שאלות מוקפץ

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif כל מקרה לגופו

דווקא החברה השניה שאף אחד לא זוכר את השם שלה לא תפס לי בשיער ולהריץ' כן בכלל כל מה שהוא לא ספיישל אפקטס זה צבע שיורד בזמן שנע בין שבועיים ולחודש וחצי, תלוי בשיער.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo31.gif על המשפט האחרון!

הצבע שלי יורד אחרי חודשיים וחצי בערך
ואומרים שספיישל אפקטס הכחולים לא משהו נניח, אז נורא תלוי.

Blue Emptiness

New member
יכול להיות אני טועה, לא ניסיתי אותם~

אבל ממה שאמרו לי הורודים אדומים שלהם מצויינים אבל שהגוונים הקרים יותר לא מחזיקים הרבה זמן :O

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif לפי מה שאני שמעתי

הייעוד של ספיישל אפקטס זה שיהיה צבע שיער שלא יורד, כמו צבע רגיל רגיל. וכן אין לי מושג, כשרציתי תורקיז וירוק השתמשתי בלה ריץ' והייתי מאוד מרוצה, נשאר יותר מחודש...

ושאלת המשך ../images/Emo9.gif

על איזה חברת צבעים אתם הכי ממליצים? (מהארץ\מחו"ל לא קריטי, באי ביי יש הכל
). אני זוכרת שבזמנו מאניק פאניק היו סבבה + והיו עוד כמה צבעים שקניתי בלונדון דה\לה משהו לא זוכרת כבר שלא היו כאלה להיט...

MeshiNS

New member
שמעתי שספיישל אפקטס מעולים!

לצערי אין אותם בארץ, אבל לך זאת לא אמורה להיות בעיה אם את יכולה להזמין מאיביי

Keiyu

New member
specialeffects

אלא אם את רוצה כחול, אז עדיף שלא (מניסיון חוץ מהתורכיז/על בסיס ירוק כל השאר נעלמים מהר מידיי), גיליתי שקרייזי קולור שיוצאים פחות מ4 פאונד לגודל זהה לספיישל (118מל לקרייזי, 120מל לספיישל על 9-10פאונד) מחזיקים כמה כחולים מאוד עמידים וקלים לתחזוק מבחינת מחיר.

Blue Emptiness

New member
את יודעת איפה אפשר להשיג אותם? :O

את הקרייזי קולורס~ מעניין ואתי לנסות אותם

Blue Emptiness

New member
הורוד של ספיישל אפקטס אמור להיות נהדר

כמו שכבר אמרו מעלי.
יש חברה שלא הצלחתי למצוא באתר שלהם או באופן כללי מאיפה להשיג אותם אבל אולי באייבי יש סיכוי למצוא - http://www.punky.com/homepage.html הגעתי אליהם דרך הצלמת הזאת, שיש לך את שיער חלומותיי
http://www.flickr.com/photos/laurencephilomene/5431724619/in/photostream|לינק| לפי התמונות שלה הצבע הזה מחזיק ממש טוב! מתה לנסות אותם גם כן. לטורקיז לשי אני משתמשת בטורקיז UV של stargazer והוא מחזיק המון זמן ודוהה ממש יפה, אני פחות יודעת על שאר הצבעים שלהם כי ממה שראיתי הסדרה הרגילה פחות מוצלחת, אבל כן יש להם כמה צבעים טובים, אז זה תלוי בגוון שאת מחפשת!

MeshiNS

New member
שמעתי על החברה הזאת!

ממש מעניין אותי לנסות=\ לגור בישראל זה מגביל מצורה מטורפת=\

Keiyu

New member
רוב הורודים שלהם נצחיים

שזה טוב ורע, אבל בעיקר טוב. עשיתי ניסוי מסויים להפטר מגוון ספציפי - ורק נגיד שחידשתי שוב, רק בגוון אחר

Blue Emptiness

New member
אני רוצה ורוד שלהם ממש!

היה לי רק ורוד של לה ריץ' שירד נורא מהר, אבל ישר עברתי לטורקיז ובינתיים אני אוהבת אותו מכדי לחזור לורוד

למעלה