שמעי, העובדה שהארי כן נותןן יחס../images/Emo185.gif
למעריצים, זה כן אותות חיים כלשהם. הם לא חייבים לך משהו! הם לא חתמו איתך על הסכם "יאללה אתם חייבים לבדר אותי בכל זמן אפשרי!" שהם יוציאו אלבומים כל חצי שנה, יעשו קליפים ביתיים כל יום. הם מקליטים עכשיו אלבום, זה לא שהם לא עושים כלום כלום שום דבר נאדה!להפך - הם כן! אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מאוד מצפה לאלבום הבא, כי דוגרי, אני לא הכרתי אותם עד היום, עד JML. הכרתי, אבל לא לעומק. חברה שלי שלחה לי פורום שלהם לפני שנתיים, מחו"ל, ונרשמתי ושכחתי ממנו, לא ידעתי מי הם בכלל. עובדה שJML כן עשה לי משהו! הוא לא היה סתם עוד אלבום, אני בזכות האלבום הזה הורדתי שירים שלהם, והתחלתי להכנס לקטע שלהם! והדבקתי בזה חצי בצפר, אבל עזבו את זה! מה שאני מנסה להגיד, ודי סטיתי מהנושא, זה שהם לא חייבים שום דבר לאף אחד, הם גם בני אדם, תנו להם חופשה, תנו להם הפסקה, אל תתייאשו כל-כך מהר, בחיי! תפסיקו לצפות מהם! ואולי אתם לא מרגישים ששום דבר לא קורה, כי לא אומרים כלום. בעיתונים בארץ לא ממש איכפת מהם, אז למה לחברות פה כמו הד-ארצי הליקון וכו' לפרסם אותם ואת האלבומים שלהם פה? בראש 1 כותבים עליהם פה ושם, אבל בדוגרי - כלום! קודם כל, צריך להעלות את המודעות למקפליי, לבקש להביא את האלבומים לארץ, כי בלי זה, למה להם לשים עלינו? למה להם לבוא להופיע כאן? ט'חחחח כשיש להם קהל מעריצים של כמעט מדינה שלמה בבריטניה, מה ישראל שווה?