שב"ק ס' - כל הדיגידי פרטים פה,כאן,HERE,כן,כן:

ק ר ח

New member
שב"ק ס' - כל הדיגידי פרטים פה,כאן,HERE,כן,כן:

מחר,יום שישי,20.4.(יום הגראס הלאומי) תתקיים הופעת מחווה לש.ב.ק. מאדא פאקין סאמך-אלה שייבשו פה ת'ביצה בשנות התשעים, ההופעה תהיה לפנים בוודאות ותכיל את כל השירים הטובים משלושת אלבומיה של השב"ק לדורותיה,"אימפריה/7","עטיפה של ממתק" ו"כנען 2000".... האם סיז/ראפרים שהולכים לזיין שם את המיקרופון ולהרים את הוויבים כמו שת"א מזמן לא חגגה הם: אקסום!!!! פלד ואורטגה!!! שחר סוויסה-ש"ס!! המשך..

ק ר ח

New member
המשך:

הנה הלינק מ-YNET כל מי שנרשם אצלי קיבל תשובה,בקשר לגילאים נקווה שלא יהיו בעיות אבל אני לא רוצה להבטיח כלום,כי אני לא יכול להבטיח כלום,50 עם הרשמה,60 בלי, כל זה כמובן קורה בערב של סוליקו שמבטיח מיקסוסים ומאש אפים שריפה של השב"ק... אם אתם רוצים יש לכם גם ת'מיי ספייס שלי בחתימה שלי.... ומיד אחרי יום שישי מטומטם מי שלא בא לרייב פסטיבל ההיפ הופ שהולך להיות שורף,לא מפסיקים!- http://e.walla.co.il/?w=/202/1094195/1

ק ר ח

New member
חלוצי החללל חלוצי החלל חלוצי החלל חלוצי החלל

הולכים לעלות אחרי כל העניין,אלוהים,אורגינל,יכל להיות/לקרות משהו יותר טוב מזה? ונאמר אמן,בסוף נדפוק לכם גם ת'מיי ספייס שלי,יההה-קרח נ.ב.-לא יהיו הסעות מרחובות,למי ששאלה אותי,סורי.

ק ר ח

New member
הודעה על ערב לכבוד הלהקה הכי גדולה

של ההיפ הופ בישראל,פלוס הופעה של שני חברים מקוריים בהרכב באותו יום מייד לאחר מכן ראויה להיות נעוצה. אבל היא לא,אז נקפיץ,יחי שב"ק.

ק ר ח

New member
טוב,יאללה,מי השב"ק האהוב עליכם? סקר לקראת ההו

פעה היום: מוקי,חמי,מירו,נימי,דוידי,פילוני,פלומפי בי,ג'יימס. ?

Funky Giraffe

New member
ג'יימס ודוידי

אולי חוליית הבס-תופים הכי מוצלחת בשנות ה90 במוסיקה הישראלית גרוב בכמויות שלא נגמרות

Funky Giraffe

New member
להגיד את זה על בנסון ודיין זה לא חוכמה

למרות שאני תופס מהם כאינדיבידואלים נגנים אדירים כל אחד בתחומו שלו, כחולייה בהרכב עם תפקידים כאלה לשבת טוב זה להיות חכם בלילה. אין אפס. הבייס ליינים שלהם היו פשוטים ומשעממים פי עשר משב"ק ב95% מהמקרים לא חוכמה לשבת כ"כ טוב שאין מה להדק... בשב"ק לעומת זאת היו ריפים מגניבים (ע"ע באים מיבנה, כנען 2000, מכופף הבננות ועוד ועוד ועוד) ומקפיצים, מעברים מגוונים, הרבה יותר מעניינים מתווי בסיס\שורש בקצב אחיד (רוב הזמן "כד קטן") לאורך כל השיר...

Funky Giraffe

New member
ואם כבר העלת את זה על משינה

צריך לתלות את אבנר חודורוב. סקסופוניסט כל כך גרוע מתפרסם ושמו יוצא לאור ברבים, על כלום. פשוט כלום. ממש היפתי של הסקסופוניסטים.

טובא

New member
האמת שחוליית הבס-תופים הכי מוצלחת בשנות ה90 ב

רוק הישראלי הם ללא ספק איציק רייזנברג וצביקה כהן(מופע הארנבות של ד"ר קספר) (למרות שדוידי וג'יימס ללא ספק עשו עבודה מעולה בעמדות שלהם)

drumsking

New member
החוליית בס תופים הכי מוצלחת היום לדעתי

היא אשר פדי ואבי יפרח

Funky Giraffe

New member
אין ספק

כיום הם באמת מספר אחד... ראיתי אותם בכתת אמן לפני איזה כמה חודשים שגעון. הם מוציאים דיסק ביחד בקרוב.

למעלה