טוב לדעת. עושה רושם שגם כ"ץ חושש מכך
הודעה ראשונה לתקשורת היתה באוקטובר 2010 שבה הוא אמר שהוא "שוקל להעלות את מהירות הנסיעה בכביש 6 ל 130 קמ"ש.
הודעה שניה היתה לפני הבחירות ב 25 בדצמבר 2012 - שבה הוא הודיע על העלאות מהירות בכבישים מסוימים ל 110 קמ"ש ויפנה לוועדת הכלכלה לאישור התקנה על מנת להתיר 120 קמ"ש ,שבפועל ניתן יהיה לנסוע 130 קמ"ש. (למחרת צעקות של מר אבוהב-הב).
הודעה שלישית היתה ב 24 למרץ 2014 שהוא הודיע שחתם על התקנה שמאפשרת 120 קמ"ש לאחר התייעצות עם ראש אגף התנועה במשטרה וזה יקרה בחודשים הקרובים לאחר ביצוע התאמות נדרשות בכביש.
לא יודע מה אתה מבין לגבי חודשים קרובים, אנחנו כבר מעל 7 חודשים ואם זה יקח פחות מ-12 חודשים אז אני צנצנת.
נ.ב. אם גם בישראל המשטרע תאכוף רק מ 160 קמ"ש בכביש מהיר - דיינו. אבל בימים האחרונים הם הודיעו שרוצים להוריד את סף האכיפה (צוק איתן , כסף ומה לא ...).
טוב לדעת. עושה רושם שגם כ"ץ חושש מכךבריטניה שקלה את העלאת המהירות והממשלה הפחדנית חזרה בה
אני גר פה ועושה נסיעה הלוך ושוב של 250 מייל פעם-פעמים בשבוע, אני חושב שהייתי שם לב אם היו מעלים את המהירות.

תכל'ס יש גמישות כמו בארץ (10% + 2 מייל) כך שכשהמהירות היא 60, אפשר לנסוע 68, וכשהמהירות היא 70, אפשר 79.
כמו כן מד המהירות ברוב כלי הרכב מזייף בכ-5% מעלה כך שכשהוא מראה 83 המהירות בפועל 79.

לסיום, אין מצלמות בכבישים מהירים פרט למצלמות בגנטרי עם שילוט מואר עם עיגול אדום מעל לנתיב. כשהגנטרי מכובה, המצלמה גם היא מכובה. לגבי שוטרים, בדרכים מהירות הם נוטים לא לעצור נהגים שנוהגים מתחת ל-100 מייל לשעה - כמות הניירת שצריך למלא, והעובדה כי מייד יגיע נהג מעל 100 מייל לשעה גורם לכך שזה פחות משתלם לעצור את אלה שאינם עוברים את המאה.

כך שהמהירות המירבית בפועל היא למעשה 100 מייל לשעה (160 קמ"ש), גם אם הדבר לא חוקי בעליל, וגם לא מובטח.
הודעה ראשונה לתקשורת היתה באוקטובר 2010 שבה הוא אמר שהוא "שוקל להעלות את מהירות הנסיעה בכביש 6 ל 130 קמ"ש.
הודעה שניה היתה לפני הבחירות ב 25 בדצמבר 2012 - שבה הוא הודיע על העלאות מהירות בכבישים מסוימים ל 110 קמ"ש ויפנה לוועדת הכלכלה לאישור התקנה על מנת להתיר 120 קמ"ש ,שבפועל ניתן יהיה לנסוע 130 קמ"ש. (למחרת צעקות של מר אבוהב-הב).
הודעה שלישית היתה ב 24 למרץ 2014 שהוא הודיע שחתם על התקנה שמאפשרת 120 קמ"ש לאחר התייעצות עם ראש אגף התנועה במשטרה וזה יקרה בחודשים הקרובים לאחר ביצוע התאמות נדרשות בכביש.
לא יודע מה אתה מבין לגבי חודשים קרובים, אנחנו כבר מעל 7 חודשים ואם זה יקח פחות מ-12 חודשים אז אני צנצנת.
נ.ב. אם גם בישראל המשטרע תאכוף רק מ 160 קמ"ש בכביש מהיר - דיינו. אבל בימים האחרונים הם הודיעו שרוצים להוריד את סף האכיפה (צוק איתן , כסף ומה לא ...).