שאפו לגולשי תפוז אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאולי..אני לא יודעת אבל לפחות הם

כותבים על עצמם במייספייס וזה לא כאילו הם נעלמו לגמריי, הארי תמיד מעדכן שם וחוץ מזה הם לט יעולים לעבוד נונ-סטופ, עכשיו יש הפוגה קלה וכשהאלבום יצה, במין מיני-קאמבק כזה ההיסטריה תחזור ובגדול
XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifוגם זה משהו..../images/Emo9.gif

לפי דעתי עדיין, אי אפשר לבקש מהם לעשות הכול באינטנסיביות מטורפת ולהופיע פה ושם וכל השטויות האלה כדי שאנחנו נהיה מרוצים יש להם חיים, הם צריכים חופשות והסיבה ההעקרית שהם באוסטרליה עכשיו ולא מופיעים באנגליה היא כדי שבסופו של דבר אנחנו נאהב ונהיה מרוצים מהאלבום החדש..לדעתי
-
-

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif והם מודעים לעובדה הזאתי.

זה שהם בוחרים לא לעשות עם זה כלום זה כבר משהו אחר. :/

butbut

New member
../images/Emo126.gifאם לא נדע עליהם דברים נחשוב שהם מתו

ואני רצינית. הם נעלמים. XDD צריך לפתוח במחאה במיספייס שלהם כי אני רואה שהם נכנסים לשםXDDDDDDDDDDDDDD

kelly7i

New member
כל כך../images/Emo45.gif../images/Emo71.gif

אני חושבת שהאלבום שלהם היה צריך לצאת במקום ה GH, עם כל ההמולה והרעש שעשו סביבו, היו צריכים לעשות סביב האלבום החדש, ואחריו אם כבר לעשות את הGH שהיה מפריח אותם יותר. לאלבום שלהם היה יכול להיות תיזמון מצוין אחרי תקופת שיחרור הסינגל של דה ארט נוור לייס, התקופה של ההמתנה כאילו הורסת הכל כזה=\

butbut

New member
../images/Emo126.gifככול שהם ידחו את האלבום ככה כבר ירד

לי מהם... נראה לי שהם קצת מגזימים עם התאריכים שלהם. הם לא מתחדשים- לא עושים סרטונים לא עושים תמונות.. כאילו מה קורה? שכחתם שיש לכם מעריצים?? XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמה זה לא עושיםם סרטונים

הם לא חייבים לעשות את כל הסרטוני בית האלה שהם עושים, הם עושים את זה בשביל הכיף ומפרסמים את זה אם כבר.. יעני א כבר עשינו אז שכולם יראו...ויהנו. ותמונות, מה לעשות שהם לא עושים תמונות וזה, זה תלוי ודווקא הם עסוקים ממש בהכנת האלבום הבא וזה לוקח זמן ומה לעשות צריך שהכל יהיה מתוקתק ומושלם שזה יהיה מוכן ליציאה. ותאמינו לי שהם לא שכחו את המעריצים, זה שהם לא כותבים להם או כאלה דברים זה לא אומר וזה שהם עושים תמונות זה לא רק למעריצים, או בכלל לא... זה סתם בשביל פרסום ולא למעריצים שכבר יש להם.. יוווווו חפרתי

butbut

New member
../images/Emo126.gifמיק להגנת מקפליי../images/Emo35.gif...הפהפהפה!!!

זה-ל-מעניין-אותי-בשביל-מה-הם-עושים-את-הצילומים-והסרטונים.. אני-בתור מעריצה- די מוצאת את עצמי נהינת מצפייה בטמטום שלהם ובתמונות שלהם, זה יותר נותן תחושה של "אני שם, אני איתם- אני יודעת בדיוק מה קורה". מאשר "אני בארץ אחרת- אני מנותקת מהם לגמרי- אין לי מושג מה קורה!". מבינה? הם פשוט נטשו קצת בחודש האחרון- אבל אני קמווה שהם יפצו על זה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifנכון, אבל אני שוב אומרת

