שבוע טוב לכל הכב"תים

G o v er n o r

New member
OK, התחלתי במעקב, אולם ברור שחסר

לי מידע הסטורי. אני גם מסכים ליחס של 1:20, לאור הנטיה לסגור ענינים מלוכלכים בתוך הקהילה, אשר מעוות את הנתונים. אז, האם פרושו של דבר שנואשת מהצגת הוכחות לקיום "אלהים" יהודי, ולאמיתות התורה, ואתה מבקש להסיט את הדיון לסטטיסטיקות פשע?

אבל תזכור דבר ראשון אני רוצה שם

אחד של רוצח חרדי מאז קום המדינה. אחד יספיק. ואז אביא לך עשרים שמות של רוצחים חילונים עם לינקים אם תרצה.

מה קשה להבין?

אמרתי בפירוש, לכל קבוצת אוכלוסיה יש את הפשעים שמבליטים אותה מהשאר. אצל החרדים זה לא רצח, אלא פשעים מיניים, אלימות, וגניבה (כולל גניבה מכל האזרחים, על ידי עבירה על חוקי המס).

אתם בולטים בכל התחומים

בקרוב מאוד תקבל עשרים פושעים מיניים חילונים ועוד עשרים אלימים ועוד עשרים גנבים/שודדים ולא פושעי מס אלא קצת יותר גרועים

לא מדויק.

האוכלוסיה בארץ מורכבת מקבוצות רבות. אחת מהן היא אוכלוסית החרדים. אם תשווה בין קבוצות שונות בארץ, תמצא כי "קבוצת החרדים" נגועה בפשעי אלימות, מין, וגניבה - ביחס גדול מאוד ל"קבוצת הדתיים לאומים", למשל. לעומת זאת, סביר להניח שתמצא יותר רוצחים מ"קבוצת הדתיים לאומים" מאשר אצל ה"חרדים". כנ"ל אם תשווה בין קבוצות נוספות בארץ (אם תחלק לקבוצות, לא יהיה לך "חילונים". מאחר שהחילונים מורכבים מתתי קבוצות רבות. כמובן שאתה יכול להמשיך לפלח גם את החרדים עצמם). באותה מידה, הקבוצות השונות בארץ מצטיינות בתחומים שונים זו מזו. למרבה הצער, לא מצויים בידי נתונים לגבי התרומה של האוכלוסיה ה"חרדית" לכלל האזרחים, יחסית לשאר האוכלוסיה. מהי תרומה זו לדעתך?

לאיזו קבוצה חילונית כוונתך ב"אתם"?

צר לי, אך קבוצת ה"חרדים" בולטים מהרבה קבוצות אוכלוסיה אחרות, בתחומים שציינתי. כמובן שיתכנו קבוצות אוכלוסיה לא חרדיות שמאפייני הפשעים הנ"ל מציינים גם אותם. עדיין לא ענית לי על שאלתי: באותה מידה, הקבוצות השונות בארץ מצטיינות בתחומים שונים זו מזו. למרבה הצער, לא מצויים בידי נתונים לגבי התרומה של האוכלוסיה ה"חרדית" לכלל האזרחים, יחסית לשאר האוכלוסיה. מהי תרומה זו לדעתך?

G o v er n o r

New member
שבוע טוב פמ"ת (פאגאן מתוך תאוה)!

מה עם התאוה שלך לבורות ולבערות? מה עם התאוה שלך להתנערות מחקירה ולמוד של עניני-טבע לעמקם, והסתפקות ביחוסם להזיה נוירואלקטרוכימית המצויה רק בין אזניך, לה החלטת לעבוד ולסגוד? אידיוט הפוסל במומו !!!

בורות ובערות ?

אולי בבורותך כי רבה אינך יודע שילדינו מתחילים ללמוד קריאה בגיל 4. כשילדיך מחכימים מקסימום מרכבת ההפתעות והמומינים.

ילדיך לא יגיעו לאוניברסיטה

אני שואל אותך שוב, מה אחוז בוגרי אל המעיין שקיבלו תואר ראשון מדעי מאוניברסיטה ישראלית המוכרת ע"י המל"ג ?

G o v er n o r

New member
נו, ומה יעשו עם הקריאה/כתיבה

שלמדו בגיל 4? ינברו כל חייהם בכתבי הקודש ובתילי הפרשנויות האבסורדיות שעליהם?

uuuaaa

New member
ומה אתה תעשה

עם כל התארים בגיל 120 (טפו טפו טפו), תתן אוכל לתולעים ? למה שבנאדם המאמין בחיים שאחרי המוות - ירצה ללמוד משהו אחר חוץ מתורה ? כדי שיקראו לו "משכיל" ?

G o v er n o r

New member
אתה רשאי להאמין בכל מה שתחפוץ. זהו

צורך נפשי להכחיש את המוות והחדלון. לא משנה מה תעשה. לא משנה מה אעשה. לא יהיה הבדל בינינו לאחר 120...

uuuaaa

New member
נחיה ונראה

ייתכן שבשנה הראשונה לא יהיה הבדל. (אם תצליח לשרוד את חיבוט הקבר, רימה ותולעה, כף הקלע...) כי שנינו נהיה בגיהנום. אבל אני מקווה להיות רק במדור העליון. ואני גם מקווה לקום מתי שהוא לתחיה.

G o v er n o r

New member
התכוונת לבטח ל- "נמות ונראה".

על סמך מה אתה מסיק שהמעשיות המתוקות הללו הן אמת? על סמך העדר תלונות מצד נפטרים שהובטחו להם חיי נצח?

G o v er n o r

New member
לא אין לי בעיה נפשית. אני מפוכח

ויודע מה קורה אחר המות _לכולם_, ולכן _אין_ לי ספק כי, ללא תלות באורח חייך, וללא תלות באורח חיי - "ניפגש" באותם "מקומות" לאחר 120. זה בטוח. האמונה בהישארות הנפש היא פרי אי-הסכנה עם החדלון, ומכיוון שאי אפשר להכחיש חדלון פיסי - מכחישים חדלון רוחני. הדרך היחידה להיות בן-אלמוות היא לתרום תרומה בולטת למין האנושי...

למעלה