שאלות קטנות ונצל"שים

זה מה שעשיתי

קיבלתי את דבריו של הווטרינר בכובד ראש, לכן ביצעתי את מה שהוא הנחה אותי ורציתי לשמוע עצות ממכם.

H a R a Z y

New member
את מסובבת לגמרי אה?

" יש פה המון אנשים שיכולים ללמד ווטרינרים וגם מאמנים ומאלפים למינהים" את לא יודעת על מה את מדברת.. בכיף אני אומר לשמוע דעות והכל.. אבל באמת הגזמת.. עזבי את זה שאני לא יודע איך המחשב שלך מחזיק מעמד בכלל.. אין פה אף אחד שיכול ללמד לא וטרינרים ולא מאמנים.. כי את יודעת מה שעושה אותם כאלה זאת ההכשרה.. זה התפקיד שלהם..

ואווו אל תהרוג אותי

אתה כנראה מסובב, דבר ראשון זוהי ד-ע-ת-י (בהדגשה), ועכשיו לכל אחד יש דעות משלו ודעתי היא שיש כאן המון אנשים שמתמצים בעולם הסוסים ובעולם הרכיבה, ויכולים אפ הם יכולים להיות אנשים בעלי מקצוע. ולא הבנתי כ''כ מזתומרת "עזבי את זה שאני לא יודע איך המחשב שלך מחזיק מעמד בכלל.."

fliperit

New member
זה לא עניין של דעה

זה "פורום רוגבים צעירים", כי הרוכבים פה צעירים ולא בעלי מקצוע, עדיין.

H a R a Z y

New member
שמעי..

אני יודע שאני קצת מסובב.. ואני משלים עם זה אבל את מוציאה את עצמך אהבלה בלי לשים לב בכלל.. אז זה מוביל אותנו רק למסקנה אחת.. ילדונת.. תני לעצמך עוד כמה שנים.. אני בטוח שבשלב מסויים דברים יתחילו להתחבר.. (כולל העניין עם המחשב)

אני חושב שהוא התכוון

שאת כותבת מיליון וחצי הודעות על נושא שאפשר להעביר ב- 2-3 מהן. ושאת חושבת שאנשים לא פותחים הודעות 'ישנות' (מלפני שעה) וקוראים אותן אז את חוזרת וכותבת את אותם הדברים שוב ושוב... ובנוגע לדעה שלך, חשוב לו כמו לי להדגיש עד כמה זה מסוכן למעוד ולחשוב לרגע שמי מאיתנו שמייעץ לך יכול להחליף עזרה מקצועית וגשמית (ולא ווירטואלית). אז גם אם יש פה אנשים עם כמות הידע והניסיון שהיו יכולים לעזור לך, לעולם אל תקשיבי לאיבחונים, עצות טיפול וכו'.. דרך האינטרנט. את לא צריכה להחמיא לאף אחד או אפילו להחניף בשביל לקבל עצות כאן.. עצות שכאמור הן פיקטיביות בלבד. *אם ברור לך מה כתבתי אל תתרחי לפתוח הודעה חדשה. אני וכל הפורום נשמח לקבל התעלמות כהסכמה הפעם.

למעלה