שבוע חדש בתפוז אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifרגע../images/Emo70.gifזה הציור לפני שהדלקת את האור

והשני אחרי שהדלקת?? XDDDDDDDDDDDDDDDD ככה זה נראה
חחחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי זה מה שחשוב
הפכתן אותי לפגר!! XDDDDDDDD

XDDDD וואי מיקי זה כל כך את להגיד את זה:]

ולא.. הקטע היה שאני צירתי את הציור הלפני בלילה ואז היום בצהריים המשכתי אותו:] וזה באמת נראה כמו שלפני האו ואחרי האור... אבל העיקר שהבנתן את הציור..><

kelly7i

New member
חח זהו, גם אני ראיתי הבדל שבאחד זה חשוך,

והתמונ הלא איכותית, ובשני יש אור ורואים את היופי וזהXD בגלל זה שאלתי לפני מה הציור, ואחרי מה הציור, אבל לא הבנת אותי

N e r d y

New member
מה לעזאזל אני עושה במגמת אומנות?!

פחחחח אנחנו מכינים עמודים פגים ומעמידים אותם כל השנה בערך בבניין פייס >< בכלמקרה, אני פורשת מאומנות. (כן בטח כבר שנה וחצי אני אומרת את זה
)

אאני צרייכה עזרררה ! ><

לאא הייתי בפורום שבוע , כי הייתי מאושפזת בבית חולים =/ אז אתם יכולים לשים פה תמונות חדשות / עידכונים ? אני מאוווד מאווד ישמחח אם תעזרו ליי להתעדככן בהככל [:

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאין כל כך הרבה עידכונים-הם פשוט מקליטי

ם את האלבום החדש ומבלים באוסטרליה XD

Lior1590

New member
למה היית בבית חולים?

יש לי טראומות מבית חולים?? למה הייתה מאושפזת מה קרה??? אני נשמעת כמו פולנייה...

kelly7i

New member
האמת שאני כמעט בטוחה שראיתי הרבה תגובות

שלךXD או שסתם אבדה לי תחושת הזמן או משו?P:

kelly7i

New member
+ הדבר הכי חדש שנראלי קרה

שאני יודעת עליו- זה שארבעתם עשו צניחה חופשית אי שם באוסטרליה
ראיתי שיובל כתבה על זה.

חח אולי ראית ילדה אם אותו כינוי שלי !

עמית LOVE דאגיי !! היא העתיקהה ממני את הכיננוווי !!! ,, חח חפיייף ! :) אין מצב שראית הודעות שלי , כי לצערי הייתי מאושפזת בבית חוליים : ( שבבוווווע !!

kelly7i

New member
אוי נכון!!

יש גם אותה, שזה בדיוק כמו הכינוי שלךXDDDDDDDD חח כן אז ראיתי הודעות שלה, הרבהXD ותרגישי טוב, למה אישפזו אותך?

וואיי נשבעת לך שלא העתקתי ממך את השם פשוט לא

היה לי זמן לחשוב על שם וחשבתי.. "אממ...אני אוהבת את דאגי אזז..." הבנת?.... ובאותו הזמן לא ראיתי את התגובות שלך את רוצה אני אשנה את הכינוי אין לי בעיה
רק תציעי לי רעיונות לכינוי ואני אשנה..! כי אני לא מגעילה...

חח..חפייף מה נראלך שאני המצאתי את

הכינויי ?! אל תשנייייייי :) תשארי את הכינווי שלךךך ! ואני יודעת שאת לא מגעיללה ,, מצטערת אם הבנתי אותי ללא נכוןן ! D ; ישלך אייסי מסן ?

XDDDDDD אהבתי

חחחחחחח זה נראה מזה מצחיק (הכותרת שכתבתי) זה כמו שאת צוחקת ואז את אומרת בציניות "לא מצחיק" וואיי מה עובר עליי שום דבר ממה שאני כותבת לא נשמע טוב...נקרא טוב בקיצור לא להתייחס ואל תנסו בכלל להבין אותי XDDDD ילדה מוזרה שכמותי XDD

למעלה