שאלת סקר - לק על הרגליים בקיץ - תואם או לא?

סקרמנטה

New member
יכולה?! הולכת גם הולכת ../images/Emo13.gif

בקיץ רק סנדלים פתוחות. בקצה, בצדדים, איך שמוצא חן בעיניי.

Ultra marine

New member
אז אם ככה לא הבנתי את הבעיה..

כי בחורף קר מידי גם ככה אז הגרביונים הם גם "אמצעי חימום" (sort of..) ובקיץ - הסנדלים. אז בשביל מה צריך בעצם את הגרביונים המוזרים האלה שהציעה בטעם תות? אגב, אני שונאת גרביונים פשוט בגלל שהם נורא לא נוחים לי. אני חושבת שזה בגלל שבורכתי בירכיים דשנים אז איכשהו שום גרביון לא יושב עלי בנוחיות. או שהוא יושב בנוחיות אבל לי לא נוח

סקרמנטה

New member
גרביוני החורף הם עבים ואפילו עבים מאוד

והם בהחלט מחממים מתחת לחצאית הפתוחה. הגרביונים שבטעם תות הציעה הן מעולות לקיץ כי בקיץ צריך גרביונים רק כדי לכסות את הרגל עד הקרסול, ואילו הגרביונים הרגילים מכסים גם את גב כף הרגל כולל האצבעות.

נופ ר

New member
אבל יש גרביונים

שהן פתוחות, זאת אומרת אין את הכפפה שמכסה את כף הרגל... לי יש אחד כזה במגירה זה נראה כמו טייץ אבל זה יותר דק ואוורירי... זה היה באופנה בשנה האחרונה או שאני מדמיינת............. (אני לא הלכתי איתו מעולם חחח היה כיף לישון עם זה בלילות קרים... זה נעים)

סקרמנטה

New member
וואלה נזכרתי שגם לי יש אחד כזה! ../images/Emo6.gif

יוווו קניתי אותו לפני כמה שנים באיזה סופר, ואאל"ט זה היה של קן-קן. הוא חבוי איפשהו בין כל הגרביונים העבים של החורף שהשנה לא זכו שאתייחס אליהם. טוב, אז בטח יש מקביל שלו לקיץ... אני חייבת, בלי נדר לברר בחנויות!

foggy night

New member
דווקא נראה לי

שהאצבעות הן לא בדיוק הבעיה... יש לי הצעה!!!
מכירה את הכפפות האלו שהן על חצי אצבע עם הציפורניים בחוץ? אז להמציא גרביים עם הציפורניים בחוץ!!!

Simply Blonde

New member
בעיקרון הגרביון הזה קיים

אבל בונאה הוא נדיר חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי..

סקרמנטה

New member
דיייייי! אני לא מאמינה!

אף פעם לא ראיתי כזה. גם לא בבני-ברק על כל מבחר הגרביונים האדיר שם. אפילו לא במשביר! בלי נדר אברר בחנויות לבני נשים. עשית לי את הקיץ
אפילו שלא בטוח שמותר למרוח לק ברגליים... בטח לא כהה. אבל זו התחלה טובה

אם את לא מוצאת, אז ראיתי באיביי ב$5

אם את לא מוצאת, אז ראיתי באיביי ב$5 משלוח חינם (רצ"ב קישור) ובטוח יש עוד, צריך רק לחפש... נראה שיש לכם פורום נחמד
, הגעתי דרך הקישור בעמוד הראשי

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif תישארי!!! :)

תודה, אבל אני מעדיפה כעקרון שלא לקנות דרך האינטרנט. ובטח יש איפשהו בת"א... וחוץ מזה, 5 דולר לזוג גרביונים?! חחח את יודעת כמה זוגות גרביונים אפשר לקנות ב-20 ש"ח בבני-ברק?

תודה ../images/Emo6.gif

וואלה? דווקא נראה לי זול יחסית לסופר פארם וכאלה, שם אני קונה בדר"כ... איך המחירים בבני ברק? אולי שווה קפיצה

Marble Arch

New member
מדליק לגמרי!!!!!

חבל שאין את זה בארץ.. ניראה לי שהקיץ הזה זה הולך להיות לי שימושי... (אני עושה לייזר ברגליים ואסור לי להשתזף
) (אני יודעת שזה לא בריא להשתזף..)

Ultra marine

New member
story of my life....

המשפט הראשון שהסבתא (הפולניה!) של האקס שלי אמרה לי היה - את קצת לבנה.... (דיברה על הרגליים השקופות שלי...)

seelinewoman

New member
בדרך כלל כן

ואם אני בכל זאת מחליפה לק בידיים, אני משתדלת שזה יהיה קרוב לגוון של הרגליים. אין אצלי ניגודים כמו אדום ובורדו, או ורוד ואדום וכו'.

ענבל30

New member
אין מצב להתאמה מתמשכת...

בעיקר בגלל שפדיקור אני מחליפה פעם בשבועיים. אבל כיום יש לי סוג של התאמה: מוזנח בידיים ומוזנח ברגליים. פדיקור לא עשיתי המון זמן וצריך לחדש, והציפורניים שלי, אחרי נקיונות הפסח בעבודה, קוצצו למינימום ההכרחי ושאריות הלק שהתקלף הוסרו היום
נראה לי שהמניקור הבא יהיה לליל הסדר, העבודה שלי ממש לא מאפשרת ללק להשאר על הציפורניים.

למעלה