זה לא בקטע של -
'אתם כאלה בטלנים שיושבים על התחת כל היום ולא עושים כלום', כי הם כן עובדים על האלבום החדש שלהם. זה יותר בקטע של 'אנחנו לא שומעים מהם כלום', ואני אחזור על מה שאמרתי- איך שאני רואה את זה, הסיבה היחידה שעוד איכשהו הארי מעדכן את המייספייס שלהם היא בגלל המרתון שלו. [כמובן שאם זה לא כך, אז אני אתנצל...] דרך אגב, גם בדקתי כמה צהובונים בריטיים לפני כמה ימים [בסטימצקי] בחיפוש אחרי שביב מידע- ולא נכתב עליהם כלום, כך שנראה לי שגם מבחינת הבריטים- לא שומעים כל כך על מקפליי, אבל שם זה אחרת. הם מעדיפים להשאיר את ההצלחה שלהם באנגליה. אני לא יודעת איך את מרגישה כלפי זה, אבל אני מתנגדת לזה בכל תוקף. אני מעריצה ואני אוהבת את המוזיקה שלהם, למה הם עושים לי את החיים קשים כשאני רוצה להשיג מוזיקה שלהם, שלא לדבר על ללכת להופעה? הם יושבים וממסחרים את עצמם ברמות עולמיות בבריטניה [קליפים לפלאפון ועוד שטויות כאלה ואחרות], כאשר הם יודעים שיש להם מעריצים במדינות אחרות. הם מנסים להילחם בפיראטיות ובהורדות לא חוקיות אבל הם לא משווקים את האלבומים שלהם אל מעבר לבריטניה. לא ביקשתי שיבואו לכאן [למרות שאם יש צורך אני אתחנן שיבואו], רק ביקשתי שיזיזו עניינים. אני לא חושבת שהשאיפה שלהם היא להצליח רק בבריטניה, ואני מבינה שהם צריכים חופש [רק שימי לב שלפני חצי שנה הם היו בברבדוס והם באמת לא עשו כלום שם- כך שהם נחו להם] אבל התוצאה היא שמבחינת המעריצים, כך אני רואה את זה, הלהקה תקועה. לא שומעים מהם כלום, לא רואים אותם [כי הם ירדו להם לאוזי] ואין דבר יותר גרוע מזה ללהקה. תוסיפי על זה את כל המהומה עם חברת ההקלטות והעובדה שלא ברור מה הולך לקרות איתם בחצי שנה הקרובה ותקבלי להקה שההצלחה שלה בסיכון. ולמה ההצלחה שלהם מדאיגה אותי? כי ככל שהם יותר מצליחים, ככה יש יותר סיכוי שהם כן יבואו לכאן. אני לא מדברת איתך על זה שהם יבואו לכאן מחר, אלא בעוד שנה-שנתיים. אבל איך הפאנבייס שלהם אמור להתרחב אם הם מגבילים את הפצת האלבומים שלהם? איך סינגלים שלהם אמורים להגיע למס' 1 בכל מיני מקומות בעולם אם אין גישה לאלבום? תראי, אין דבר פשוט יותר מלעבוד שלושה חודשים ולטוס לראות אותם, בתנאים שלהם, באנגליה- אבל השאלה היא- במה זה טוב? לא כל מעריץ יכול לממן לעצמו כזו טיסה, ולמה שהופעה תישאר בגדר חלום? ועוד משהו, בתור מעריצה ממש בא לי לממן להם ת'תחת ולקנות אלבומים שלהם [לפעמים יש לי רגשות אשם כשאני מורידה שירים שלהם במקום לקנות אלבום]- אבל כיוון שאין גישה- שלא יתבכיינו [למרות שהם עוד לא עשו דבר כזה] על הורדות לא חוקיות. מבחינתי זו אשמתם. מצטערת שחפרתי ואני מצטערת אם חירבנתי לכולם את מצב הרוח. פשוט ככה אני רואה את זה, אבל מקפליי כמו מקפליי דווקא כן עלולים להפתיע. תנו לי רק לקוות שזה מה שהם יעשו- יפתיעו, ובגדול.