שאלת סקר - לק על הרגליים בקיץ - תואם או לא?

Ultra marine

New member
שאלת סקר - לק על הרגליים בקיץ - תואם או לא?

הגיע הקיץ! (מבחינתי לפחות...) הוצאתי את הסנדלים וכמובן שלכבודם ולכבוד הקיץ מרחתי לק אדום OPI Never Lon-done Shopping! http://di1.shopping.com/images/di/4b/35/57/585f556372307166536a6b59432d6d74453551-149x149-0-0.jpg והתאמתי על הידיים. עכשיו מה קורה מחרתיים? (כשכבר נמאס לי?) מטריחה את עצמי ומחליפה שיהיה תואם או ש what the hell! שיהיה ירוק בידיים ואדום ברגליים... איך אצלכן?

תולי01

New member
בדר"כ לא תואם

המצב בעייתי, כי אני כל הזמן מחליפה את הלק הידיים ואין סיכוי שאני אחליף באותה תדירות גם לק ברגליים
אין לי בעיה עם אותו צבע בידיים וברגליים, זה יכול להיות נחמד לדעתי, תלוי איזה צבע, מה שכן, יש לי בעיה עם אדום ברגליים וירוק בידיים, למשל (הכוונה לצבעים מאוד חזקים ומנוגדים). בכלל, ברגליים אני פחות אוהבת להשתמש בצבעים כמו ירוקים וכחולים וכו'. הפיתרון שמצאתי הכי נוח, הוא לשים לק עדין ברגליים (אני מאוד אוהבת את Got A Date To-Knigt של OPI, למשל) ואז אין לי שום ניגוד אינטרסים עם הידיים

mgirl

New member
בדר"כ לא תואם

פשוט כי בדר"כ אני מחליפה יותר בידיים מאשר ברגליים, כי ברגליים פחות מתקלף וכו' (לא שוטפים איתן כלים.. אני מקווה בשבילכן..)

pelishu

New member
כמעט תמיד לא תואם..

אבל מה שכן, ברגליים אני בדרך כלל משתדלת לשים לק עדין, לא צעקני, ואז זה לא נראה נורא..

רחלי ג

New member
התשובה שלי מתחלקת ל 2:

יום יום- לא נחליף כל יומיים ברגליים. לכן, כמעט תמיד יהיה לק אחר לעומת זאת, בארוע חגיגי או יציאה שווה- הלוק הכי קלאסי ויפה כשכל האצבעות באותו צבע

MaddyD

New member
תמיד תואם

אבל עוד לא הנחתי על הרגליים .. אני ממש שכחתי]:

Ultra marine

New member
שאלת המשך - כל לק מתאים לרגליים?

חשבתי שאולי בחצי שבוע הקרוב אני אתמקד באדומים (יש לי רק 3..) ואז זה יתאים לרגליים. שבוע הבא אני תוהה מה לעשות.. סגולים יש לי כמה אופציות. אבל ירוקים יכול להיות הזוי משהו (ויש לי רק 2) וכחולים גם כן יש לי רק 2.. קיצר הולך להיות מעניין לסובבים אותי... ככה נראה לפחות.. אז שאלת המשך לסקר אם כל לק סביר על כפות הרגליים או שעדיף צבעים עדינים ורגועים.. אני באופן אישי ממש אוהבת את האדום. אבל עדיין לא בדקתי מה קורה עם ירוק או כחול. סגול דווקא היה מגניב (מהקיץ שעבר..)

mgirl

New member
דווקא אדום תמיד נראה לי 'לק גרושות'

בעיקרון הבהירים הכי בטוחים כי הם מתאימים לכל הנעליים ולכל הצבעים ולכל הבגדים, אבל אני דווקא אוהבת ללכת עם צבע כהה כמו 356 של שיק. אני חושבת שזה משדרג את הסנדלים פי כמה..

