שבוע טוב לכל הבנות נות נות

kapit5

New member
למה המתנה???

גהה זה לא סילבר.ובמוצ'ש לא מגיעים ילדודס כי יש מחר בי'ס. בהופעה הראשונה העברנו את הזמן בריקודים והיה ממש כייף,

Nova5

New member
כרגיל - עד ההופעה שלו בערך שעתיים

ועד ההופעה שלנו - שעה וחצי הכל מתוכנן

kapit5

New member
המצחיק הוא שמחר אני מתחילה ב-11

בגלל ההופעה וכבר השארתי את זה ככה.הייתי אמורה גם להקפיץ את ללי לרכבת של 10. הקיצר תודה לג'קו שסידר לי כמה שעות של שקט על הבוקר.

Karina85

New member
כן, ואני שמחתי שאין לי שיעור

פסיכומטרי...
לא נורא, נלך לטייל מחר בבוקר...

Nova5

New member
טרנד חדש - במקום

"ג'קו, קח אחריות" - שרשור "תודה לג'קו" בסגנון של עזם עזם "אני מודה, מודה, מודה לג'קן..."

דורית41

New member
הפעם בניגוד להתנצלויות,

נראה לי שלא יהיה תוכן לתודה לג'קו בגלל ביטול ההופעות-רק הבגדים לבת שלי, ושעתיים פנויות בבוקר לכפיתוש ולי. אגב,התקשרו מרכבת ישראל-גם הם לא מבינים למה הקרונות נשארו ריקים בניגוד לצפי.

דורית41

New member
הרגת אותי....חחח

אני הודעתי שאני מגיעה ב-10:30,וביום חמישי התלבטתי אם לשנות את זה,אבל בסוף גם אני השארתי ככה... זה אומר שאנחנו כאן מחר אחרי המשלוחה של הילדים לביה"ס לאיזה אספרסו וירטואלי!

דורית41

New member
בבוקר-כיף,

אבל אני שלם על זה ביוקר אחר הצהריים.כי דחיתי דיון מהבוקר,אז אני אשלם בריבית..

לא ביטלת את זה?

אני...שומרת את יום החופש להופעה הבאה...יום חופש אחד לזקי ולבנות... מה לא מגיע לו? ת'אמת שפינטזתי על קפה של הבוקר שאחרי עם כפיתוש....די, די נעבור לדברים שמחים יותר...

בגדולללל אני פורשת עוד מעט

אז בואו נתחיל... ערב טוב לכולם... אני כל כך שמח שאתם איתי כאן... גשששששם רד כבר גשששששם... כי צריך לששששטוף הכל....

kapit5

New member
../images/Emo13.gifרגע רגע זואי

שכחת את החלק הכי חשוב. שלב החיבוקים והנשיקות. אין מצב שג'קו עולה להופיע בלי לחבק את הפורום.........

Nova5

New member
פה נגעת בנקודה הרגישה...

זה בכלל לא מסתדר לי ווירטואלי

למעלה