שאלות

שלום וברכה לכולם ! בקשת עזרה

לפני כחצי שנה קבלתי מכתב מעורך דין המייצג חברה סלולרית ובו נכתב כי אני חייב ללקוחה שלו כמה אלפי שקלים בראש המכתב צויין שמי ות.ז. שאכן הם שלי +כתובת שאין לי קשר אליה. בשיחה שערכתי עם אותו עו"ד הוא ציין בפני את מספר הפלאפון שעליו יש את החיוב וכן את הבנק, מספר החשבון והסניף שממנו היה אמור להתבצע הגביה, מעולם לא היה לי קו באותה חברה ולא שמעתי על המספר הזה מעולם וכן לא חתמתי לאחר במישרין או בעקיפין על מסמכי החברה וכן חשבון הבנק שהוא אמר לי אין ולא היה לי קשר אליו ומעולם לא שמעתי אודותיו. בעצת עורך דין לפני כחצי שנה העלתי את טענותי על הכתב חתום בתצהיר של עורך דין ושלחתי לו בדואר רשום את המכתב תוך שוודאתי שהמכתב הגיע ליעדו גם בדואר ישראל וגם במשרדו ובקשתי שיתייחס לטענותי. [אגב יש לי עותק מהמכתב חתום בתצהיר +הוכחה שהמכתב נשלח בדואר רשום]. חצי שנה עברה והאיש לא צייץ למרות שכתבתי לו במכתב מספר דרכים להשיג אותי. לתומי חשבתי שהוא בדק את טענותי והבין שחלה טעות. ואתמול אני מקבל בדואר רשום מכתב מהוצאה לפועל +איום במעצר וכו` עם חיוב תשלום גבוה יותר. לי ברור מעל לכל ספק או שזו הונאה או טעות. ונפשי בשאלתי מה אני אמור לעשות, למי לפנות ובכלל האם לא עשיתי טעות לפני חצי שנה שלא הגשתי תלונה במשטרה והכל היה נראה אחרת כעת. אני מודה מאוד לכל מי שיכול לסייע לי.

בקשת עזרה דחופה

לפני כחצי שנה קבלתי מכתב מעורך דין המייצג חברה סלולרית ובו נכתב כי אני חייב ללקוחה שלו כמה אלפי שקלים בראש המכתב צויין שמי ות.ז. שאכן הם שלי +כתובת שאין לי קשר אליה. בשיחה שערכתי עם אותו עו"ד הוא ציין בפני את מספר הפלאפון שעליו יש את החיוב וכן את הבנק, מספר החשבון והסניף שממנו היה אמור להתבצע הגביה, מעולם לא היה לי קו באותה חברה ולא שמעתי על המספר הזה מעולם וכן לא חתמתי לאחר במישרין או בעקיפין על מסמכי החברה וכן חשבון הבנק שהוא אמר לי אין ולא היה לי קשר אליו ומעולם לא שמעתי אודותיו. בעצת עורך דין לפני כחצי שנה העלתי את טענותי על הכתב חתום בתצהיר של עורך דין ושלחתי לו בדואר רשום את המכתב תוך שוודאתי שהמכתב הגיע ליעדו גם בדואר ישראל וגם במשרדו ובקשתי שיתייחס לטענותי. [אגב יש לי עותק מהמכתב חתום בתצהיר +הוכחה שהמכתב נשלח בדואר רשום]. חצי שנה עברה והאיש לא צייץ למרות שכתבתי לו במכתב מספר דרכים להשיג אותי. לתומי חשבתי שהוא בדק את טענותי והבין שחלה טעות. ואתמול אני מקבל בדואר רשום מכתב מהוצאה לפועל +איום במעצר וכו` עם חיוב תשלום גבוה יותר. לי ברור מעל לכל ספק או שזו הונאה או טעות. ונפשי בשאלתי מה אני אמור לעשות, למי לפנות ובכלל האם לא עשיתי טעות לפני חצי שנה שלא הגשתי תלונה במשטרה והכל היה נראה אחרת כעת. אני מודה מאוד לכל מי שיכול לסייע לי.

