שבוע חדש בתפוז אנשים

kelly7i

New member
חח זה לא דברים בלשון,

אני מה זה לא מאלה שאומרים חמישה וכל זה, אני שונאת לשוןXD מה שמעצבן אותי במשפטים זה איך הם נאמרים, מאיזה זווית ובאיזה אופן..

butbut

New member
GBU../images/Emo9.gif

זה בכול זאת מפריע לך...XD קיצר-תהיי מורה ללשון-עם הזמן את תאהבי את זה.. רק כשאת מורה את מבינה עד כמה המקצוע הזה מתאים לך. N-O-T!!! LOL

just chenis

New member
אני לא מבינה מה מציק זה לא שישבתי וחשבתי ואוו

בואו נרשום בטוח כדי שאני אעצבן את קלי.. זה סתם יצא אני לא יודעת איזה נימה ראית בזה.. אבל סורי אני לא אעבוד על ניסוח של הודעה בתפוז =/ המטרה של זה ,בלי סתם לעקוץ, זה שהפורום שם יהיה פעיל ונקודה.. ואין לי כח לגרור את זה לאיזה ויכוח מטומטם כי אני לא רוצה ואני בטוחה שגם את לא
שינוי ההודעה בנות בואו לפורום באסטד כיף חיים שם ;-]

kelly7i

New member
נו ברור שלא

אני יודעת שזה לא כדי לעצבן אותי, חח ואני לא מנסה להתווכח או לרדת עליך או משו, סתם הערה קטנה, באמת שהיא לא התכוונה לפגוע או לעשות בלאגן, באמת

O0NoNi0O

New member
העיניין הוא שאת כול הזמן מעירה

וכאילו אני לא מכירה אותך ואני מחבבת אותך מההיכרות הקצרה שלנו אבל בכול זאת כאילו, למה להעיר לאנשים? מפריע לך? אחלה לי מפריע שאת מעירה, זה סתם מעיק על האווירה בפורום, וכאילו זה ממש מיותר. גם אותי מעצבן שאומרים 'להשים, תינוקים, יושנת' אבל אני לא אעיר לאנשים, אני שונאת שאנשים מעירים לאנשים אחרים בקשר לדיבור/או לכתיבה. את המורה שלי? את אמא שלי? את אבא שלי? לא. אין לך שום זכות להעיר לי, זה סתם מעצבן! כי אני בטוחה [ויודעת] שגם את לא מדברת נכון. אז קודם תתקני את עצמך ותעבדי *את* על השפה שלך, לפני שאת מתקנת אחרות.. זה סתם מיותר ולדעתי זאת גם גסות רוח, אף אחד לא נתן לך את הזכות להעיר לנו ולנו יש את הזכות לדבר איך שבא לנו. וכאילו זה לא אישית אלייך
פשוט [התכוונתי לקלל פה ואז נזכרתי שאסורXDDDD] נמאס כול כך שמתקנים אנשים אחרים, כולם משחקים אותה פה פרופסורים ללשון. כיף לכם לדבר עיברית תיקנית? לכו לאקדמיה ללשון, אל תתמחו עלינו.

talosh1234

New member
מרוקאית ? ../images/Emo6.gif

חח סתם. בואו לא נריב על כל פיפס :/ נראלי שקלי הבינה... לא נעים, לא נעים

kelly7i

New member
ואו, לקחת את זה ממש רחוק.

קודם כל- לא, אני לא המורה שלך, לא אמא שלך, לא אבא שלך, ולא אלוהים, אני קלי. נעים מאוד. ויש לך פה טעות, אני בכלל לא בקטע של להיטפל לאנשים ולהפוך אותם למדברי-עברית-תיקנית או משו כזה, גם אני יודעת שאני לא מדברת נכון, וזה אפילו בכוונה, ואין לי על מה לעבוד. ואוקי, אולי ראית אותי מעירה פה ושם כל מיני הערות, אבל זה לא בגלל ש "גאד, ילדה! את לא מדברת נכון!#%%^@" מי שמכיר אותי יודע שהדבר היחידי ש אני מעירה עליו זה "להשים"->"לשים", זה פשוט פטיש אצלי, אידיאולוגיה, שרוב האנשים פשוט יודעים שאני לא עושה את זה ממקום של למתוח ביקורת או ממקום רע אחר, זה בסך הכל סתם הערה קטנה שהובאה בכלל בכוונה טובה ונחמדה ולא כלום. לא אמרתי לאף אחד לקחת קשה מידי את "הערות שלי" כבר אסור לי להביע דיעה? כל דיעה שאני יוציא החוצה זאת תהיה גסות רוח? לא חייבים לקחת את זה קשה מידי.

אני ממש אוהבת את ג'יימס שמה, הוא חמדמד

אולי אני אצטרף.. אין לי הרבה זמן על המחשב אני גם בקושי פה...

butbut

New member
../images/Emo42.gifאוף שלחתי הודעה וזה נמחק...קיצר שאלתי למ

ה צריך להחיות פורום שהלהקה שלו כבר לא קיימת? כאילו בלב כן. אבל תכנית-כבר לא. בכול אופן.. ישהו יודע מה מצבו של ג'יימס? מישהיא הראתה לי תמונה שלו..והוא היה נראה לי...שרוף[מאש]. אזז. נאמ, מתי הוא הספיק להיהפך לגחל?? ><".

just chenis

New member
אממ.. כי בכל זאת יצאו להם שני אלבומים

מדהימים.. שאני לפחות פשוט אוהבת כל שיר ושיר שם.. אז שהפורום יהיה לזכרם, לשמר את האהבה למוזיקה שלהם ( זה נשמע כיאלו הם מתו או משהו).. כי פורום על להקה זה לא בהכרח כל הזמןן חדשות וזה.. הרעיון המרכזי זה לדבר על המוזיקה שהלהקה עושה.. וזהו מקווה שעניתי לך ובקשר לג'יימס אממ ממה שאני יודעת הוא היה פול זמן בארה"ב עם חברה שלו שמה אבל הוא כבר חזר לאנגליה אבל לא נראה לי שיש איזה חדשות מיוחדות..

ענבז

New member
../images/Emo32.gifמשהו ממש מגניב :) בMTV

מישהי ראתה את הפרסומת למען איכות הסביבה (בגלל ההתחממות הגלובלית) בMTV? עם התנועות ידיים? גאד אתן חייבות, משדרים אותה כל שניה וחצי והיא כל כך יהפה, מהפרסומות שבאמת משאירות נקודות לחשבה. קיצור -- - > ממש כדי לראות :) אני הקלטתי לי אותה בהוט מג'יק ואני יושבת ומראה לכל המשפוחה ..

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gifלכול מי שקוראת את הפיק שלי../images/Emo9.gif

דבר ראשון..לא מתתי. אני עודני חיה
XD דבר שני -למה נעלמתי בזמן האחרון? השלמה של עבודות גבר באומנות...קיצר מצאתי את הנפש שלי בציור LOL גיליטי אטרף מיוחד מאוד בעצם הקיום של הכישרון שלי. והתחלתי לצייר ולסיים עבודות משנה שעברה. [יצא מהמם]. אז היום אני אחרוג ממנהגי ואפרסם בשעה 10 את החלק א' של פרק 51. וחלק ב' יעלה ביום שאחרי [יום שלישי].
בוט.

../images/Emo207.gifציור שליייייייייייייייייייי../images/Emo36.gif

XD הנה ציור לפני...ואז נעשה אחרי. לפנייייייייייייייייייייייייייי

למעלה