שאפו לגולשי תפוז אנשים

TomiSh XD

New member
לא הבנתי תקטע שלהם ..

מקליטים אלבום ולא מוציאים אותו ?

rox love BSM

New member
לא מקליטים אלבום מהר

זה לוקח זמן גםם הקלטות וגם העריכה לאחר מכן ואז שם לאלבום צילומים זה לוקח זמן

אני יודעת...

כפי שציינתי אני ממורמרת, אבל זה פשוט מעצבן אותי שאנחנו מחכים. הם נחו להם בכל מיני הזדמנויות ואז עשו דיסק [למרות שהם אלו שלא החליטו עליו] מיותר לחלוטין[!], למרות שסיבוב ההופעות לא היה כזה מיותר. ועכשיו הם נחים, ומקליטים ומפטרים את חברת ההקלטות שלהם או ווטאבר שזה, לדעתי, יעכב כל החלטה שתתקבל בעתיד. אני שמחה בשביל חברינו, המעריצים האוסטרליים, [חע] אבל עאעאא!! די כבר.. מקפליי, תעשו משהו! אם הארי לא היה רץ את המרתון הזה ומתחנן לספונסרים מדי פעם- לא היינו שומעים עליהם כלום. איך הם ישתלטו על העולם ככה? זה פשוט מרגיש כאילו הם קצת ויתרו, אני מקווה שזה השקט שלפני הסערה אבל נמאס לי לחכות! חוץ מזה כפי שכבר ציינו כאן- השעון מתקתק והזמן חולף ומה שבטוח- הם לא יעשו יותר פופולריים עם הזמן, אם הם לא עושים כלום. אולי זו תסמונת האלבום הרביעי שקורה בממוצע לכל להקה ><' אנ'לאדעת. אבל אני חשבתי שלטום יש חזון. חע!

butbut

New member
../images/Emo126.gifלטום פלטצ'ר יש חזון-הוא בעצמו גאה בו

אבל גם להיטלר היה חזון ולקח לו שנה להפוך את גרמניה לנאצית. הכול בבוא הזמן=]

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח אני יודעתXDD אבל זה מה

שעלה בראש ראשון... זה היה היטלר או להשוות את הבנייה של הסכר של הבונה LOL

אני אדלג מלהגיב על ההשוואהXD

נראה לי שמקפליי קצת בהיי מההצלחה שלהם בבריטניה. המעריצים הבריטיים שלהם קיבלו מהם הרבה יותר מאיתנו ולדעתי, יהיו גם יותר נאמנים [בלי לפגוע באף אחד] מאיתנו למקפליי במקרה והאלבום שלהם יתאחר מעל למצופה, ולמה? כי מקפליי נתנו להם משהו; מקפליי הוציאו את האלבומים שלהם שם, הופיעו בטלויזיה, התארחו בתוכניות, עשו פרוייקטים, חתימות, הופעות ומה לא... לעומתנו ולעומת מעריצים בארצות אחרות שתסלחי לי- אבל אני מרגישה נטושה ושלא שמים עליי בשיט. אז יופי שלטום יש חזון [אני רק מזכירה שטום הוא בערך אחד האנשים שאני מחשיבה כגיבורים שלי וכמודל לחיקוי ואני אוהבת אותו מאוד באופן אפלטוני ומסור], אבל איך לעזאזל הוא מרשה ללהקה לצאת מעיני הקהל למשך זמן ארוך כל כך? למה לעזאזל הוא חושב שאנשים פשוט יעמדו ויחכו לאלבום הבא באותה התלהבות? כמו שאמרתי הזמן הוא פקטור רציני והלהקה שלנו נותנת לו להתבזבז, ואם אתם שואלים אותי כל זמן שהאלבום הזה מתעכב, כך פוחתים הסיכויים להצלחה שלו, אלא אם כן הוא יהיה באיכות, בהשפעה ובקנה המידה כמו וונדרלנד.

Maddie

New member
אולי כי שם הם התפרסמו../images/Emo35.gif../images/Emo185.gif

את חייבת להבין, שזה המקום ממנו הם באו, זה הבית שלהם. ההחלטה שלהם לא לעשות סיבוב הופעות עולמי, זו החלטה שלהם בלבד. הם מעדיפים להשאיר את ההצלחה שלהם באנגליה בלבד. מה את מעדיפה? שהם יתפרסמו באופן מוחלט בכל העולם וההצלחה תעלה להם לראש? חוצמזה, שנכון, הם לא באים לישראל. ולמה? כי אין מספיק מעריצים בישראל. יש לפחות אלף מעריצים בישראל? אני בספק. אולי יש, ואולי קצת יותר, אבל זה לא מספיק. ההופעות שלהם באנגלית מונות אלפי על גבי אלפי אנשים! את ראית בעצמך את האולמות שם! זה מדהים! בארץ הם יצליחו למלאות ככה אולמות? שוב, אני בספק. הם עושים בשכל שהם לא יוצאים למסע הופעות בכככל העולם. אולי בארה"ב הם כן צריכים לצאת למסע הופעות, כי שם ה-כ-ל קורה. בקשר לדיסק, הם גם צריכים מנוחה, תארי לך מה זה לעבוד 24 שעות ביממה, לא מספיק הם הופיעו וניגנו בגריטסט היטס טור, הם גם כתבו בזמן הסיבוב הופעות שירים לאלבום החדש. וזה לוקח מלא זמן לעשות אלבום! הם רק עכשיו סיימו את הסיבוב הופעות! תאמיני לי שאת עוד תשמעי מהם. ובקרוב. ובסוף את תגידי "אל אלוהים, כל יום משהו חדש!"