bar198031

New member
הכם ממון תקוע אשמח לעזרה

אנחנו נמצאים בתהליך של ניסוח הסכם ממון וקצת מתקשים למצוא פשרה. אני בחורה שמתגוררת בנחלה שבה אנחנו מתעדים לבנות את ביתנו בעתיד. הורי נותנים לי את הקרקע ואת הבית אנחנו מתכוונים לבנות יחד בצורה שויונית. ערכנו משוואה שבה לדוגמא אנחנו בונים היום בית על מגרש ששויו 2 שאותו אני מביאה ובית ששויו הוא 1 והוא ממון חצי וחצי . ואז בעת גירושין המגרש יעלה לערך של 4 והבית לערך של 2 .אז אני הצעתי לפצות אותו ב1.5 כלומר הערך של היום של האדמה והבית פחות הערך של שניהם יחד בתחילה ואת ההפרש לחלק ל-2 ובתמורה הזוגי יצא מהנחלה . הזוגי מסרב ודורש בנוסף ל 1.5 גם חצי מערך הבית אותו הוא שם כלומר 2.לדעתי זה לא שויוני מאחר וגם ככה הוא נהנה מהשבחת הקרקע דבר שהוא לא הביא לזוגיות ואני מוכנה לתת לו ובנוסף הוא עוד דורש עוד את ערך השבחת הבית ואת החלק ששם בתחילה.אני אשמח לשמוע ממכם הצעות לחלוקה שווה שתספק את שנינו ולא תיתן לי להרגיש מנוצלת.אני מודעת שעדיף לא להיכנס לנחלה ולרשת אותה בעתיד אבל מעדיפה כן להיכנס אליה ולהנות ממנה בעודי צעירה עם משפחתי החדשה..

צריכה עזרה - התנהלות עם עו"ד

לפני כ10 שנים אמא שלי פוטרה מעבודתה, היא תבעה את המעסיק, הוא ברח לחו"ל אבל תיק התביעה נשאר אבל אמא שלי הפסיקה לטפל בזה.. לפני מס' ימים היא חזרה לזה, הלכה לבית המשפט וקיבלה פסק דין ובפסק הדין נכתב שהיא צריכה לקבל 18 אלף שקל. בקיצור היא חיפשה בבית המשפט עורך דין שיעזור לה לקבל את הכסף, פגשה עו"ד שהציע לעזור היא הביאה לו את פסק הדין ואמר שהוא יקרא אותו ויחזיר לה. עכשיו היא נתנה לו את הפסק דין כבר ביום רביעי והוא הבטיח להחזיר ביום חמישי בבוקר והוא לא הגיע בקיצור מיום רביעי הוא מבטיח להגיע עם הפסק דין אלינו הביתה ולהחזיר אותו, הוא קובע איתה כל פעם שעה ואף פעם לא מגיע והוא תמיד מתרץ. אמא שלי הציעה לו 30 ש"ח על המאמץ שלו לנסות לעזור לה ועל זה שהוא יביא לה את הפסק דין את הבית אבל היא לא מעוניינת בשירותיו, בנוסף לכל הוא עוד מבקש 100 שקל ואומר שהוא מוכן לתת לה את פסק הדין רק אם היא תביא לו 100 שקל.. היא הציעה לו 50 אבל הוא דחה את זה. אני לא מבינה איזה עו"ד יכול להתנהג ככה? איזה זכות יש לו לסחוט אותה ככה? הוא מחזיק משהו שלה, היא ביקשה רק להתייעץ איתו הוא הבטיח להחזיר אבל הוא כל הזמן מעתל בה. אמא שלי התייעצה בבוקר עם כמה גורמים ואמרו לה שהיא יכולה להגיש תביעה נגדו שהוא לא מחזיר לה את הפסק דין ומנסה לסחוט אותה ורק משקר עליה..היא לא שכרה את שירותיו לא התחייבה על כלום ובנוסף היא אישה חולה, עברה 2 ניתוחים בראש בעקבות גידול.. הוא יכול לעשות שימוש אישי בפסק דין שלה ולקבל את הכסף שלה? בבקשה תעזרו ותענו לי זה די דחוף. תודה מראש.

למעלה