שאלת הידיד/ה

ככה זה בחיים. הורמונים וחרמנות יכולים לגרום..

גם לזוג אחים להזדיין (תסלח לי על הבוטות) באין איש מלבדם. אבל אם מישהו מכוון את הקשר לידידות, ומתכוון לכך במלוא הכוונה- לא יהיו "נפילות" כאלו, לא מתוכננות, ואם הידידות אמיתית (כמו עם ההוא, מספר שתיים שלי, שאמרתי שהיה לנו סקס בעבר) היא תישאר גם אחרי שסאגת סקס תסתיים לה מן העולם. וזה לא אומר שבכל ידידות חייבת להיות סאגת סקס. יש לי כמה וכמה ידידים שלא ראיתי את הזין שלהם מעולם, ושאין לי כל כוונה לעשות זאת (ועד כמה שידוע לי, גם להם אין כוונה לראות לי...) זה הכל עניין של החלטה. מכיר ת'משפט הזה?

זכוכיות חבל שלא ראית את סרט התעודה "כשהארי

פגש את סאלי" כמו שבילי אומר שם לא יכולה להיות ידידות בין גברים ונשים -------------------------------------------------------------------------------- Harry Burns: You realize of course that we could never be friends. Sally Albright: Why not? Harry Burns: What I'm saying is - and this is not a come-on in any way, shape or form - is that men and women can't be friends because the sex part always gets in the way. Sally Albright: That's not true. I have a number of men friends and there is no sex involved. Harry Burns: No you don't. Sally Albright: Yes I do. Harry Burns: No you don't. Sally Albright: Yes I do. Harry Burns: You only think you do. Sally Albright: You say I'm having sex with these men without my knowledge? Harry Burns: No, what I'm saying is they all WANT to have sex with you. Sally Albright: They do not. Harry Burns: Do too. Sally Albright: They do not. Harry Burns: Do too. Sally Albright: How do you know? Harry Burns: Because no man can be friends with a woman that he finds attractive. He always wants to have sex with her. Sally Albright: So, you're saying that a man can be friends with a woman he finds unattractive? Harry Burns: No. You pretty much want to nail 'em too. Sally Albright: What if THEY don't want to have sex with YOU? Harry Burns: Doesn't matter because the sex thing is already out there so the friendship is ultimately doomed and that is the end of the story. Sally Albright: Well, I guess we're not going to be friends then. Harry Burns: I guess not. Sally Albright: That's too bad. You were the only person I knew in New York.

העולם על פי אנדר ויגין...

וכמובן כל מה ש"הארי ברוס" אומר כתוב בסלע. כמו כל סרט הוליוודי שמבוסס על האמת בלבד ושום דבר מלבדה: סקס בלי אהבה זה רע, בבי"ס הוגוורטס החליפו מנהלת, ויש אנשים שבגלל מוטציות בגופם יש להם כוחות על. נכון, אנדר.

דווקא אנדר זה סיפור מציאותי ל-ג-מ-ר-י

מעניין מותח ומאוד מוסרי ואפשר ללמוד ממנו המון, חוצ מזה תגידי תודה לST בזכותם יש לך דלתות שנפתחות שהינד עפעף, פעם צחקו גם על ז'ול וורן , היום הוא צוחק על כולם../images/Emo6.gif טוב. בעצם זה קצת קשה לו , אבל המסר הובן../images/Emo88.gif

המסר הובן: הארי מ"כשהארי פגש את סאלי" הוא...

נביא בעצם. ככל שיעבור הזמן כולנו ניווכח שאכן, אין ידידויות בין גברים לנשים... וואללה.

smartblonda

New member
אני לא רואה שום אינטרס

אני רואה קבוצה של אנשים ביחד או לחוד שנהנית לבלות אחד עם השני. נהנית לשוחח על כל דבר בעולם,להרגיש הכי פתוחים בעולם בלי מסכות ובלי פוזות.

smartblonda

New member
כתבתי בכלליות על כל קבוצת החברים שלי

אבל אני יכולה להיות יותר ספציפית ולומר שיש לי חברים וחברות שאני מרשה לעצמי לחשוף את עצמי טוטאלית ללא פחד להיפגע,מאחר והם עושים את אותו הדבר איתי. אני מתייעצת עם ידיד שלי למכביר לגבי הדייטים שלי והוא איתי וכן נושאים אחרים. ואני רוצה להוסיף שאין לאף אחד אינורס לנצל אחד את השני.

יש אפשרות כזו

לי יש חבר טוב המון שנים הוא נראה מעולה חבל"ז הכרנו באינטרנט באחד הצאטים ונפגשנו איזה ערב אחד והתפתחה ידידות וחברות שבחיים שלי לא תארתי לעצמי שיכול להיות בין גבר לאישה הקשר שלנולא הגיע למימדים של סקס או חשיבה על סקסוכמובן לא על איזה אינטרס וכל פעם שאני צריכה משהו או הוא צריך משהו תמיד אנחנו יכולים לפנות אחד לשני בלי בעיה וגם עם בא לי להתייעץ איתו על איזה נושא של דייט או פגישה עם משהו שהכרתי הוא תמיד באזור לתת לי עצות וכך גם להפך

ספירת מלאי...

