שאלות מוקפץ

סגול ממש יש מהשפתונים החדשים של קרליין,

באריזה הלבנה. עולה בסביבות 60 ש"ח במבצעים.

ניסיתי אותם אתמול ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

יש חנות אחת במרכז העיר בירושלים, "סנטר פארם", שיש שם מוצרים שירדו מהחנויות במחירים מוזלים. יש שם לוריאל, קרליין, ג'ייד וכאלה... בלוריאל יש להם מבצע על מייק אפ+אודם ב-100 ש"ח. השפתונים של קרליין עולים שם 50, והיו כמה גוונים סגולים שחיבבתי. יש להם המון צבעים יפים!
אני רק תוהה לעצמי לגבי התאריכי תפוגה של המוצרים, כי גם מוצרי איפור יכולים להיות מקולקלים אז אני צריכה לבדוק אם זה לא חארטה.

זו סדרה ממש חדשה של שפתונים שיצאה בחופש,

ככה שלא נראה לי הגיוני שהם יהיו מקולקלים. וכן, יש להם צבעים ממש יפים

green chicken

New member
הוא לא נסגר?

אני זוכרת שהוא היה שם לפני הרבה שנים, אבל לפי מיטב זכרוני הוא נסגר..

shoohy

New member
../images/Emo207.gif אם כבר צבעים לשיער וזה..

צבעים מלבד מאניק פאניק בארץ.. איזה יש ואיפה?

MeshiNS

New member
יש את לה ריץ' בחנות לצורכי ספרות...

בדיזינגוף סנטר (קרוב לשער1) מוכרים שם עוד חרה ששכחתי ת'שם שלה... לה ריץ עולה 55 (קופסא דיי קטנה) החברה השניה 90 (נראה כמו בקבוק סבון ידיים...) יש גם בתומר לה ריץ' מוכרים באותו מחיר....

shoohy

New member
מלה ריץ׳ ממש התאכזבתי בזמנו

בקושי ראו את הצבע / ירד אחרי חפיפה וחצי.. איך החברה השניה? מחזיקה מעמד?

MeshiNS

New member
לה ריץ' באמת לא מחזיק הרבה...

אני קונה אותו רק בשביל לעשות מסיכות שיער וכאלה... את החברה השניה לא ניסיתי :S

שאלה בנוגע לצביעה עם מאניק פניק

האם לפני כל צביעה צריך לעשות חימצון , כלומר נניח הצבעים שלהם כמו : שחור , אדום ( אדום רגיל לא משהו נועז ) אז גם צריך לעשות חימצון ? ( אני מבינה שזה תלוי מה צבע שיערי שאגב הוא שחור אבל .... האם כל צביעה עם הצבעים שלהם מחייבת חימצון ? ) נ.ז - האם לה ריץ שציינתם עושים ניסויים בבעלי חיים . ( כי זאת אחת הסיבות שאני רוצה את מאניק פאניק הבנתי שהם טבעונים נכון ? )

MeshiNS

New member
לה ריץ' לא עושים ניסויים על בעליי חיים...

ולגבי החמצון זה תלוי אם את רוצה לעבור כל הזמן מצבע לצבע (נגיד מכחול לוורוד...). בעקרון את צריכה חמצון ראשוני בטוח.... אם את סגורה על צבע אחד לא אמורה להיות בעיה, אם את רוצה לשנות כל פעם צבע יקח לך זמן עד שהצבע ירד 100 אחוז (לרוב נשאר ממש טיפונת צבע), אני יודעת שהצבע של לה ריץ' דוהה מהר ואם את מערבבת את הצבע (של כל חברה) עם מרכך הצבע ידהה יותר לכיוון הבלונד מאשר לצבע שיש לך רק בהיר יותר.... בעקרון אנשים שמחמצנים הם אנשים שרוצים לעשות שינוי בשיער מעכשיו לעכשיו.... במקרה שלי לדוגמה אני צבעתי על הבלונד פלטינה אדום והוא דהה לכתום\וורוד\אנערף שכזה... אחרי איזה כמה שבועות צבעתי לכחול והכחול יצא ממש סבבה:> מקווה שעזרתי ולא בילבלתי אותך כי עכשיו אמצע הלילה ופשוט שפכתי על מה שאני יודעת

תודה../images/Emo13.gif

לא נראה לי אבל שמשחור לשחור צריך חמצון ( ברור שמשחור לאדון או לבלונד , או כחול צריך חמצון ....) פשוט לא ידעתי איך זה עם הצבעים שלהם .. תודה

Blue Emptiness

New member
ממה שידוע לי

הכחול של החברה השניה טוב, הוא מחזיק די הרבה וזו כמות מאוד גדולה שמספיקה לכמה צביעות אז זה משתלם. :) (לא ניסיון אישי, אבל היה לחברה שלי)

MeshiNS

New member
יש מצב תשיגי לי ת'שם?

כי אם זה כמות גדולה יותר ממאניק פאניק אין לי בעיה לקנות לנסות ב90 שקל... כי בכל מקרה אני מערבבת את זה עם מסיכה כדי שיהיה לי יותר חומר .....

למעלה