mgirl

New member
אה ופתאום קלטתי שאני לא פוליטיקלי קורקט

אין לי שום בעיה עם גרושות חס וחלילה! זה ביטוי שאחותי משתמשת בו והשתרבב לי להודעה

Ultra marine

New member
אני חושבת שזה תלוי באדום

דבר ראשון יש את הרובי פמפס.. "לק של גרושות" הוא לא.. ואז יש את wicked של אסי או כל הדומים שלו שהם בצבע דם כמו אדום כהה כזה. הצבע הכי ומפירי שיש אז גם הוא לא יכול להכנס לליגה. האדום שיש עלי עכשיו הוא האדום המושלם. לקח לי מלא זמן למצוא אותו. אני חושבת שהייתי מגדירה אותו כאדום לא כהה במיוחד עם שימר מוזהב. אני באופן אישי חולה עליו. אין לי מושג איך הוא נתפס ע"י אחרים/ות... ואגב, אין לי לקים בהירים או סולידיים שיתאימו. אם אנחנו "פורשים" מהאדומים אז נשאר לנו או כחול או סגול או ירוק...

mgirl

New member
לא חשבתי על זה ../images/Emo3.gif

חשבתי רק על אדום קלאסי נקי... כל אדום כהה יותר לא נכנס לי לקטגוריית אדום או 'בורדו' והאמת שאת רובי פאמפס פשוט שכחתי (הבושה!
)

Ultra marine

New member
לדעתי זה בדר"כ לא הצבע כמו כל מה שבא איתו

כמו שהיה פה בדיון בעבר אם אפשר לשים כל צבע בכל גיל. אני טוענת שכן, כיוון שציפורניים סה"כ זה דבר אסתטי. אבל אם את כבר בוחרת בלק ירוק / כחול (צבע פחות שיגרתי) רצוי שלא תראה "מוקיונית" גם בשאר ההופעה שלך.. אותו הדבר גם לגבי אדום. יש אדומים יפייפיים, אדומים על בסיס כתום שהם גם מיוחדים כאלה וכל אחת תשדר משהו אחר עם הצבע הזה. בגדול גם לי קשה עם לק אדום. אני חושבת שעם אילו שיש לי סביר שמיציתי את האדומים. האדום הומפירי והרובי פמפס מבחינתי הם מאסט. והצבע הנוסף זה בדיוק האדום העדין (שאמור גם להיות סולידי) שלקח לי המון המון זמן למצוא.. יש אחד אחר שרציתי ולא היה אותו, ועכשיו יצא משהו דומה לו אבל לא נראה לי שאני ארכוש אותו בגלל שכבר יש לי. אני מדברת על - Thanks So Muchness! של OPI http://2.bp.blogspot.com/_3QwOQ9Kkd...F_g/Yx0ikKU4I9g/s1600-h/thankssomuchness3.jpg אני אוהבת את המרקם שלו. ושימי לב לתיאור של סקרנג'י (מתוך זה יהיה לך די ברור מה אני אוהבת בו..)
This is your average medium red shimmer with the addition of some light pink shimmery broken flakes. Like someone took a handful of the Nfu Oh flakes and crushed them.

mgirl

New member
חח.. הוא נראה די דומה אבל לרובי פאמפס

רק השימר קצת יותר דק ופחות עגול..?

Ultra marine

New member
אני חושבת שהוא יותר עדין מהרובי פמפס

והשימר שלו יותר ורוד, כלומר, הוא מתקבל יותר בהיר ממנו.

foggy night

New member
אפשר להתערב?

אדום לא נראה אותו דבר על כל אחת, זה תלוי בכמה גורמים: 1. גוון העור (בהיר, כהה, צהוב וכו') 2. אורך הציפורן 3. עיצוב הציפורן (מעוגלת, מרובעת, שפיצית וכו') 4. טבעי / אקריל על ציפורן קצרה, לפחות לדעתי, אדום לא יכול להיות צורם.

mgirl

New member
יש בזה משהו

דווקא אין לי בעיה עם אדומים בידיים, רק ברגליים. אבל אולי זה סתם קטע שלי

foggy night

New member
דווקא ברגליים אדום זה סוג של ברירת מחדל

אני אישית עוד לא חשפתי העונה את אצבעות הרגליים שלי. אני צריכה לחשוב על לק לפתיחת העונה.

למעלה