אישית, יש לי ידידים. כרגע, למשל, שני האנשים שהכי קרובים אלי- הם גברים. גם השלישי בקרבה הוא גבר. וכל זה בלי לספור את בן זוגי... לשני הראשונים יש בת זוג רצינית. אחד אפילו עומד להתחתן איתה הקיץ... עם זה שעומד להתחתן שכבתי בעבר, ולא פעם אחת. הייתי גם מאוהבת בו. בני הזוג שלנו (שלי שלו) יודעים מזה. עם השלישי הייתי ב"זוג" לתקופה קצרה מאד פעם. חוצ מאלו יש לי איזה 2-3 ידידים נוספים, אחד מהם מהעבודה, ועוד 2 שיצאנו לדייט ולא הצליח לנו (אחד מהם דחה אותי, את השני אני דחיתי...). עם אלו הקשר באמת מתרחק כשאני בזוג (ואני בזוג כבר שנה ../images/Emo3.gif אם לא הייתי ניפגשת עם שניהם בשבוע האחרון בכלל לא הייתי סופרת אותם). כל זה בלי לספור את הידיד ההומו התל אביבי... האמת שנכון לכרגע ממש חסרות לי חברות קרובות.. יש איזה 2-3 חברות במרכז (אחת, ה"הכי טובה", ערקה לשם לפני חודשיים ../images/Emo10.gif), ועוד איזה "חברה בהתהוות" מהחדר כושר, משהו שבינתיים מתנהל ממש בעצלתיים, לצערי... והנה, כל "מארג" החברים הזה מתנהל לו בעולם בלי שום מתח מיני ובלי שום רגש לא ראוי, והכל טוב. *מעניין לעשות ספירת מלאי של הגורמים בחיי... ../images/Emo3.gif

ufffnick

New member
אצלי זה מתחלק לשני קטבים (לצערי)

כמו הוגה הקומוניזם (ותומכיו), גם אני מאמין (עדיין) ברעיון האידילי בו יכולות להתקיים ידידויות בין גברים לנשים, ללא מתח מיני או אינטרסים למיניהם. היתה לי חברה (קנאית על גבול החוסר שפיות) שאמרה לי ממש את מה שליאתוש כתבה כאן. אותי זה מאוד הכעיס בזמנו, אך לצערי הרב, עד השלב הזה בחיים שלי היא פגעה ב- 100% מהמקרים. כל אחת שהייתה סביבי (למעט אחת), היה לה אינטרס, אם מיני ואם יותר מכך, על אף שהדברים היו על השולחן מצידי. מיותר לציין שאף אחת (כולל החברה ההיא) כבר לא בקשר איתי. החברה, כי היא פשוט לא נתנה בי אמון כי "כל הגברים בוגדים בשלב כזה או אחר" לדעתה, וה"ידידות", כי ראיתי בהן מניפולטיביות ושקרניות. היום, יש לי ידידה די קרובה - רחוקה לתקופות (מתחתנת בקרוב) כבר 9 שנים, האחרות, על רקע הלימודים ודי מרוחקות (ברמת האינטראקציה הבינאישית). לסיכום, אני עדיין מאמין, בניגוד מוחלט לניסיון הסטטיסטי שלי, שרוב הנשים לא כאלה מניפולטיביות ושקרניות, ואכן יכולה להתקיים ידידות בין גבר ואישה (סטרייטים. כי כל קומבינציה אחרת לא נחשבת, מסיבות ברורות). יום נעים.

ufffnick

New member
עזבי...

גם בסרט כזה הייתי... זה לא עבד. היא עזבה אותו, ורדפה אחריי. היו לה סממנים טיפה לא שפויים.

ufffnick

New member
לא תודה

אם זה מה שאני עובר (ולא, אני לא שיא היופי...) לא רוצה לדעת מה עובר עליו, או על דומיו. חוץ מזה שטוב לי ככה. עם מה שיש.

ד נ י ת3

New member
אני חושבת שהתשובה על השאלה הזאת היא לא

פשוטה. היא תלויה בעיקר בשני האנשים שיוצרים את הקשר. האם את יכולה להתעלם מהמיניות של הגבר שמולך (שבא להיות לך כידיד) ובאמת להתיחס אליו כמו אל חברה טובה? האם אותו גבר יכול להתיחס אליך באותה צורה? כל אדם הוא שונה ואינדיווידואל. יש אנשים שמסוגלים לזה ויש כאלה שלא. כמו כל דבר בפסיכולוגיה - הכול פתוח ואפשרי.

זכוכיות

New member
אני משערת שגם הידידים שלי חושבים

שזה אפשרי, אחרת הם לא היו מתהדרים בתואר...

למעלה