זה לא בקטע של -

'אתם כאלה בטלנים שיושבים על התחת כל היום ולא עושים כלום', כי הם כן עובדים על האלבום החדש שלהם. זה יותר בקטע של 'אנחנו לא שומעים מהם כלום', ואני אחזור על מה שאמרתי- איך שאני רואה את זה, הסיבה היחידה שעוד איכשהו הארי מעדכן את המייספייס שלהם היא בגלל המרתון שלו. [כמובן שאם זה לא כך, אז אני אתנצל...] דרך אגב, גם בדקתי כמה צהובונים בריטיים לפני כמה ימים [בסטימצקי] בחיפוש אחרי שביב מידע- ולא נכתב עליהם כלום, כך שנראה לי שגם מבחינת הבריטים- לא שומעים כל כך על מקפליי, אבל שם זה אחרת. הם מעדיפים להשאיר את ההצלחה שלהם באנגליה. אני לא יודעת איך את מרגישה כלפי זה, אבל אני מתנגדת לזה בכל תוקף. אני מעריצה ואני אוהבת את המוזיקה שלהם, למה הם עושים לי את החיים קשים כשאני רוצה להשיג מוזיקה שלהם, שלא לדבר על ללכת להופעה? הם יושבים וממסחרים את עצמם ברמות עולמיות בבריטניה [קליפים לפלאפון ועוד שטויות כאלה ואחרות], כאשר הם יודעים שיש להם מעריצים במדינות אחרות. הם מנסים להילחם בפיראטיות ובהורדות לא חוקיות אבל הם לא משווקים את האלבומים שלהם אל מעבר לבריטניה. לא ביקשתי שיבואו לכאן [למרות שאם יש צורך אני אתחנן שיבואו], רק ביקשתי שיזיזו עניינים. אני לא חושבת שהשאיפה שלהם היא להצליח רק בבריטניה, ואני מבינה שהם צריכים חופש [רק שימי לב שלפני חצי שנה הם היו בברבדוס והם באמת לא עשו כלום שם- כך שהם נחו להם] אבל התוצאה היא שמבחינת המעריצים, כך אני רואה את זה, הלהקה תקועה. לא שומעים מהם כלום, לא רואים אותם [כי הם ירדו להם לאוזי] ואין דבר יותר גרוע מזה ללהקה. תוסיפי על זה את כל המהומה עם חברת ההקלטות והעובדה שלא ברור מה הולך לקרות איתם בחצי שנה הקרובה ותקבלי להקה שההצלחה שלה בסיכון. ולמה ההצלחה שלהם מדאיגה אותי? כי ככל שהם יותר מצליחים, ככה יש יותר סיכוי שהם כן יבואו לכאן. אני לא מדברת איתך על זה שהם יבואו לכאן מחר, אלא בעוד שנה-שנתיים. אבל איך הפאנבייס שלהם אמור להתרחב אם הם מגבילים את הפצת האלבומים שלהם? איך סינגלים שלהם אמורים להגיע למס' 1 בכל מיני מקומות בעולם אם אין גישה לאלבום? תראי, אין דבר פשוט יותר מלעבוד שלושה חודשים ולטוס לראות אותם, בתנאים שלהם, באנגליה- אבל השאלה היא- במה זה טוב? לא כל מעריץ יכול לממן לעצמו כזו טיסה, ולמה שהופעה תישאר בגדר חלום? ועוד משהו, בתור מעריצה ממש בא לי לממן להם ת'תחת ולקנות אלבומים שלהם [לפעמים יש לי רגשות אשם כשאני מורידה שירים שלהם במקום לקנות אלבום]- אבל כיוון שאין גישה- שלא יתבכיינו [למרות שהם עוד לא עשו דבר כזה] על הורדות לא חוקיות. מבחינתי זו אשמתם. מצטערת שחפרתי ואני מצטערת אם חירבנתי לכולם את מצב הרוח. פשוט ככה אני רואה את זה, אבל מקפליי כמו מקפליי דווקא כן עלולים להפתיע. תנו לי רק לקוות שזה מה שהם יעשו- יפתיעו, ובגדול.

Maddie

New member
צודקת, אני פשוט לא מבינה למה../images/Emo185.gif

צריך להתייאש מהם.

rox love BSM

New member
הם סיימו את המסע הופעות שלהם לא מזמן

והם מתכננים להוציא סינגל במרץ והתאריך של האלבום עוד ישתנה ועד האלבום הם בוודאי יוציאו עוד סינגלים. וכמו שמישהי כתבה למעלה יש להם חיים מותר להם לנוח ולטוס לאוסטרליה אם בא להם.

יעלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

אמג~~ איך בצבאאאאאאאאא????? סליחה שלא התקשרתי אלייך לפני הגיוס, לא ידעתי בדיוק באיזה יום ><'

למעלה