שאלת סקר - לק על הרגליים בקיץ - תואם או לא?

אבישג7

New member
לא תואם

אני כמעט תמיד עם פרנץ ברגליים.. לעיתים נדירות אני מורחת אדומים או וורודים.. בידיים,בחודשים האחרונים אני עם בניה עדינה ביותר.. ותמיד עם לק שקוף... אני מניחה שבקיץ,אני אמצא שימוש לכל ה50 אסי שלי.. אבל,אני לא מתכוונת להתאים

M r s J o n e s

New member
אתן יכולות לתת דוגמא ללקים עדינים ?

כי בידיים אני עם צבעים "מטורפים"-ירוקים,כחולים,כתומים וכו' אבל זה נראה מגוחך עם לק אדום ברגליים.ראיתי שחלק מן הבנות ענו שהן מורחות לק "עדין"-אז אם אתן יכולות לפרט,אני ממש אשמח! תודה|4u|

sHiR TaDmOr

New member
אה, ואני משתמשת בלקים של שיק בעיקר.

אם את רוצה מס' ספציפיים תגידי של איזה לק

M r s J o n e s

New member
כן זה יהיה מעולה!

יש לי ורוד בהיר אבל זה נניח נראה קצת מצחיק עם הירוק שיש לי על הידיים
תודה!

M r s J o n e s

New member
חח של החלבי ושל הניוד...

ואם יש תמונות,אז בכלל עשית מצווה
[נו היום זה יום של מעשים טובים
]

sHiR TaDmOr

New member
ניוד-90 כמו שענבל ככבר כתבה,

וחלבי יש לי כמה- שיק-זה לק שהוא חלק מ-ערכת פרנץ' של שיק..אין לו מספר, אבל חרוט למטה 19 אז אולי זה המס' שלו. הבקבוק קטן ובנוי בצורת חצי עיגול וגל.(מקווה שזה ברור
) אנדריאה-22 אורלי- Sweet Blush ותמונות יהיו מיותרות כי הם יחסית שקופים, עם טיפ-טיפה של נוכחות..

ענבל30

New member
הנה 4 דוגמאות של שיק ../images/Emo13.gif

מימין לשמאל: 120 - ורוד מתוק, עדין אבל עם נוכחות. 254 - סגול בהיר אפרפר מעט (צבע שאני אישית מאוד אוהבת לפדיקור) 90 - צבע חום בהיר סגלגל, מין ניוד לא מאוד בהיר, גם הוא מאוד מוצלח לפדיקור בעיני. 201 - רכישה חדשה יחסית אצלי (קניתי כי הייתי צריכה לרענן את מלאי הבהירים/עדינים לצורכי העבודה החדשה שלי) - ורוד בהיר בהיר. עדין ומקסים. לשלושה הראשונים יש סווטצ'ים בבלוג שלי, אם יהיה לי זמן אני אחפש ואקשר מאוחר יותר.

ענבל30

New member
נכון ../images/Emo10.gif

חבל. צבע מוצלח בעיני. יש לשיק סגול פסטלי אחר, אבל הוא הרבה יותר רווי וחי ואין לו את האפרוריות של 254. (גם הוא נראה לי צבע יפה, אבל לא ניסיתי)

SimplyMe1

New member
כמעט אין מצב שאני עם לק תואם

ברגליים ובידיים. בנות כאן כבר ענו לגבי התחלופה של הלק בידיים.פשוט אין מצב שאני מורידה כול 3 -4 ימים לק מהרגליים,לכן מעדיפה לק אדום(כרגע אני עם אדום משהו של אסי)ברגליים ומחליפה בידיים. היום למשל הצבע תואם כי אתמול שמתי אדום לאירוע שהיה לי בערב. אבל בגדול אין תיאום,ולרוב הגוונים ברגליים אדומים .לפעמים יש יוצא דופן כמו הראשן נייבי של OPI שמכבב על הרגליים בקיץ בתוספת שיזוף וכפכפי אצבע:)

למעלה