שבוע חדש בתפוז אנשים

kelly7i

New member
אמא=| איזה מדהים!../images/Emo47.gif

חח גם לך יש כישרונות ציור כמו שלבוט יש?
ממש אהבתי את הציור
ואגב, זה לפני ואחרי של מה?

XDDDD תודה רבה:]

ואממ לא, אין לי כישרון כמו שלבוט יש..>< ואממ זה לפני ואחרי של הציור...

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

פה לעזרתך כשאת מתפגרת. זה קורה רוב הזמן><".

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

את לא מצחיקה!! ואני יתקן אותך.. את רוב הזמן מתפגרת ולא אני..><

butbut

New member
May God Bless-קיצ'קצ...את חופרתXD

ואני כן מצחיקה. חוש הומור זה אחד מן הדברים שלי שמלווים אותך במשך כול חייך. אני זוכרת אותך בחיתולים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifתיקון טעות***:

שתיכן מפגרות ודי!! זאת פגר 1 וזאת פגר 2... מתחילות לריב לי פה... זה לא שוק הכרמל! ולא שוק רמללוד! וגם לא אורט דפנה! וגם לא סביניה! ולא צבר! ולא הקריון שאתן רבות ככה! ולא יפו ולא עכו! XDDDDDDDDDDD כאילו, אתן באותו בית ורבות במחשב XDDDDDDDDDDDD פגריות
אחחחחחחח אני חולה עליכן
:-
[נראה לי אני כבר התפגרתי, נדבקתי ממכן
] [אהה וסליחה שנדחפתי ככה
]

butbut

New member
וזה לא שירותים-ולא מקלחת...זה פורום תרבותי../images/Emo70.gif

XDDDDDD נאממ... זה משני מחשבים שונים. זה מה שאני עושה במקום ללמוד למת'. נמאס לי מגדילה ודעיכההההההההההההההההההההההה נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!><". בא לי להוציא ת'מורה שלי מהארון כשהיא מדברת על גדילה ודעיכה. איזה חומר מציק!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאומג!! בוט!! את את את את את

גם מתחמקת מללמוד?!?! אומג יש עוד אנשים במצבי כרגע!!
XDD אני אמורה לשבת עכשיו ולחרוש על אזרחות אבל זה כ"כ קשה!! ומלא חומר! ויש לי עוד לעשות עבודה בהיסטוריה XDD ראית איזה מחופרנת אני איזה משפטים יוצאים לי XD חיפרנתן לי ת'צורה. [פה זה לא...פה זה לא...]

butbut

New member
חחחYEAH....אני להבין אותך...בת-אל חוששת

שהמוח שלה יקבל חומצה מהחומר הזה. זה יכול לצמק את המוח לגודל של אגרוף. ><" זהו. נמאס לי ללמוד!! אני פשוט לא מסוגלת לשבת מול המחברת עוד פעם אחת.. זה מדכא לי את הנפש, אני מרגישה שאני לכודה כשאני קוראת ת'..**** הזה. XDDDDDDDD ><" אני צריכה אוויר...ומים.
היסטוריה? גם לי יש עבודה בהיסטוריה!!!!!!!! איכס על משהו עם העליות ה-3-4-5...+תנועת המזרחי...+המרד הקדוש+הסםר הלבן+וועדת פיל. כאילו יופי!!! טוב שלא את כול הפרק וזהו><"

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifתנועת המזרחי!! על המשפחה שלי! XDD

סתם כי קוראים לי מיכל מזרחי חחח וועדת פיל XDDDD נוסטלגיההההה אני זוכרת כשלמדתי על זה חחחחחח לי יש על פרל הארבור, הקרב על ברטיניה קיצר השואה חחחח

butbut

New member
עוד לא התחילה השואה את כבר רוצה לסיים אותה?

חכי! רק התחלתי.. היהודים עדיין בקטע שהם יכולים לעלות לא"י...ואז בניית ה"גטו" הראשון..שזה "גטו" למתנגדי היטלר.. [הוא כולל הומואים-קומוניסטים- ומתנגדים לשלטון הנאצי]. כול מי שיוצא משם לא זוכר את הזהות שלו. אם הוא יוצא משם בכלל. [המורה שלי פירטה לנו בקטנה מה עושים שם-מזעזע]. XD

kelly7i

New member
גדילה ודעיכה../images/Emo99.gif

XD אבל זה נושא שמעצבן אותי, לא משנה מה-> יוצאות לי תשובות מעצבנות.

XDDDDDDDDDDDD

אני ובוט קרבות ממחשבים שונים.. ואני לא מפגרת
. אני חכמה..:] ואנחנו מתות עלייך בחזרה..
כל זה כפול 2.. ואממ תאמת זה די נחמד שאת מתפגרת ממנו:] כי זה טוב.. ואז במפגש את תיהיה מפגרת כמונו^^ XDDDDDDDDDDDDD חפרתי><

butbut

New member
My Hat's Off To You ><" את פגרית לבד

א תכלילי אותי
אנינשארת בדרגת שפיות. [אה-אה].

XDDDDDDDDDDDDDDD

לא! את בכלל לא היית בדרגת שפיות. את תמיד היית בדרגת טמטום! ואני שפויה יותר ממך!

just orr

New member
וואי O___O

מדהים
חחחחחח יש לכן שם משפחה כמו של מישו מהמושב שלי
~לא קשורה~

למעלה