שאלת סקר - לק על הרגליים בקיץ - תואם או לא?

צונית

New member
אני בד"כ לא מתאימה

אבל החלטתי בפעמים הקרובות כן להשתדל, השילוב שבחרתי פעם שעברה היה מוזר לי מדי ואני צריכה לאזן את זה חזרה
לדעתי כל לק זורם על ציפורני הרגליים, אבל צריך לזכור שבניגוד לידיים, הרגליים "לובשות" משהו ושזה יכול להיראות מוזר ביחד.. לדוגמא - סנדלים צהובות עם לק אדום... (או להפך). וכן, גם לק אדום ברגליים וירוק ברגליים זה קצת מוזר.. עץ אשוח משהו...

Harlot

New member
לעולם לעולם לא תואם

אין לי הרבה כללים בכל מה שקשור ללק אבל זה מבחינתי יהרג ובל יעבור. אני לא יכולה לסבול את המראה התואם ואפילו גוון לא זהה אבל קרוב בידיים וברגליים לא עובר אצלי.

Ultra marine

New member
די הפתעתן אותי...

רובכן בעד לק לא תואם דווקא. בסופו של דבר אחרי מחשבה מרובה עברתי לרובי פמפס בידיים והרגליים נשארו כפי שהיו... אני קצת מתלבטת כמה רחוק אפשר להגיע בגוונים של הידיים רגליים ושזה גם יראה כאילו "קשור". זה גורם לי להבין למה שמים צבע סולידי ורגוע ברגליים... מה שבכל מקרה אין לי באוסף הקטנטן שלי..

נופ ר

New member
בשנתיים האחרונות

הייתי צמודה חזק חזק ללק מסויים של גייד, מין צבע אדום חום ומפירי כזה כהה. הייתי שמה אותו ברגליים וזה נשמע מזעזע אבל במקום להסיר ולמרוח שכבה חדשה פשוט כל פעם שהיה גודל הייתי מורחת עוד ובעניין הזה, מה צריכה לעשות בחורה שיש לה ציפורניים חודרניות שהן שקועות עמוק בבשר והן קטנטנות מאוד, ממש כל ציפורן פס. לק כהה או לק בהיר???

Simply Blonde

New member
קודם לטפל בציפורניים החודרניות

איך אפשר להשאיר את זה ככה? זה כאבי תופת!

נופ ר

New member
אי אפשר

לפחות לא במה שיש לי, עברתי "ניותוח" להוצאת ציפורן חודרנית 3 פעמים באותה האצבע... וזה לא עזר חוץ מזה, אם מטפלים בזה כמו שצריך, בעיקר גוזרים נכון, זה לא מתפתח לדלקת המזעזעת הזאת שנגרמת כתוצאה מהזנחה של הציפורן. וכן זה כאבי תופת!!!!!!!

Simply Blonde

New member
בטח שאפשר

לי היה לפני כמה שנים ציפורניים חודרניות נוראיות ועשו לי ניתוח עם לייזר שהורג את השורש במיקום הספציפי ונכון יש לי צורה מוזרה לציפורן בכף רגל אבל זה שווה את זה..

נופ ר

New member
באמת???

אני הלכת לקופת חולים ושלחו אותי לרופא מומחה שעשה לי ניתוח הוא חתך לי חתיכה מהציפורן ממש מהשורש. 3 פעמים. וזה גדל בחזרה. זה היה נורא ואיום. חודש גימלים חחח איזה ניתוח לייזר ולמה לא אמרו לי את זה בקופת חולים??? ביקשתי שוב ושוב להיפטר מהדבר הזה לצמיתות ואמרו לי שזאת האופציה היחידה!!!

Simply Blonde

New member
לא יודעת.. עשיתי את זה לפני 5 שנים

אני אל זוכרת איך הגעתי אליו וסביר להניח שאמא שלי טיפלה בעניינים האלו אז.. אם את רוצה אני אברר עוד קצת..

נופ ר

New member
וואלה אני אשמח אם תוכלי

לבדוק איפה עושים דבר כזה וכמה זה עלה לך אז ובכלל, זה כואב? לי עשו זריקה ואני אחת שמפחדת מזריקות אז בכלל זריקה באגודל אני בכיתי מהיסטריה

פנרה

New member
גם אצלי, לא תואם.

לרוב אלך על דברים מאד כהים ברגליים, כך שרוב הצבעים שאשים על ציפורניי הידיים יתאים. בכל אופן, גם כך רוב ימי השנה אני נאלצת ללכת בנעליים סגורות (שלג, גשם וסתם קר!) כך שגם ככה אפחד לא רואה ואם ממש מתחשק לי אני יכולה ללכת עם כל אצבע בצבע אחר...

סקרמנטה

New member
הסקר שלך מככב בדף הפורומים הראשי :)

אישית, אני לא שמה לק באצבעות הרגליים מכיוון שהן כמעט תמיד עטופות בגרביונים
אבל חוץ מזה, נראה לי שיותר קשה למרוח לק מאשר לקצוץ ציפורניים ברגליים... חחח

Ultra marine

New member
יא...

איזה יופי
זה עשוי לתת עוד קצת זרימה של גולשות לכאן
ואכן יש משהו במשפט האחרון שלך.. אני עוד אמשיך לחשוב על זה. להתאים נראה לי מסובך מידי מצד שני, לא להתאים גם מרגיש לי "לא נכון" כאילו לא יודעת אני מסוגלת ללכת עם מכנס ירוק (נגיד והיה לי אחד) וחולצה ורודה. אבל אם אני שפויה בבוקר לא סביר שזה יקרה.. אותו הדבר עם לק בידיים מול רגליים..

foggy night

New member
שני דברים

1. צריך להמציא גרביונים שחושפים את האצבעות בלבד ובצורה יפה. פשוט חייבים. 2. אכן יותר קל לקצוץ מאשר למרוח לק, אבל אני תמיד אומרת שאם אחותי שמה לק ברגליים לעצמה גם בחודש תשיעי - אסור לאף אחת להתלונן או להזניח

Ultra marine

New member
אם הגרבונים יחשפו את האצבעות

אני משוכנעת שזה לא יהיה מספיק מהוגן בשביל סקרמנטה... נראה לי שכל הרעיון זה הכיסוי..

סקרמנטה

New member
להיפך ../images/Emo13.gif

אין איסור לחשוף את אצבעות הרגליים... כי הכיסוי הוא לרגל עצמה עד הקרסול. השאלה היא אם מותר לשים לק ברגליים... אמנם תמיד אני הולכת עם חצאיות ארוכות, אבל לפעמים לחצאית שלי יש נטיה להתנפנף ברוח או להתרומם כשאני עולה לאוטובוס וכד', אז כדי למנוע במקרה כזה את חשיפת הרגל אני חייבת גרביונים. את חושבת שיש מצב להמצאה גאונית כזו של גרביונים? תגידי שכן

למעלה