שאלות מוקפץ

green chicken

New member
אני כל הזמן משתמשת בלה רי'ץ

אבל הוא באמת יורד מהר. מצד שני זה יתרון בשביל מישהי כמוני, שאוהבת להחליף את צבע השיער פעם בחודש
מה המחיר של מאניק פאניק?

../images/Emo68.gif שאלת שיער נוספת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בקרוב אני צובעת שוב את השיער, ורוצה לתחזק את הגוון הג'ינג'י אדמוני. נראה לי קצת מצחיק להיות עם גבות חומות כששאר שיערו אדמוני. איך אני צובעת את הגבות? אני משתמשת באותו צבע לשיער וצובעת אותן? צריך להבהיר את הגבות קודם? הצבע יורד מהגבות, וגם צריך לתחזק את הצבע בגבות כמו בשיער או ש...? סתם כבדרך אגב, סידרתי רק פעם אחת בחיי גבות. אם אני מבהירה את הגבות, זה דורש לסדר גם אותן כל כמה זמן? (אל תצחקו עליי! עוד מתאים לי לעשות את זה.
פעם, כשהייתי קטנה, קינאתי באחיות שלי שהיו מסדרות גבות, ולקחתי את הסכין גילוח מהמקלחת וגילחתי לעצמי את כל הגבות. אבל שששששש. אל תגלו לאף אחד שסיפרתי את זה
)

MeshiNS

New member
לא מומלץ לצבוע גבות...

וגם אם כן תשתמשי בצבע ואל תחמצני! חבל שתגמרי בלי גבות בכלל... בכל מקרה לא מומלץ, אני הסתובבתי עם בלונד וגבות חומות ולא הפריע לי, אז עם ג'ינג'י זה לא יהיה בולט כל כך.....

MeshiNS

New member
../images/Emo45.gif

מניסיון אישי עדיף לחפוף עם שמפו ושהשיער יהיה מיובש עם מגבת אבל לא יבש לגמרי (זאת אומרת שיהיה לח...) ככה הצבע נתפס טוב יותר, אני בדרך כלל משאירה את זה לאיזה 3 שעות....

Keiyu

New member
מהניסיון שלי עד כה:

מאניק הולך יותר טוב על יבש (לפחות הליין המחוזק, לא יצא לי לשחק עם הרגילים), קרייזי על לח - damp hair - במיוחד בצבעים הכחולים (החמים שלהם לא משהו), ספיישלאפקטס עלה לי גם על חלקים עם קונדישנר בפעם שתיקנתי איזורים שפיספסתי (אבל מדובר בורוד שאי אפשר להפטר ממנו גם בשיטות מאוד אכזריות, הכחולים שלהם דיי חלשים אבל בצבעים חמים וירוקים הם עושים עבודה ממש מעולה).

MeshiNS

New member
משום מה מאניק פאניק לא עובד לי על יבש...

בפעם שעשיתי על יבש הצבע פשוט נשטף מהשיער אחרי שתי חפיפות....

Keiyu

New member
../images/Emo6.gif

זה לא הזמן הממוצע שרוב MP מאבד את חצי הצבע?

green chicken

New member
תגידו, איפה אני יכולה לקנות את הצבעים האלה..

בתל אביב? אני משתמשת כל הזמן בDIRECTIONS, אבל אין להם את הגוןן שאני רוצה עכשיו (ירוק בהיר SALTNIY) ??????

LucyXX

New member
MANIC PANIC יש בנוקס, פרישמן 42

צמוד לתיאטרון בית ליסין :)

אורי נה

New member
../images/Emo45.gif

מאניק פאניק גם אצלי דהה בטירוף אחרי שתי חפיפות, והפך מכחול ניאון מהמם לירוק קיא;;

ממשיכה את רצף שאלות השיער ../images/Emo9.gif

חימצון ראסטות, מישהו ניסה פעם? יש סיכויי הצלחה לדבר או שנידונתי לראסטות חומות לכל שארית חיי הראסטות?

אין לי תשובה לשאלתך אבל... ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כבר אמרתי שאני ממש אוהבת את הניק שלך?
לאחיין שלי אני כל הזמן קוראת "פיצקי" או "פיצקיפון", והשאר נהנים לקרוא לו "פיצפיצון".

חחח תודה ../images/Emo9.gif

מקווה שהוא לא ירושלמי כי אם כן אנחנו בבעיית טריטוריה (אי אפשר יותר מפיצ אחד בכל עיר)

MeshiNS

New member
ראיתי מלא אנשים שחימצנו ת'ראסטות שלהם...

אבל באמת כדאי ללכת למספרה שמבינה בראסטות בשביל לדעת מה לעשות ואיך....

למעלה