הם לא חייבים לעשות את הסרטונים האלה, אולי הם חושבים שהמעריצים ממש נהנים מזה, ואולי לא אכפת להם כי זה בשבילם אז מצד אחד הם גם רוצים שיראו מה הם עושים וזה. אבל כאשר להקה עובדת על אלבום, זה ממש קשה יש הרבה דחיות הרבה דברים על הפרק עד שזה יצא מושלם וכדי שהמעריצים יאהבו את זה הם עובדים ממש קשה.. זה לא לוקח יום יומיים.. שבוע שבועיים תחכו בסבלנות וזהו... זה המצב.. וגמאני נהנת מהסרטונים וזה, במקרה הם גם העלו אותם וזה.. אבל אני לא רואה בזה משהו שהם חייבים לעשות כל הזמן כדי שאני יהנה..

butbut

New member
../images/Emo126.gifהם חייבים להראות אותות חיים מתישהו!

XDD לא חשוב לי איךך. רק שיראו שהם לא שכחו אותנו. זה הכול. LOL להצטלם עם בחורות בבקני יש להם זמן, אבל לזרוק עצם למעריצים אין? XDD אפילו כשדאגי הסתפר עשו מזה יותר רעש מאשר "ההופעה הבאה שלהם" LMAO

Maddie

New member
שמעי, העובדה שהארי כן נותןן יחס../images/Emo185.gif

למעריצים, זה כן אותות חיים כלשהם. הם לא חייבים לך משהו! הם לא חתמו איתך על הסכם "יאללה אתם חייבים לבדר אותי בכל זמן אפשרי!" שהם יוציאו אלבומים כל חצי שנה, יעשו קליפים ביתיים כל יום. הם מקליטים עכשיו אלבום, זה לא שהם לא עושים כלום כלום שום דבר נאדה!להפך - הם כן! אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מאוד מצפה לאלבום הבא, כי דוגרי, אני לא הכרתי אותם עד היום, עד JML. הכרתי, אבל לא לעומק. חברה שלי שלחה לי פורום שלהם לפני שנתיים, מחו"ל, ונרשמתי ושכחתי ממנו, לא ידעתי מי הם בכלל. עובדה שJML כן עשה לי משהו! הוא לא היה סתם עוד אלבום, אני בזכות האלבום הזה הורדתי שירים שלהם, והתחלתי להכנס לקטע שלהם! והדבקתי בזה חצי בצפר, אבל עזבו את זה! מה שאני מנסה להגיד, ודי סטיתי מהנושא, זה שהם לא חייבים שום דבר לאף אחד, הם גם בני אדם, תנו להם חופשה, תנו להם הפסקה, אל תתייאשו כל-כך מהר, בחיי! תפסיקו לצפות מהם! ואולי אתם לא מרגישים ששום דבר לא קורה, כי לא אומרים כלום. בעיתונים בארץ לא ממש איכפת מהם, אז למה לחברות פה כמו הד-ארצי הליקון וכו' לפרסם אותם ואת האלבומים שלהם פה? בראש 1 כותבים עליהם פה ושם, אבל בדוגרי - כלום! קודם כל, צריך להעלות את המודעות למקפליי, לבקש להביא את האלבומים לארץ, כי בלי זה, למה להם לשים עלינו? למה להם לבוא להופיע כאן? ט'חחחח כשיש להם קהל מעריצים של כמעט מדינה שלמה בבריטניה, מה ישראל שווה?

Maddie

New member
זו התגובה היחידה שיש לך?../images/Emo185.gif

נכון, הוא צריך ספונסרים, אבל בכל זאת תתייחסי לשאר. הם לא מתעלמים לגמרי.

באתר הרשמי שלהם כתוב ש..

מקפליי זונות ><' כל יום שהם נשארים באוסטרליה מעצבן אותי יותר ויותר. שיעלו כבר לאנגליה ואז יצאו לסיבוב הופעות כמו בני אדם!

rox love BSM

New member
אבל הם מקליטים אלבום

הם עושים הרבה הם לא יכולים לעשות סיבוב חדש אם אין להם שירים חדשים ולהקליט אלבום זה לא קל.

למעלה