שאלות...

לא יכולתי!

הם לא פירסמו את הבקשה והשינוי בשום מקום. רק כשעלו הטרקטורים על השטח הבנתי שהולכים לבנות במקום. ואז שלחתי מכתבים לכל גורם אפשרי בעיריה, כולל מכתב רשום לראש העיריה בכבודו ובעצמו. כל מה שהם ענו לי זה שא: לא היו חייבים ליידע אותי על הבקשה לבניה כי זו חלקה אחרת (תשובה מטומטמת ולא ברור לי אם היא נכונה) ו-ב: שהכל בסדר, הם בונים לפי התב"ע. רק לאחר שהגעתי, כאמור, פיסית לבנין העיריה (כשהיו כבר 3 קומות בנויים) והראתי להם שחור על גבי תב"ע שהתכנית אינה מאושרת לפי התב"ע, התעוררו הנבלות. וגם אז, כאמור, לא עשו כלום...

יואב1010

New member
יודעים אבל...

לגבי השאלה על המכללות-מכללות בכלל (חוץ מהבינתחומי והמכללה למנהל לא ממש נחשבות) אבל אני תמיד אמרתי שזה לא איפה למדת אלא מה אתה יודע מכל מה שלמדת (אני למשל מראש לא שלחתי קו"ח למשרדים שרשמו בוגרי אוניברסיטה בלבד או שדרשו לצרף גליון ציונים לקו"ח. באופן אישי אני לא חושב שזה משנה איפה למדת. להיות עו"ד זה בעיקר גישה. לא כל אחד יכול להיות עו"ד גם אם הוא סיים את התואר וההתמחות כי הפרקטיקה זה כבר עניין אחר לגמרי. ולשאלה השניה שלך-יש ים חומר לקרוא. ערימות!!!

KerenLaw

New member
הכל תלוי בתקנון הבית המשותף

מה הרוב בו התקבלו ההחלטוןת האמורוות והאם כונסה אסיפה כללית

פנה לתביעות קטנות או למועצה הישראלית לצרכנות

אם אתה משלם בוויזה עשה הכחשת עיסקה זו הדרך הכי מהירה יש גם את גבי גזית ברדיו 103 שמטפל בנושא במהירות הבזק

יש פורום נדל"ן שם יענו יותר במדוייק

אבל בהחלט יש להפנות את האיום ללשכת עורכי הדין לצערי בלשכה הקצב איטי ביותר אבל כיום יש שקיפות לגבי תלונות ואולי זה ירתיע את העו"ד. הדייר צריך לפנות אליו במכתב של עו"ד שמבין בנדל"ן וגם לפנות למשטרת ההונאה בנושא האיומים

אתה כנראה מעביר את הקורס.

בכל מקרה האימון האישי נפלא כאשר מי שמעביר את האימון בעל נסיון עצום הוא עשוילחולל מהפכה בחיי אדם

פנה לתרבות הדיור יש להם אחת לשבוע

פגישה עם עו,ד מטעמם הוא יעמוד על נושא החוקיות ובמדית הצורך יפנה לוועד הבית וימנע את מה שדרוש זה עובד נפלא

למעלה