שבוע טוב לכל הכב"תים

G o v er n o r

New member
אז ויתרת על בדיקת סבת בטול תחנת

המשטרה בבני-ברק. OK. זה נקרא נטישת ויכוח מחמת שנסתתמו טענותיך. רוצח חרדי? אין לי מידע הסטורי, ואני מתחיל לאגרו. האם מוסכם שאין לך באשפתך (תרתי משמע) עוד תחמושת לויכוח אמוני?

G o v er n o r

New member
penile supportive tissue ידידי, שוב

לא הבנת את דברי (הייתי מופתע לו הבנת). מה פתאום אין פושעים? אין לי נתונים בדוקים על רמת הפשיעה החרדית (ילדים נאנסים במקוואות כענין שבשגרה, וכלות צעירות נבעלות למתחזים, והתקריות מושתקות). אולם, יש בבני-ברק רבתי שכונות אלימות, שהיו מצדיקות קיום תחנת משטרה לו צדקת. מסקנה: אינך צודק. המשרד לבטחון פנים החליט שדי בתחנת משטרת רמת-גן, המצויה על ציר תנועה ראשי וממנה ניתן להגיע לכל מקום בבני ברק תוך דקות ספורות...

G o v er n o r

New member
ראשית, שכחת שהפרופורציות צריכות

להיות 1:10 בערך או יותר. איני יודע מה השכיחות המדויקת של חרדים בקרב האוכלוסיה. שנית, אילו הוכחות קודמות לא הבנתי? אני מעונין לפתוח _הכל_ לדיון מחודש. כיף יהיה לראותכם מוכים חזור ושנה...

מוכים ? אתה מדמיין שהצלחת לשכנע

מישהו אפילו קול צף ששמע את קשקשנותך בלי שאומר מילה ישתכנע לצידי (כמו הראיות שלך על פושעים חרדים חה חה חה)

G o v er n o r

New member
אשאל שוב: אילו הוכחות קודמות לא

הבנתי? אני מעונין לפתוח _הכל_ לדיון מחודש. הרי כל "מופת" שהצגתם, רוסק. כיף יהיה לראותכם מוכים חזור ושנה. לענין פשיעה חרדית: צריך לזכור ששכיחות החרדים באוכלוסיה הוא מתחת ל- 10% ולכן נראה יותר פשעים חלוניים, אולם רק במספרים אבסולוטיים. מה שצריכות להבדק הן הפרופורציות, ועדיין יש לזכור כי בקהילה החרדית ממעטים להתלונן במשטרה, מאשימים את הקרבן באסונו ולוחצים עליו לא להתלונן, והקרבן עצמו מהסס להתלונן מחשש פגיעה בסכויי שדוך של אחים/אחיות...

גם אני שואל שוב ושוב עד שתענה

תן לי דוגמא אחת לרוצח חרדי אחד מאז קום המדינה ועד היום. על איזה יחס תה מדבר אפילו אחד אין לך.

דוגמא:

*21.9.99 חרדי מברוקלין רצח את אישתו במיטתה. עוד על פשיעה כאן (ברוך גולדשטין, עמי פופר...).

תן קישור מקורות משהו אמין לכתוב

סתם גם אני יכול. ברוך גולדשטיין לא היה חרדי, עמי פופר חזר בתשובה בכלא בזמן הרצח הוא היה חילוני

רק הסבר משהו לפני כן,

מדוע עבירות מין כל כך נפוצות בציבור החרדי? אולי אפילו יותר מהציבור החילוני, ביחס לכמות הפשעים המיניים המדווחים והלא מדווחים באוכלוסיה! לכל ציבור יש את המאפיינים שלו. אם רצח נחשב פחות למאפיין חרדי, הרי שעבירות מין נחשבות למאפיין הראשי.

השטויות של המאה. עבירות מין יותר

מאצלכם ? בחיים לא. רק מה שהתקשורת החילונית שעל כל חרדי שעשה משהו כותבת באותיות קידוש לבנה חרדי גנב חרדי עשה כך וכך שוטפת לך את המוח ויורת יחס מעוות בין כמות הפשעים בינינו וביניכם. ושוב אני חוזר על שאלתי תן לי שם של חרדי אחד שרצח מאז קום המדינה. ח ר ד י , א ח ד.

אין צורך...

