שאלות קטנות ונצל"שים

רוצה לדעת מה דעתכם! >.<

היי זאת עדן, ממ הבטחתי בעבר תמונות של הסוס שלי, והנה הם הגיעו! רוצה מאוד לשמוע את דעתכם מה לשפר מה להשאיר. תודה רבההה!!! אוההבבתתת עעדןןן =] אה ושתמפל\צ'מפיון\קוקי.

עוד משו

מקווה שכולם יגיבו אמ שאמרתי שאני רוצה לקבל תגובה על מה לשפר וכ'ו, התכוונתי במראה החיצוני של הסוס, עם יש... תודה על ההבנה!

Ruf Lil RusGal

New member
אני....

אמ... אני לא יודעת אים זה יצא ככה בתמונה או שככה זה באמת... אבל הסוס נראה קצת רזה מדי... רואים לו את הצלעות... והוא גם לא נראה ממש מטופח... אבל אולי זה סתם התנוחה או התמונה!

אוקי שכחתי להגיד משו..

התמונה צולמה עם מצלמת טלפון מעאפן... אממ הכתם על הגב שלו זה פשוט ככה מאז הוא סייח הוא נולד עם זה..... חיקוי של פיינט.. חח.. תנו לי להסביר, הסוס רזה מפני שהוא חלה בסטרנגלס והוא הבריא לפני ממש קצת זמן, לכן הוא לא הספיק להשמין הרבה.. וכרגע הוא בתקופה של פיצוץ אוכל הוא אוכל בערב ובבוקר בקיה ושהוא מסיים יש חציר חופשי.. לגבי התערובות הוא מקבל קופתיות ותערובת רגילה, בבוקר מקבל משו כמו 1.5 עד 2ק''ג.. סה''כ הוא בשלבי הבראה וקדימה נכנס בחזרה לכושר מקבל המון לונ'גים ורכיבה פחות..(אני אסביר את עצמי שאני אומרת המון לונג'ים זה בשלבים לא במכה..)

שימו לב. ש...

יש לו כמה כתמים על הגופ יש לו בשני הצדדים של הגופ בבטן יש לו כתם, אממ ועל התחת קצת למעלה, ובבטן העליונה בצד שמאל.. אני יודעת מהם חששותייכם שזהו פצע לחץ אבל לא.. זה אובחן על ידי ווטרינר והוא אמר שזהו כתם רגיל, זה עבר לו מהאמא. הווטרינר אמר שזהו כתם רגיל הוא בדק אותו אין שמה שום סימני כאב או התפתחות של בקטרייה או פטרייה.. תודה רבה.. קדיממההה עוד תגובותת!!!חח

ויש להוסיפ..

שהוא כאן עם פרוות חורפ לכן..הוא לא נראה מטופח או משו והוא כל שנייה מתפלשששש כמו בן ****

Ruf Lil RusGal

New member
חחחחחח הרגת אותי... D= ../images/Emo9.gif

חכמה... איך את רוצה שנעביר ביקורת אם את בעצמך אומרת שהוא לא נראה טוב ובשלבי החלמה? חחחחחחחחח
כשהוא יהיה בריא וייתאושש וישמין... אז תשלחי תמונות

חח XD

אהבתי..... ממ רציתי לראות אם הוא נראה קצת יותר טוב, לאחר מכן שהוא יחזור למצבו הקודם (סוס מהמם) אוסיפ תמונות, רק רציתי לשמוע לבינתיים..

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לכל השאלות שיש להן תשובה אחת קצרה וברורה (לא דיונים) וכל הנצל"שים למיניהם שימו לב כי מקומן של הודעות שלא קשורות לנושא הפורום הוא בשרשור ה
הקרוב.

../images/Emo3.gif יש לי שאלה ../images/Emo52.gif

באינטרנט היה סוס פיינט, בהתחלה היה רשום סוס שקט סוס לבית ספר עובד עם ילדים וחברותי. סבבה אחרי שבוע מה אני רואה? סוס פיינט על 2 שמישו רוכב עליו.. עכשיו היה כ''כ בא לי להתקשר לבעלים של הסוס הזה ולשאול אותו אם לדעתו סוס כזה מתאים לילדים?!
מה דעתכם על אנשים כאלה?? שרק בשביל למכור את הסוס שלהם הם יעשו הכל?! אפילו עם זה כלול בפגיעה של ילד ילד כן כן ילד ק-ט-ן

זה שהוא עומד על 2

לא אומר שהוא מופרע.. יש סוסים שמאלפים אותם לכאלה דברים, וכל עוד את לא רוכבת עליו באמת או רואה אותו את לא יכולה לדעת כלום.

אבל

זה לא נראה לך קצת מוזר שטוענים שהסוס מתאים לילדים ושנייה אחר כך רואים אותו עומד על 2?

ווינגז

New member
בנוסף למה שדניאלה אמרה

צריך לזכור שסוס הוא סוס, בלי קשר למקרה הזה וגם הסוס הכי רגוע, יכול להבהל ולהתנהג בצורה לא אופיינית לו (אני לא מכירה את המקרה של הסוס הספציפי הזה, אז אני לא אגיב על זה)

ToryMaster

New member
שהוא עומד על שתי רגליים?

בזמנו, כשרק התחלתי לרכוב הייתי צוציקיעת בסוף כיתה ד'. היו לי [עדיין יש] ידיים מאוד עדינות [כי אני פחדנית] אז הבעלים של החווה היה מאפשר לי לרכוב על הסוסים היותר טובים שלו [בזמנו אמרו לי שהם אלופים כאלה וכל מיני, אני לא יודעת היום כמה זה היה נכון], הייתי בין היחידים שאיפשרו להם את זה. ובאמת, סוסים שהם תענוג, כמו לרכוב על מים, הליכה כל כך חלקה ותגובות כל כך מושלמות למגע הכי קל של המתג. אבל קרה מקרה, ובוקר אחד היה לי שיעור בשבע בבוקר, ואחד הסוסים האלו, נשמה טהורה שלא תפגע בזבוב, נבהל ממשהו כשהייתי עליו ועלה לי על שתיים, כנראה בגלל משהו שאני עשיתי בשילוב עם מזג האוויר. אז? האם בגלל המקרה היחיד הזה, שבו רוכבת לא מנוסה כנראה שוגה והסוס מסיבה זו או אחרת מתנגד ונבהל, זה אומר שהוא סוס מופרע? הרי יש לו עבר מזהיר של התנהגות עדינה כמו של טלה. חוץ מזה, יש רוכבים שגורמים את העמידה הזו בכוונה תחילה, כמו שגורמים לסוס ללכת אחורה או הצידה.

MAYA 4827

New member
טיפשי../images/Emo3.gif

או קיי אני כל פעם רוצה להוסיף תמונות ולא מצליחהה!!! הבנתי שצריך להקטין אותם איכשהו אבל איך?? לא לצחוק עלי

ToryMaster

New member
השיטה שלי

לפתוח את התמונה בפיינט, לגשת לתפריט Image [תמונה?], ללחוץ על stretch/skew [CTRL+W] ולהכניס מספרים כלשהם, זה באחוזים, אז די קל לחשב. אני בד"כ מקטינה בחצי ואז מכניסה חמישים בגובה וברוחב [את תראי ארבע שדות, אל תתעסקי עם אלו של הסיבוב לצדדים], או מקטינה ברבע ומכניסה שבעים וחמש, תלוי בגודל של התמונה המקורית.

למעלה