שב"ק ס' - כל הדיגידי פרטים פה,כאן,HERE,כן,כן:

ק ר ח

New member
לSILLY A

אם תחפש פה תמצא פרטים על הרייב של יום העצמאות,בהודעות הקודמות שלי,אחד הלינקים,אמרתי לכם שיש סבה למה ההודעה הזו צריכה להיות נעוצה,שבת שלום.

TeeAnTee

New member
האיחוד בניצנים היה

חלש והיה ניחוח של איטס אול אבאוט דה מני. מאז האיחוד שהיה בהאנגר 11 אני מחלק את החיים שלי לשתיים, לפניו ואחריו. פשוט מדהים.

Da Judge

New member
לפני ואחרי הקרחת של קוואמי אתה מתכוון.

מסכים איתך 100%, קול הקופה לא ראה את ההופעה בניצנים ממטר.

Thunder Head

New member
פפח....

אני לא מרגיש שהפסדתי משהו מיוחד בערב הזה, חוץ מההופעה. מה שברור, קפה ברזילאי "הצבועים" הפסידו לקוחות. מצחיק כמה החוק יכול להתגמש. המבין מבין. וואלה הייתי ב-CITY VS. CITY שם לא הייתה הגבלת גיל, אבל הפעם הם באמת עצבנו אותי. כמה נקודות: 1. שבק ס' אימפריה. 2. בהיפ הופ כולם שווים: אין גילאים, אין גזעים. תלמדו בזמנכם החופשי. 3. ברזילאי יצאו מעפנים. PEACE.

volatile

New member
ההופעה היתה מצויינת

הברזילי פחות. גם פיצצו את המקום, גם עשו סלקציה במקום באמתלה של גילאים כשלמעשה הייתה כמות ילדים די גדולה בפנים אז זה לא מובן לי. לדעתי הם לא יצאו בסדר. מה נעשה עם הברזילי אני לא יודע, המסיבות הכי חמות. תמיד כיף שם והכל, אבל תאבת הבצע שלהם מעצבנת רצח והם לא יודעים מתי להגידstop, הם צריכים להעיף במסיבות כאלה את הפינת ישיבה בפינה, היא תופסת המון מקום, או לכל הפחות לפתוח את הגינה אפילו כשקריר.

volatile

New member
אותי הכניסו

מה גם שאני נראה כמו בן 30 אפילו שאני לא (רק נקווה שבגיל 30 אני לא אראה כמו בן 50 אחרת אני בכלל בצרות) אבל כמה חבר'ה פה מהפורום לא הכניסו, וזה לא היה לעניין. הסתובבו לי שם כל מני דרדסיות בנות 16 מקסימום ואנשים בגיל החוקי לא מכניסים? זה נראה לי די מעפן. והם אפילו לא היו שחורים :)

parnar

New member
פעם אחרונה שאני בא לברזילי

ברזילי יצאו גרוע לגמרי.. הגעתי למקום, באתי, ניסיתי להיכנס, אבל לא הכניסו אותי כי אני בן 21 (ביג דיל שנה..), למרות שהכניסו מלפניי ואחרי אנשים בני 18. מדיניות גרועה ביותר, פעם ראשונה ואחרונה שאני אגיע לברזילי.

TakTik

New member
נכנסו המון אנשים שמתחת ל22

וחלקם אפילו הייתי מהמר על פחות מ18

למעלה