שבוע טוב לכל הכב"תים

קראתי את ה"כאילו הפרכות" של

גוברנור וזה לא הפרכה אל אהפרחה של שטויות מלינק ללינק ולעוד לינק ללא שום טענה מבוססת וכבר כתבתי לו: אתה מתחמק ושוב שולח למלא לינקים על מנת לעייף את הקוראים אבל תשים לב לטענה שלך שנאמרה בביטחון של ילד מפגר בן 5 כך כתבת בעמוד זה לפני כמה שרשורים:"אין עולם הבא,ו G o v er n o r ו אין סיאנסים, אין גלגולי נשמות, אין NDE, OBE, RV, CRV. לא כלום" כך אתה כתבת בלי שום מצמוץ בעין ואז בבטחון רב ובטמטום עצום שלחת אותנו ללינקים הקבועים שלך שכרגיל כל לינק שולח ללינק אחר שגם הוא שולח ללינק אחר ושוב ושוב. מה שהצלחתי לדלות טענות מרסיסי הינקים ששלחת אתה עצמך כותב כך: עושה רושם ש- OBE הוא פשוט תגובה לגרוי חשמלי לאזור מסוים במוח כן, עושה רושם, לך זה עושה רושם אז אל תדבר גבוהה גבוה בבטחון של ילד מפגר בן 5 צריך סבלנות עצומה כדי לפתוח את כל הלינקים שאתה שולח ולגלות בסוף שאתה ממש מפגר שכנראה מעוניין לעייף את הקוראים כדי שלבסוף יאמינו לך בלי לבדוק. אבל אני התאמצתי מעט וראיתי את השטויות שלך, אז אולי הגיע הזמן שתתחיל לכתוב את הביסוסים לטענות מפוצצות נבובות כמו: :"אין עולם הבא,ו G o v er n o r ו אין סיאנסים, אין גלגולי נשמות, אין NDE, OBE, RV, CRV. לא כלום" עוד כתבת באחד הלינקים:"כל המחקרים, ללא יוצא מן הכלל, הם ס"ה ראיונות עם גוססים, או אנשים שהתאוששו מהלם טראומטי. זאת אומרת, המחקרים מבוססים _אך ורק_ על ספורי המרואינים. דגם חוזר ונשנה של חוויה אשר נמצא בספורים הוא המקור לכל המעשיות והספקולציות. לדגם זה יש שתי וריאציות: אפקט המנהרה ואור בקצה, ופגישה עם דמות סב עטויה לבן, או פגישה עם קרובים שנפטרו." נו, מה אתה מצפה? שראש הממשלה יספר על חווית מוות קליני של משהו אחר? מה אתה מצפה? שכשמשהו חווה מוות קליני הוא מיד יקרא לך ויעלה איתך יחד לשמים? מה אתה רוצה? איזה סיפור כן יהיה אותנטי בשביל מוח עקום כמו שלך אולי רק אם אתה תחווה מוות קליני אולי תתחיל להאמין, כיוון שכל עדות אחרת לא תספק אותך. אז אולי תפסיק לבלבל את המוח ולטעון בבטחון דבר שאינך כלל בטוח בו ואתה מבטא בו רק את רצונך האישי. לפי ההגיון העקון שלך כיצד לבסס ראיות אז אין מקום לעדויות בבית משפט כי הכל מבוסס על אדם שמספר ראיתי שמעתי והשופט לא ראה אז השופט לא צריך להאמין והרוצח תמיד יצא זכאי. תאמין לי אתה היית צריך לגור במדינה כזו ואולי משהו היה כמעט רוצח אותך ואז היית חווה מוות קליני. נסכם שוב ושוב הוכח שאתה מרמה את הקוראים בזה שאתה שולח אותם ללינקים שהלינקים עצמם מכילים עוד לינקים ועוד ועוד על מנת לעייף אותם ואז לטעון בביטחון של ילד מפגר הוכחתי שמה שדוברי דובר הוא שוטיות ומצרף לינק שלא מכיל את ההוכחה רק מכיל לינקים ולינקים. אולי תפסיק לעבוד על אנשים, ותתחיל לענות ברצינות, בלי משלוחים סיטונאיים של לינקים. נכון זה כואב לך שהמחקרים מובאים על ידי מומחים שחקרו את העניין, אז אתה כהתחמקות האופיינית לך מאוד מציע שאתה תבדוק ואתה תחקור כי אתה לא מאמין למחקרים שלהם. עד מתי תשטה בנו? עד מתי תרמה את הקוראים, מתי תפסיק לטעון טענות מפוצצות חסרות ביסוס ולהטעות

G o v er n o r

New member
שלשול מלים - עצירות רעיונות!!!