הסברתי לך שלכל קבוצת אוכלוסיה יש את סוג הפשעים שבהם היא מצטיינת. האם אתה מכחיש שגניבה (ובכלל זה גניבה מכל האזרחים: עבירה על חוקי המס), ועבירות מין - מציינות בעיקר את המגזר החרדי? (גם אלימות, אם כבר מדברים על זה)

אין צורך ? אין שם. שים לב איך אתה

מתחמק. מה ביקשתי רק שם אחד. מדבריך נשמע שאנו מצטיינים בפשעים אחרים אבל לא משוללים מרצח אז תן לי שם אחד. אחד בלבד. אני מתחייב להביא לך על כל שם אחד שתביא לי של פושע חרדי עשרה שמות של חילונים.

מה כל כך קשה להבין?

אמרתי בפירוש, לכל קבוצת אוכלוסיה יש את הפשעים שמבליטים אותה מהשאר. אצל החרדים זה לא רצח, אלא פשעמים מיניים, אלימות, וגניבה (כולל גניבה מכל האזרחים, על ידי עבירה על חוקי המס).

G o v er n o r

New member
איני מנהל רשום של פשיעה חרדית.

דיווח פשע בעתונות מציין לעתים את עיר המגורים, אולם אין בכך די משום שבבני-ברק, למשל, מצויות גם שכונות חלוניות. רק אם מתפרסמת תמונת הנאשם ניתן לשפוט, על פי קוד הלבוש שלו, מהו אורח חייו. אגב, עבירות מסוימות גרועות מרצח. לגבי דידו של הקרבן. הפושע הוא יעקב רוטא. והנה, אדם שהתחזה למדריך כלות. מספר לא ידוע של כלות טריות הסכימו מתוך בורות שלא תאמן להבעל ע"י נוכל ממחרת כלולותיהן בטענה שהוא שליח רבנים. לא היה שום שמוש בכוח. האם לגבי הכלות ובעליהן אין זה גרוע ממות? עוד חרדי, בעסוק אפיני. ותקצר היריעה...

תסמוך על התשקורת אם מדובר

במישהו שפעם היה דתי היא כבר תכתובחרדי באותיות קידוש לבנה. מזה שאתה אומר שעבירות מסוימות גרועות מרצח סימן שלגבי רוצחים אתה מודה לי שבזה לחילונים הבכורה. ומהדוגמאות המעטות שאתה מציין מראה כמה החברה שלנו נקיה ביחס אליכם.

G o v er n o r

New member
כאמור, איני מנהל מעקב אחרי פשיעה

חרדית, אלא בצעתי חפוש פשוט על כמה שמות שזכרתי. עכשיו כאשר אזלו כל החצים באשפתך (אשפתך, תרתי-משמע) ורוסקו כל "מופתיך", החלטת לפנות למפלט האחרון - חשבונות פשיעה. טוב, פתחתי folder לקשורי פשיעה חרדית ולבטח הוא יהיה מלא וגדוש בתוך שבוע או שנים. זכור. עליך להראות כי הפשיעה היחסית בקרב החרדים היא הנמוכה. לא הפשיעה האבסולוטית. וזכור גם כי קים bias מסוים לגבי פשיעה חרדית עקב הרצון להמנע מכבוס בפומבי, לחץ על הקרבן לבל יתלונן, האשמת הקרבן באסונו, והפחד מפני נזק לסכויי שדוך טוב. "ומהדוגמאות המעטות שאתה מציין מראה כמה החברה שלנו נקיה ביחס אליכם" טעות. מקור החליים הוא בחברה שלכם. היא זו המזהמת אותנו!!!

נו עכשיו התחלת עשות מעקב אחרי

"פשיעה חרדית". אני רוצה שם של רוצח ואני מתחייב על כל שם שתביא לי חרדי שעשה עבירה אביא לך 10 חילונים באותה עבירה - בלי מאמץ מיוחד - שדואגים לקיים את דברי הפסוק : "רק אין יראת אלוקים במקום הזה והרגוני...". זה לא מפלט אחרון שלי רק שפה ידעתי שכבר לא תוכל להתחמק, למרות שאתה מנסה לעשות זאת נואשות. פשיעה יחסית ? ביקשתי שם רק של רוצח אחד, אתה יודע מה אני מתחייב לא להביא שמות של 10 פושעים חילונים על כל פשע שתביא לי אתה של חרדי אלא 20 כדי להראות לך שזה לא יחסי בכלל. אבל קודם כל תביא לי שם של רוצח חרדי אחד מאז קום המדינה.

למעלה