"זה כואב בלב שלך, אך בכאב עצום" כואב...תודו שכואב......
K kapit5 New member 14/1/07 #98 ההתגעגעתי אז חזרתי בטיל גמרתי לארגן הכל ואני שוב כאן על זמן שאול. היי דורית .בשעה זו היינו אמורות לשבת עם ללי ועם נובה אצל קלמן לתידלוק רציני לפני המופע
ההתגעגעתי אז חזרתי בטיל גמרתי לארגן הכל ואני שוב כאן על זמן שאול. היי דורית .בשעה זו היינו אמורות לשבת עם ללי ועם נובה אצל קלמן לתידלוק רציני לפני המופע
ל לליהביונית New member 14/1/07 #101 כן... הרכבת היתה אמורה לעצור בתחנה כבר לפני שעה... אני רגע הולכת להכין סנדויצ'ים לבוקר... מייד אשוב..
כן... הרכבת היתה אמורה לעצור בתחנה כבר לפני שעה... אני רגע הולכת להכין סנדויצ'ים לבוקר... מייד אשוב..
H hela19 New member 14/1/07 #103 היי דורית, זכרונות../images/Emo168.gifמרהיבים... הנה בנות, הצלחתי להיכנס לעוד שניונת.. תודה לכולן על העידוד, אני בהחלט זקוקה לו...ממש.. מתוקות , ומדהימות. שבוע מעולה לכולנו.. ה י ל ה ..
היי דורית, זכרונות../images/Emo168.gifמרהיבים... הנה בנות, הצלחתי להיכנס לעוד שניונת.. תודה לכולן על העידוד, אני בהחלט זקוקה לו...ממש.. מתוקות , ומדהימות. שבוע מעולה לכולנו.. ה י ל ה ..
ד דורית41 New member 14/1/07 #108 יצא מביטול ההופעה רק דבר אחד טוב... הבת שלי קבלה כמה בגדים חדשים,אז תודה בשמה לג'קו. יוו.איך אני שמחה שיש כאן הרבה בנות,מפגש וירטואלי בנוכחות די מסיבית.
יצא מביטול ההופעה רק דבר אחד טוב... הבת שלי קבלה כמה בגדים חדשים,אז תודה בשמה לג'קו. יוו.איך אני שמחה שיש כאן הרבה בנות,מפגש וירטואלי בנוכחות די מסיבית.
ד דורית41 New member 14/1/07 #113 הילה-שבוע טוב, שיעבור טוב ובקלות.והמווווון בריאות. תני קריאת כוון לנתנייתית הנוספת שבחבורה-ליבי-בואי,אנחנו בהופעה וירטואלית.
הילה-שבוע טוב, שיעבור טוב ובקלות.והמווווון בריאות. תני קריאת כוון לנתנייתית הנוספת שבחבורה-ליבי-בואי,אנחנו בהופעה וירטואלית.
N Nova5 New member 14/1/07 #104 הייתי בודקת יחד עם אלי את רמת האקוסטיקה מכל סוג שהי במשרד, הייתי נוסעת לקחת אותכם מחוף הכרמל וכבר הייתי אחרי שוט או שתיים עם ללי וכפית...
הייתי בודקת יחד עם אלי את רמת האקוסטיקה מכל סוג שהי במשרד, הייתי נוסעת לקחת אותכם מחוף הכרמל וכבר הייתי אחרי שוט או שתיים עם ללי וכפית...
K Karina85 New member 14/1/07 #106 אההה איפה אילתי עכשיו??? כמה הייתי רוצה עכשיו להיות בחיפה, אין דברים כאלה!!!
K kapit5 New member 14/1/07 #109 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיון לשירשור ללילה הזה ההופעה של ג'קו בגהה ב-13.1 -תרגיל בדמיון מודרך
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיון לשירשור ללילה הזה ההופעה של ג'קו בגהה ב-13.1 -תרגיל בדמיון מודרך
K Karina85 New member 14/1/07 #112 חחח... הדבר היחיד שמפריע לי בשעה הוא ההמתנה... כאילו, אם ג'קו היה עולה ישר לבמה, מצדי הוא יכול להמשיך עד הבוקר... אין לי בעיה
חחח... הדבר היחיד שמפריע לי בשעה הוא ההמתנה... כאילו, אם ג'קו היה עולה ישר לבמה, מצדי הוא יכול להמשיך עד הבוקר... אין לי בעיה
ד דורית41 New member 14/1/07 #116 אבל מהופעה להופעה ההמתנה יותר כיפית,כי בהופעה הראשונה לא הכרנו אחת את השניה,ועכשיו זה אחרת. כפיתוש-בטח קלמן לא מבין איך הוא תקוע עם מלאי בירות עכשיו בגלל שהברזנו..
אבל מהופעה להופעה ההמתנה יותר כיפית,כי בהופעה הראשונה לא הכרנו אחת את השניה,ועכשיו זה אחרת. כפיתוש-בטח קלמן לא מבין איך הוא תקוע עם מלאי בירות עכשיו בגלל שהברזנו..