איסטרא בלגינא יקירי, אני רואה שאתה נחוש להמשיך בקשקוש במקום להציג _ראיה_ לקיום נשמה בנפרד מן הגוף. הצג לנו ראיה _אחת_ לקיום נשמה מחוץ לגוף. ראיה טובה אחת תספיק. מליוני עדויות "עובדה, חלמתי" אינן נחשבות. אלה פשוט הלוצינאציות נוירואלקטרוכימיות...

G o v er n o r

New member
לא. זוהי אמונתך. אין לך שום ראיה.

אתה מאמין בשטויות בעבור תאוותך לנחם את נשמתך מפני מורא המוות. ראיות, אין לך, פתי...

G o v er n o r

New member
ההזדקקות לאמונה היא צורך נפשי

אישי. לא כל האנושות זקוקה לזאת. גם הכחשת חדלון היא צורך נפשי אישי ולא כל האנושות שוגה בו. ומכיוון שלא ניתן להכחיש חדלון פיסי - נסוגים לטריטוריה הבלתי מוחשית (immaterial הוא מונח יותר מוצלח, מכיוון שהוא מקפל בקרבו גם עקיצה) בה ניתן לטעון כל דבר, ודבקים בהזיה שהחדלון הוא רק פיסי ולא רוחני. הוכחה לכך - טרם ראינו...

בדיוק הפוך

העולם זועק אמונה אך בעלי תאוה כמוך וישנם רבים (גיהנום מספיק לכולם) כופרים כדי שיוכלו לעשות מה שהם רוצים וגם למדענים ישנן תאוות. ישנם גם מדענים שסוברים אחרת והם לא בהכרח דתיים. תראה את סרט המדענים של שופר. אם אנו כ"כ רוצים להקל על חיינו בעזרת אמונה למה שנאמין שגם יש גהינום וכף הקלע שיותר גרוע ולמה לא נבחר לנו דת קלה כמו הנצרות שזרקה כמעט את כל המצוות מהיהדות ויצרה דת קלה מאוד. אם אנחנו מחפשים חיים קלים למה להמציא כ"כ הרבה מצוות ועבירות ? לעומת זה לך אין שום בעיה כפירתך מתירה לך לעשות ככל העולה על רוחך.

G o v er n o r

New member
מה פתאום העולם זועק לאמונה?

מדענים מאמינים? איפכא מסתברא. נטית מדענים להאמין _פוחתת_. קרא גם זאת. סרטים של שופר? יש באמנון (=147) בין-לאדן (=147), also known as אמנוני טמפוני, משהו המדבר במיוחד אל המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי, אלה המצויים אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית. "ולמה לא נבחר לנו דת קלה" אתה שואל אותי מדוע בחרת להשתעבד להזיה נוירואלקטרוכימית המצויה רק בין אזניך?

נטיית המדענים דומה לנטיית רוב

העולם כי לכולם יש תאוות כמו למדענים ואנשים נוטים אחריהם אין בכך כלום. אברהם אבינו היה אחד בדורו שהאמין בבורא עולם והיום מאות מיליונים לפחות מאמינים בזכותו. משום מה אתה חוזר על עצמך שוב ושוב למרות שאני עונה לך על כך. אמרתי לך כבר מקודם יש תאוות ולכן יש כפירה אז מה נראה לך שלמדענים אין תאוות ? ואצלם זה עוד יותר גרוע כי בנושאים שקשורים לאמונה הם לא כ"כ נאמנים לאמת כמו בענין האבולוציה.

G o v er n o r

New member
התאווה לבורות/בערות והרצון הכפיתי

להיות מופקר ומשוחרר מן החובה ללמוד עניני-טבע דוחפים אותך לדחות מחקר ולקבל הבלים תחתיו. יש תאוות ולכן יש כפירה בחקירה מדעית...

