שאלות :

שאלות :

1) מי עדיף עליכן: לוסי או רנה (מי יותר סקסית לדעתכן)? 2) הייתן רוצות שזינה וגבריאל יהיו נאהבות או שזינה וארס (ה-מ-ד-ה-י-ם) יהיו נאהבים)? אשמח לשמוע דעתכן בנות וגם בנים (אם יש כאלו באתר, עד כה לא נתקלתי אך מי שבא ברוך הבא).

*neta*

New member
תשובות

1)לוסי,העיניים המדהימות
2)אני לא רואה את זינה וגבריאל נאהבות, וארס וזינה כנאהבים אין לי ממש דעה בעניין..

shanyz

New member
תשובתי../images/Emo13.gif

אוקי לדעתי גם רנה וגם לוסי מדהימות וסקסיות.. מממ...קשה לי להגיד מי עדיפה עלי.. כי...שתיהן, האישיות של שתיהן מדהימה.. בקשר לזינה או לגבריאל יותר קל לי להחליט אבל לוסי או רנה אני לא יכולה ממש להחליט. ובקשר אם גבי וזינה יהיו נאהבות או זינה וארס.. מ.. תמיד לי לחשוב על זה.. רגע.. עוד קצת.. סתם, סתם..
ברור שארס וזינה!!!
הם אחת הסיבות שנאי כל כך נהנית מהתוכנית
אהה וכתבת שהם יהיו, אבל הם כבר היו והם עדיין...

shiri_b

New member
דיפלומטית.... אומרת שיותר קל לך

להחליט מי מבין זינה וגבי אבל לא אמרת מה תחליטי
ממ אני? תראו קשה לי להחליט בין רנה ללוסי
אבל לוסי לוסי לוסי... מה לעשות. למה? כי זו לוסי לא צריך סיבה מיוחדת. זינה וארס

shanyz

New member
הא?../images/Emo13.gif

התכוונת כאילו שאני צריכה להגיד את מי אני מעדיפה גבי או זינה? אני יכולה להגיד לך:) זינה.. אבלבין רנה ללוסי אני לא יכולה להחליט כי את השחקניות עצמן אני אוהבת באותה המידה... ממ..למרותת שבעצם, אני לא נכנסת לאתרים של רנה ומחפשת סרטונים שלה..אבל של לוסי אני כן נכנסת ומחפשת.. אז אולי זה מעיד עלי שאני אוהבת יותר את לוסי? לא יודעת.. שתיהן מקסימות!!!!!!!!

*זינה*

New member
מממ...

1) השאלה שלעולם לא אענה עליה. 2) זינה וגבריאל. 3) אלעד ואני...

shanyz

New member
למה לעולם לא תעני עליה?

כאילו, הרי זה ברור שלוסי.. :) כאילו כולם יודעים שאת אוהת אותה.. אז למה שלא תעני על זה?

ברודי

New member
בווווו../images/Emo121.gif

כן. או שלא. מה? רנה. הנה, עניתי. קשה להוציא מאנשים פה תשובות... אני לא "רוצה" שהן יהיו "נאהבות" אני י-ו-ד-ע-ת שהן כבר "נאהבות". "הם" אמרו לי.

shanyz

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מאיפה את יודעת שהם נאהבות!? את לא יכולה דלעת באופן מדוייק.. אולי זה מה שאת חושבת והרבה אחרים חושבים! אבל אין לך הוכחה חוטרת ומדוייקת שקובעת שהן אכן נאהבות!

shmez

New member
היי ../images/Emo13.gif

היום שמעתי על הפורום הזה.. וזה דווקא נראה לי אחלה מקום לנחות בו.. אני מעריצה של זינה מכיתה ז' בערך.. (אני ביב') והיא מלכה.. לשאלות..סתם כי בא לי לענות 1)ברור שלוסי..העיניים 2)ברור שגבריאל וזינה...!!! מקווה שאתם מסכימים איתי

shanyz

New member
היי ברוכה הבאה!!!!

ממ.. כן, לוסי והעיניים
מ... אני לא מסכימה איתך בקשר לחלק השני.. אני לא רואה את זינה וגבי נאהבות רק בחברות טובות מאוד מאוד. אני רואה את זינה עם ארס לנצח נצחים! :)

shmez

New member
תודה על הוולקאם...

ולדעתי..כפי שאם את רוצה לראות בהודעה למטה.. הן כבר נאהבות...זה שזה לא מפורש זה כל היופי

shmez

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוני.. את יכולה לראות גם באינפו עוד דברים...או פשוט לשאול אותי... בשמחה...

ברודי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מצאת לך מיקום מיוחד להודעת הראשונה שלך. בכל אופן ברוכה המצטרפת.

למעלה