פארק דה פרנס
New member
אני יכול רק לחזור על דבריי משרשור קודם
הנקודות שלך נכונות לחלוטין, גם אם אתה נוטה להצגת דברים קיצונית. העקרונות נכונים.
אבל... המסקנה שלך לפיה בעקבות כל הדברים האלה תחזור לפתע מפלגת העבודה מעולם המתים, ולרה"מ יקראו בוז'י - שגויה. הסברתי למה בתגובה הקודמת.
כמו שכבר אמרתי, כשאנשים קוראים את דבריך הם נוטים להסכים עם חלק נכבד מהנקודות, אבל אז באה התחזית לגבי בוז'י (או תחזיות אחרות מרחיקות לכת) ומערערת את היסודות. לכן אני מפריד בכל פעם בין הנקודות שאתה מעלה לבין המסקנות לגבי העתיד.
(מצד שני, כמו שכבר כתבו כאן שנונים ממני, אם לרה"מ קוראים ביבי, לשר הבטחון בוגי, ולנשיא רובי - אין סיבה שלראש האופוזיציה לא יקראו בוז'י...)
אני יכול רק לחזור על דבריי משרשור קודםנכון, וההסברים נכונים, אבל
לאחר המפלה הנוראה בצוק איתן, נגמרה הרתעה של 66 שנה בתבוסה מדינית נוראה עם 3 מוסקטרים שגרמו נזק נורא ואיום לישראל. הלכו וזיגזגו, עשו צחוק מהמערכה התגלו כפחדנים ולא השכילו ליצור בריתות נשק עם רוסיה או סין במהלך השנים האחרונות. התלות הבלעדית בנשק אמריקאי היא הטעות הקשה ביותר שנעשתה כאן. פוטין הציע שיתוף פעולה ומכירת מטוסי סוחוי ומיג לישראל. אסור היה לסרב להצעה כזו. צריך לעבוד בנושא הנשק עם מספר מדינות במקביל. החמאס ניצח בענק את המערכה ובקרוב יתפתח בישראל מיתון קשה וקריסה כלכלית של מעמד הביניים.
הנקודות שלך נכונות לחלוטין, גם אם אתה נוטה להצגת דברים קיצונית. העקרונות נכונים.
אבל... המסקנה שלך לפיה בעקבות כל הדברים האלה תחזור לפתע מפלגת העבודה מעולם המתים, ולרה"מ יקראו בוז'י - שגויה. הסברתי למה בתגובה הקודמת.
כמו שכבר אמרתי, כשאנשים קוראים את דבריך הם נוטים להסכים עם חלק נכבד מהנקודות, אבל אז באה התחזית לגבי בוז'י (או תחזיות אחרות מרחיקות לכת) ומערערת את היסודות. לכן אני מפריד בכל פעם בין הנקודות שאתה מעלה לבין המסקנות לגבי העתיד.
(מצד שני, כמו שכבר כתבו כאן שנונים ממני, אם לרה"מ קוראים ביבי, לשר הבטחון בוגי, ולנשיא רובי - אין סיבה שלראש האופוזיציה לא יקראו בוז'י...)