דמגוגיה בגרוש גוברנרית

בקלטת הרצל והציונות מובאים עובדות שמרגיזות אותך ולכן אתה מתנפל בכעס על הרב אמנון אבל בעובדות אלו מודים ומדברים בקלטת הוידאו הסטוריונים חילונים. אז במקום להתייחס אתה מתכעס ומתעצבן. ואתה שזה כואב לך ומפריע לך אתה מכנה בכינויים. בזמן שאין לך מה לענות. הרי כל אחד יכול לטעון אותו דבר עליך או על כל אחד אבל זה לא משנה כהוא זה מהעובדות. דוגמא למה שכתבתי שכל אחד יכול לכתוב על השני על מנת להתחמק מהעובדות: יש בגוברנור משהו המדבר במיוחד אל המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי, אלה המצויים אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית.הבט בראי. נכון שאני צודק? אין לי תשובות לעובדות? אילו עובדות, מקופח מקצועי שלי? האם גוברנור כתב אי-פעם משהו יותר מתוחכם מבדיחותיו האויליות? האם כתב בכל חייו חבור תורני יחיד? לא הייתי מקבלו לעבודה בכבוד רצפות במשרדי...

האם קראת משהו אי פעם ?

האם חוץ מנשירתך מגן חובה למדת משהו אי פעם ? האם אתה מכיר את ההיסטוריה של המזרח הקרוב ב- 3000 השנה האחרונות ? האם מכיר אתה מדע, ספרות, היסטוריה ? לפי דבריך רואה אני שלא, אז מאיפה החוצפה, הפיגור השכלי להגיד "טיפש אני" אבל לא אכפת לי, מנין טמטום שלך להתבטא פה כאחד האדם ? הרי לא אתה כאחד האדם, טיפש אתה, מפגר אתה, ובלי להעליב בוחרי ש"ס, ש"סניק מפגר אתה, כמו כל בוחרי ש"ס. ואז נשאר לשאול האם זו העדה או הדת ?

גיאורג היינס יודעי בעיקר לקלל ולהשמ

יץ כי אין לו תשובה הוא כב"מ (כופר בור ומסכן)

בור אתה וילדיך שיהיו נבערים יותר

מדוד170. עשה לעם היהודי טובה ואל תעמיד צאצאים שלא ירשו את הפיגור שלך.

G o v er n o r

New member
פאגאן עלג-לשון שלי. אין לעצום עין

נוכח העובדות. הסרט משלב שקרים גסים עם קורט אמיתות הסטוריות, תוך מעברים חדים ובשול זדוני והתוצר זוכה בפרס יוזף גבלס לפרופגנדה. שונאי ישראל לובשים צורה ופושטים צורה. הצורר האחרון היה גבלס. יורשו בן זמננו הוא השדון המזוקן הכהה, בעל האנטנה על ראשו, המרקד בגלאביה בהירה. אני יודע שדברי הנסמכים על עובדות מוצקות משגעים אותך בדיוקם ובאבחנתם הדקה, מר משקע דלוח, אולם אין בכוחי להמתיק הגלולה...

G o v er n o r

New member
הקלטת/דיסק "הרצל והציונות" הופקה

ע"י "שופר", תוך הסתתרות מאחורי גוף קש שלא ניתן לאתרו בשם "אצבע משולשת - הפקות". הטענות בסרט הן שקריות. מעולם לא הוצגו היומנים במקור. העריכה זדונית והתוצאה כזבנית, על פי מיטב המסורת של "שופר". האם כתבתי אי-פעם חבור תורני? לא. איני רב, איני יודע הלכה ואיני מתימר להורות הלכה, ולכן אין שום פגם בכך שלא כתבתי מימי חבור תורני. אמנוני טמפוני, לעומת זאת, הוא רב (כך הוא מכנה עצמו באתרו). רב צריך לשאוף להוציא מתחת ידיו חבור תורני ולא אספי בדיחות. לא לחנם הלכו זרזירים אצל עורב, אלא משום שהוא בן מינם!!!

למעלה