שאלות קטנות ונצל"שים

שירלי317

New member
מושב מגשימים?

לא יותר מדי רחוק.. החנות של חנה. בטח יש פה כמה חבר'ה מנצר שיוכלו לתת טלפון במסרים או משהו..

gili600

New member
אני מכירה אבל איפה היא בדיוק?

כאילו ליד איזה עיר מוכרת?

היי יש לי שאלה.. ../images/Emo9.gif

היי זאת שוב אני... (כולם בטח אומרים אוייי עוד פעם האהבלה הזאתייי).. עכשיו יש לי שאלה כפי שציינתי בעבר אני מעוניינת להתחיל ללמוד קפיצות ודראסג', עכשיו אני מחפשת חווה שתהיה קרובה אליי, מצאתי חווה ששמה "ג'וקי קלאב", ואכן נכנסתי לאתר שלהם והוא נורא מרשים. עכשיו השאלה שלי היא- האם מישהו כאן ממצליץ על חוות ג'וקי קלאב או להפך?? ועוד שאלה, האם יש חווה הקרובה לאיזור כפר סבא הוד השרון.. ככה האם יש?? ואם כן אשמח עם יהיה קישור לאתר או הסבר קצרצר.. אשמח לדעת מכל אחד ואחת מכם באיזה חווה הוא ועל איזה חווה הוא ממליץ.. (חוץ מהחווה שלו) תודה

יש פה מישהי מג'וקי קלאב../images/Emo107.gif

אולי היא יכולה להוסיף פרטים. לא הייתי בחווה ההיא מעולם ואני לא ממש מכירה אותה, אבל שמעתי עליה דברים טובים. עוד חווה באזור ששמעתי עליה הרבה המלצות היא חוות אייל, בקיבוץ אייל. אגב, בתור אחת שעברה מווסטרן לאינגליש, תקחי בחשבון שלפעמים בהתחלה זה לא כל כך פשוט, אבל אח"כ מתרגלים.

Lulinelo

New member
למרות שאני לא כותבת הרבה..

אני מג'וקי קלאב וזו אחלה חווה. ממש טובה אני לא יעזוב בעד שום דבר בעולם, מדריכים מעולים אחלה רוכבים וסוסים מעולים מלאא חברים... קישור לאתר : http://www.jockeyclub.co.il/index.html תהני =)

2eye

New member
כל "סוג דם" מתאים לעבודה אחרת.

למשל אני אתן דוגמא: "קולד בלאד" מתאימים לעבודות משא, סחיבת עגלות וכו' ו "הוט בלאד" למרוצים, לקרוס-קאנטרי וכו'.

יש גם וגם../images/Emo107.gif

וורמבלאד הם סוסים שמתאימים בד"כ לקפיצות ודרסז', הוט בלאד זה סוסים עם "דם חם", כמו הערבים למשל.

ווינגז

New member
היי עדן

דבר ראשון, זה מאוד נחמד שהבאת תמונה של הסוס שלך (מזל טוב על התמונות החדשות
), אבל אני לא חושבת שאפשר להעביר ביקורת על איך שהסוס נראה דרך תמונות. תמונה היא דבר שתופס מאית שנייה מהמציאות, והתוצאה שמתקבלת תלוייה בין היתר באור, באיכות של המצלמה ובתנוחה של המצולם (במקרה הזה, הסוס). אז זה בנוגע לביקורת (שלדעתי היא מיותרת). דבר שני, אני משרשרת אותך לשרשור "שאלות קטנות ונצל"שים"

תודה רבה!

יש לי שאלה קטנה, יש לי סוס קווטר די גדול שצריך להשמין, הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות בנוספ לאוכל שהוא מקבל. שזה ככה- *בבוקר מנה בקיה.+קופתיות בערך 1.5ק''ג. *בערב מנה בקיה. +קופתיות בערך 1.5 ק''ג. *ולפעמים ככה איזה שעתיים במרעה. האם יש משו להוסיפ כדי שההשמנה שלו תהיה מהירה יותר ובדרך יעילה ובריאה?? * יש לציין שפעם אחת ביום הוא מקבל וויטמינים בתוך הקופתיות ובנוספ הוא מקבל תבן. תודה רבה.. עכשיו עוד שאלה, כמ הפעמים בשבוע ניתן לעבוד עם סוס כדי שיכנס לכושר מהיר ומאסיבי? כמה עבודה הוא צריך לקבל, וכמה לונג'ם אתם ממלצים.? מהשראתכם כמובן
תודה

תודה רבה

סליחה עם אני לא אגיב עכשיו אבל אני חיבת לזוזה לחווה לראות את הסוסון יש יום יפה היום!

ווינגז

New member
מומלץ להתייעץ עם מאמן ו-וטרינר

בנושאים האלו. אנשים בפורום לא מכירים את ההיסטוריה של הסוס, ובטח שלא יכולים לבנות לו סדר יום (מבחינת אכילה ומבחינת פעילות). פני אל המדריך והוטרינר שלך ודברי איתם על זה, בהצלחה.

fliperit

New member
קודם כל- להתייעץ עם וטרינר

יכול להיות שלסוס יש תולעים או שהוא צריך שיוף שיניים ובגלל זה הוא לא משמין. מעבר לזה, אני מאמינה שלסוס צריך להיות אוכל כל הזמן בתא (לא מזון מרוכז- רק חציר). לגבי הכושר- עבודה פעם ביום זה אידיאלי, ולפי הכושר שלו. אני מאוד ממליצה לעבוד עם מאמן צמוד, כי נראה לי שאת צריכה הרבה עזרה

כנסי

הסוס טולע פורזל ושינוי שיופו בתאריך-8.2 תודה רבה על צומת הלב... הזמנו ווטרינר והוא גם אמר את זה פשוט שיהיה לו חציר חופשי..

fliperit

New member
ומה עם מאמן?

מי עובד יחד איתך? כי ברור שאת לא מסוגלת לעשות את זה לבד...

למעלה