שאלות

OferDotCom

New member
התמודדות עם איחור של בעל מקצוע

שלום לכולם, הנגר שלי מאחר כבר ביותר מחודש באספקת חלק מהעבודות שלו. המשמעות של האיחור הוא שאני נכנס לדירה לאחר שיפוץ בעוד שבוע מבלי שיש לי מטבח או אפילו כיור אחד פעיל במקלחת/שירותים (הכיורים אמור להיות מונח על ארונות שמכין הנגר). ההסכם הכתוב בינינו כולל את השרטוטים והעלות, אבל לא את ההתחייבות שלו לסיים הכל בתוך חודש. האם יש משהו פרקטי שניתן לעשות כדי להפעיל עליו לחץ ולגרום לו לסיים את העבודה בשבוע שנותר(מכתב מעו"ד, לאיים לא לשלם את החלק שלא שולם)? האם מותר לי לקזז מהתשלום שסוכם עלויות כמו מסעדות (בהיעדר מטבח), ימי עבודה שלי בימים של ההתקנות (אם היה מתקין בזמן - היה יכול להכנס לדירה הריקה ללא ליווי שלי) . האם לאחר ההתקנה אוכל להגיש נגדו תביעה משפטית? תודה למשיבים

בדרך כלל בהסכם מציינים מה יהיה הפיצוי

במקרה של עיכוב בביצוע העבודה הנדרשת..אתה מציין כי לא ציינתם זאת בהסכם הכיצד? הרי ידעת מתי תיכנס לדירה? אתה צריך להוציא לנגר מכתב רשום ולציין כי יש לו שבוע לסיים את הדרוש אחרת אתה מקזז משכר הטירחה שלו סכום שאתה חושב ראוי. בוא נראה את תגובתו, מגיע לך פיצוי באם הוא לא יעמוד בהסכם. יש פורום של חוזים ואולי שם ירחיבו בנדון אם כי המילכוד היחידי שלך שניתן להתגבר עליו הוא אי איזכור הנושא בהסכם גופו

hutc10

New member
תשובה

הופיע בפרוסמי וועדת האתיקה של הלשכה שאם השובר מהווה חלק מהמכתב זה לא תקין (למשל כמו שוברי תשלום ארנונה וכו'). אבל מותר לצרף שובר כנספח למכתב רק שיהיה בדף נפרד.

למעלה