שבוע טוב לכל הבנות נות נות

kapit5

New member
מה פיזיקה מה??!!

איך אפשר להיתרכז במשהו כשלא הזרקנו כבר למעלה משבועיים קצת ג'קו.

Karina85

New member
חופשי כפיתוש...

Nova5

New member
אני קיבלתי מספיק ג'קו

עם כל האלרגיה לביטול ההופעה . עכשיו אני מחוסנת

kapit5

New member
אוף הבן שלי הגיע

חייבת לעזור לו להיתארגן לטיול שנתי. בייי לכל המקסימות .

נסיון..מתחילות בעיות

עדידס מוסרת ד"ש, וככה היא מוסרת: ד"ש לכולם, "כוכבים מעל אומרים לא כדאי" והמבינה תבין. סוף ציטוט...
זו פעם שניהה שאני כותבת..את זה... אם קניה היתה רואה את השרשור הזה...

ד"ש לפיצולית שלי בחזרה...

ואפרופו תמוזזזז אז הנה... שיר מששששגע... גע... גע.... מה שיותר עמוק יותר כחול שלום חנוך אם באה השמש, זה סימן שכבר מאוחר. אם באה השמש, כבר לא אתמול ועוד לא מחר. אם באה השמש, עם הקפה אלי למיטה, אם באה השמש, אני יכול לאכול אותה. וכשאפתח את הדלת, ואסתכל על הכל, הכל נראה כמו שמיים (אההה) מה שיותר עמוק יותר כחול! באה השמה, וכל הלילה הייתי ער. אם באה השמש, והיא כל מה שהיה חסר... וכשאפתח את הדלת, ואסתכל על הכל, הכל נראה כמו עיניים (אההה) מה שיותר עמוק יותר כחול! וכשאפתח את הדלת, ואסתכל על הכל, הכל נראה כמו עיניים (אההה) מה שיותר עמוק יותר כחול! מה שיותר עמוק יותר כחול! מה שיותר עמוק...!

מעולהההה

עכשיו נזכרתי בעוד אחד... פנס הרחוב ביצוע: להקת תמוז מילים ולחן: שלום חנוך פנס הרחוב כיבה עצמו לדעת כי בלי חשמל הוא לא מצא שום טעם מישהו הפסיק, מישהו הפסיק מישהו הפסיק את הזרם בסניף המרכזי הנחל התייבש ונעלם לו כי בלי נוזלים הראש פשוט נסתם לו מישהו הפסיק... את ואני ישבנו ועישנו רק משהו כמו פתאום עזב אותנו מישהו הפסיק... ואם השיר יתם ניתן לקבוע לא יעזור לי ללחוץ אותו בכח מישהו הפסיק

עוד אחד...

אנ'לא יודע איך לומר לך שלום חנוך מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך אנ'לא יודע איך לומר לך מילים לא אומרות מאום אני סתם בחור ששר לך שירים לא יגידו כלום. אנ'לא יודע מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחד שבטח לא יודע כלום. אולי הערב אין שום דרך יש רק פצע וכאב אנ'לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב. לא יודע מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי ואת לא אומרת כלום אני יושב פה מחכה לך מחכה לך וכותב כי אנ'לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב.

דורית41

New member
אהלן כל החמודות

אז בואו נשחק בנדמה לי....איפה היינו אמורים להיות עכשיו?בדיוק ביציאה מתחנת הרכבת, בדרך לגהה,ומיד אח"כ אחרי משקה טוב,מתחילה החזרה הגנראלית לשיר שלנו.

למעלה