שאלות מוקפץ

היו

New member
היי, חדשה פה!!

איזה כיף שהפורום הזה קיים! בכל מקרה, באתי עם שאלה, אני מחפשת שמלת plaid עם שרוולים קצרים, מראה גראנג'י כזה http://bellemel.com/wp-content/uploads/2009/09/hawksPlaidFunnelNeckDress.jpg משהו בסגנון הזה (אבל אני מחפשת פחות מחויט ויותר זרוק ) אני אשמח לשמוע על חנויות שמוכרות דברים בסגנון, ובכלל.. איפה אפשר למצוא דברים גראנג'ים (גרה בתל אביב) תודההההה~!

דניזבל

New member
שאלה דחופה על צביעת שיער!!

הי חברות וחברים קניתי צבע של מאניק פאניק והשיער שלי מחומצן כבר... איך צובעים??? מורחים על יבש? על לח? לחפוף קודם ליבש ואז? כמה זמן משאירים??? אשמח ממש ממש לתשובות תודה

green chicken

New member
איפה אני יכולה לקנות מאניק פאניק בתל אביב ?

שאלתי אתמול אבל אף אחד לא ענה לי :(

DanieLushka

New member
שנים שלא הייתי כאן, נחמד לראות שעוד חי :)

האם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא פאת ראסטות?? או בכלל, פאות של גברים שנראות טוב? תודה רבה! :))

mobyboy

New member
שאלה לאנשי הפורום

שלום רב אני מאד אוהב חולצות צווארון עם כפתורים, אבל לצערי כל מה שמייצרים זה או חלקות או משבצות או פסים. למה ?? אין שום מעצב שעושה תדפיסים לחולצות כאלה ?

Keiyu

New member
יש הוראות על האריזה

כל צבע עם דרישות משלו - יבש או רטוב (אם זכור לי נכון מאניק מעדיף שיער יבש אבל חפוף). מה שכן - לחפוף קודם - רק עם שמפו (או סבון גוף אם השמפו שלך גם עלול להיות מעורב) כדי להסיר שכבות שימנעו מהצבע להספג בשיער (מסיכות, קונדישנר, שמנים למניהם). משאירים כמה שבא לך, הצבעים האלו עובדים על עקרון ש"יותר זמן יותר עמיד", אני מכירה אנשים שישנים איתם ללילה וכאלה שיושבים איתם שעתיים לכל היותר.

היי:)

יש לך את NOX בפרישמן 42, 10 דק' הליכה מהדיזנגוף סנטר. כנראה השרשור ירד ולא שמו לב..

לא נראה לי שסגרנו עדיין תאריך ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ואני באמת תוהה לגבי הסטודיו, אם זה כדאי או לא. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות מצויין אם זה יהיה בסוכות, ככה זה יכול להיות מפגש השלמה מצויין בשביל כל אותם חבר'ה שלא היו והצטערו קצת על זה. אבל אולי זה תזמון קצר מידי. כי את המפגש האחרון עשינו דיי לא מזמן. בסוכות המפגש יהיה חודשיים אחרי המפגש האחרון. אז אולי צריך קצת "לעכל" לפני את המפגש האחרון, ולחכות לרווח קצת יותר גדול מסטודיו לסטודיו. אבל איך שאתם מחליטים
אם יש ביקוש לסטודיו נוסף, אז נלך על זה. בשרשור הקודם, אולי כי הוא לא קפץ יותר, לא הגיבו ממש הרבה אנשים אז היה קשה להחליט מה עושים בסוף. צריך חוות דעת נוספת. אם אנשים רוצים או לא רוצים. צריך שיהיה מספיק ביקוש כדי שזה יקרה, ואם יש מספיק אנשים ומספיק ביקוש - אז להתחיל להזיז עניינים. קשה לי עדיין לבחור תאריך, כי אני מארגנת עוד מפגש עם פורום סופרי"צ, אז אני מאוד מקווה שזה לא ייצא על אותם תאריכים ויהיה אחד על השני. זאת חופשה של שלושה ימים רק, אז אין כ"כ הרבה אפשרויות בדיוק. אשמח לעזור בארגון המפגש שלנו, בין אם אוכל להיות נוכחת בו ובין אם לא. תעדכני אותי אם צריך משהו

מחפשת אודם סגול ונוצץ, ושיהיה עמיד ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

יש חיה כזאת? (ברשתות נגישות, כמו הסופר-פארם, ניו-פארם או אפריל. עד 100 ש"ח פחות או יותר. אם ידועים מבצעים טובים, אשמח להתעדכן
) יש לי אודם ורוד-סגלגל בהיר, אבל הוא מתאים לאיפור בהיר, ולאיפור "דרמטי" יתר ובולט יותר אני רוצה גם אודם קצת בולט יותר. המלצות?

MissVanity

New member
ממ..

בטח יש איפשהו, צריך לחפש באינטרנט ממש טוב. אבל נתת רעיון :))

innocence

New member
נראה לי שתאלצי "לערבב"

לשים אודם בצבע הנחשק ולהוסיף ליפגלוס נוצץ לקבלת האפקט המבוקש.

svety

New member
לי יש של מייביליין, לא יודעת כמה עולה,

רכשתי במשביר לצרכן לפני כשנתיים.

NyaPrawr

New member
ראיתי במאק בפריז,

לא יודעת אם יש גם בסניפים בארץ\כמה עולה

חורה

New member
בשביל שיהיה באמת עמיד

כדי לעבור קודם על השפתיים על באלם כלשהוא (לבלו, וזלין וכו...) אחר כך לספוג את שאריות השומן, פשוט שהשפתיים יהיו בריאות חלקות ויפות. לעבור על השפתיים על קצת מייק אפ ולפדר אח"כ אחר כך לתחום את השפתיים עם עיפרון שפתיים, רצוי בצבע שתואם לשפתון. אבל גם עיפרון בגוון ניטרלי יכול להיות טוב וחסכני יותר כי הוא מתאים לכל גווני השפתונים. אחר כך למרוח שכבה מהליפסטיק ושוב לפדר קלות ושוב למרוח עוד שכבה זה מוסיף פלאים לעמידות של כל סוגי הליפסטיקים.

תודה על הטיפים! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לפני שאני מורחת אודם, אני תמיד שמה לובלו (הכחול) כדי שיימרח טוב יותר, אבל אחרי שעתיים-שלוש האודם נעלם ונשאר דהוי וצריך למרוח שוב
לא ידעתי את העניין הזה עם המייק-אפ והפידור! חכם! יש לך המלצה לחברה טובה של עפרונות לשפתיים? קליניק הוציאו לא מזמן מהדורה חדשה של שפתונים מיוחדים כאלה לשפתיים, רק שהם לא צריכים חידוד. קראתי הרבה ביקורות טובות על המוצר, אולי באמת אלך לבדוק. שוב תודה

חורה

New member
כדי לך לשאול גם

בפורום איפור יש הם המון בנות שמבינות יותר ממני אני אוהבת את העפרונות של פופה גם העפרונות עיניים שלהם טובים (המתחדדים עם הספוגית בקצה) ובדרך כלל יש הנחות את זה לא יוצא מאוד יקר. וגם לא עושים ניסויים בבע"ח במאק כמובן יש אבל במחיר גבוה יחסית

ניסיתי את זה היום, אבל בלי עיפרון שפתיים

וזה היה פשוט... פלא! מהבוקר, 9:00, עד עכשיו. חי, קיים, ואיתן על השפתיים שלי בלי שהייתי צריכה כלל וכלל לחדש אותו! טיפ ממש מגניב, תודה על הגילוי
!

למעלה