב' במרפאה אבל עם תג יחידה ושרוך ששמים רק על מדי א'. סבא אליהו והילדות בערב שמסיים יום חול רגיל צופים בתיקו המפורסם של ישראל באירלנד- משחק שנערך במוצ"ש. חלק מאמינות של סדרה היא הקפדה גם על פרטים קטנים מעין אלו. לתשומת ליבכם.

חחח

לא שמתי לב, כל הכבוד על הירידה לפרטים זה באמת חשוב. אני רק אגיד שבתסריט זה משחק של ישראל מול קפריסין עם שער של בניון כנראה לא מצאו את ההקלטה הזאת

Tinkerblack

New member
תודה רבה לשלומי פרי

תודה רבה
לשלומי פרי על כמעט שעתיים של אירוח
בפורמינו אשר כיבד אותנו בנוכחותו,
אשר ענה לכל שאלותיכם בעיותכם וסקרנותכם
(אוקיי וגם שלי
) בנושאי מעורב ירושלמי
, המשאית
, ותסריטאות בכלל
, אהה וגם על החיים בכלליות.
אנחנו מודים לך
ומקווים שנהנת בדיוק
כפי שאנחנו נהנו כמו כן סליחה
אם היו פה ושם שאלות שחזרו
על עצמן או שאלות טורדניות.
בתודה רבה פורום מעורב ירושלמי.

תודה ולילה טוב

תודה רבה לכם היה כיף תהנו בפרק 10 שגם אותו כתבתי וגם בהמשך הסדרה

ny22

New member
מנהל
אם היית יכול להוסיף דמות כלשהי

איזו דמות היית מוסיף? ובמה אתה חושב שהיא הייתה תורמת? בכלל, אומרים שבכל סרט או סדרה יש בד"כ החמצה כלשהי, מבחינת זה שזה "היה יכול להיות יותר טוב), איפה לפי דעתך ההחמצה פה? (אם יש כמובן)

למעלה