שאלות לשלומי פרי

Tinkerblack

New member
אז לדעתי הדבר ששכחנו לשאול

ספר קצת על עצמך, עיר מגורים, דברים שאוהב לעשות בזמנך הפנוי איך הגעת לבחור במקצוע הזה דווקא, באיזה גיל התחלת לכתוב, האם יש חיות מחמד חיח וכל מיני דברים כאלו בקיצר ספר קצת על עצמך

על עצמי

גדלתי בחולון סיטי, אני נשוי לשרית ואבא לניב עכשיו אני גר במושב גבעת יערים ליד ירושלים בזמני הפנוי אני מנהל אתר כדורסל ישראלי והולך למשחקי כדורסל רבים ומבלה עם הילד כמה שיותר חיית מחמד, לא הייתי קורא לכלבה שלי חיית מחמד, קוראים לה מונה והיא לברדורית מחורפנת. הגעתי לתסריטאות בלי לדעת באמת מה זה, הלכתי ללמוד קולנוע ושם הבנתי מה זה בכלל תסריטאות, לכתוב תמיד אהבתי, עוד מילדות. הייתי כותב סיפורים קצרים ושירים בכיתה בזמן השיעורים.

Tinkerblack

New member
בתור מעריצה של מכבי תל אביב

במיוחד בכדורסל(ילדה שאוהבת לראות כדורסל מה לעשות) הייתי מוחקת את ההודעה הזאת אך מכיוון שחופש הדיבור שורר בפורום זה אשאיר אותה, אהה וגם בגלל שאני נחמדה חיח

ny22

New member
מנהל
איזה קטע...אתה אדום היא כחולה!

אתה הפועל - היא מכבי!

xibit22

New member
כל הכבוד על הסדרה המעולה אני מת

עלייה כבוד הוא לי לדבר איתך. אתה מאוד מאוד מאוד כישרוני :} אבל אתה לא חושב להגזמת עם הדרמות אפשר לראות את הסדרה הזאת ופשוט לבכות יפה שעשית נגן גיטרה (גם אני נגןגיטרה:]) רק רציתי לפרגן לך על הכישרון שלך המשך כך......

Tinkerblack

New member
כנראה יש לו תשובהה ארוכה לכתוב

תאמין לי שהוא לא יעזוב עד שלא יענה לכולם

הילה121121

New member
כן...

אבל דוגרי יש פה אחלה אירוח...בהתחלה לא הייתה לי בראש אפילו שאלה א-ח-ת..אבל אז...לא יודעת! זה פשוט בא בצרורות! יש פה שאלות ממש יפות שאננשים שואלים וזה אחלה אירוח! כן ירבו הארוחים!

Tinkerblack

New member
לא נראה לי ששלומי יודע ולכן אני

אענה לך על התשובה בכל מקרה יש רק 13 פרקים אם אני לא טועה ולכן מכיוון שאנחנו רק בפרק התשיעי אז כן הצילומים הסתיימו אך בוא נקווה שתהיה עונה שלישית...

BatHell

New member
שלומי, שלום :)

קודם כל, תודה רבה לך על יצירת סדרה שסופסוף מראה כמה פנים (במלעיל) אחרים של החברה הדתית לאומית בישראל. ולשאלות:
האקטים של החתונה הפתאומית של אריאלה, או רמיזות מיניות בין הזוג החרדי שנחשבים 'נועזים' אצל החברה הדתית לאומית- האם הם בכוונה תחילה, להראות ש'גם דתיים לא חיים בבועה' או שהם פרי דימיונך ולא קשורים להעברת מסרים כאלו ואחרים?
מה נותן לך את ההשראה לכתיבת הטקסט?
אתה חושב שהליהוק של השחקנים קולע לטקסט הנכתב?
אז רגע, אריאלה ופאבלו מתחתנים בסוף?
לתשובותיך אודה, ולילה טוב.

למעלה