שב"ק ס' - כל הדיגידי פרטים פה,כאן,HERE,כן,כן:

כן, אני נכנסתי לשם

כשאני היחידה שמתחת ל18, וכל השאר בני 21. וחוץ מזה שבאותה מסיבה ספציפית, זה היה בנות 18+

Gershenman

New member
הופעה גדולה!

באמת,כל האם סיז הפציצו..והלהקה היתה מעולה. כששבק עלו,לגמרי איבדתי את נפשי..לא ייאומן. ד"א,אני לא יודע מה אנשים כל כך באים בטענות לאיחוד בניצנים.נכון,זה לא היה קרוב אפילו לכל הקופה,אבל זו עדיין היתה הופעה הגונה..הכניסה של פורטיס היתה פשוט גדולה,היה ביצוע אדיר לנופל וקם,וגם השילוב של כולם מדברים על שלום לסתכל לתוך עיני..היתה הופעה טובה.. את הטענות למקום כבר כתבו מעליי,אין מה לחזור על זה..באמת כמעט הוציא את החשק מה שהלך שם.. תומר

TakTik

New member
אני אתייחס רק להופעה כרגע

בלי כל מה שמסביב... אני חייב להגיד, שמבחינת הופעה,היתה רק אחת (אולי 2) שנהנתי בהן יותר. האחת הזו היתה כל הקופה עצמה (ואולי דה לה סול)... היה פשוט טירוף טהור. בתור מישהו שהיה צמוד לבמה לאורך כל ההופעה, ראיתי את כל האנרגיות שהתפוצצו שם. פלד ואורטגה קרעו לעצמם כל פינה במייתרי הקול, סוויסה החזיר לי את התיקווה בו כשלא הפסיק לזוז כל ההופעה,כהן את מושון התפוצצו במכופף הבננות, אקסום ביצעו מושלם את תתקעו בחצוצרה, קרח שרףףף את המקום בשירי הסטלה (
לא משנה כמה פעמים אראה את הטי-שרט הזה,זה תמיד יצחיק) ואלפרבר......רק על צעקת ה"ש.ב.ק.ס..הם באים מיבנה" שפותח את האלבום הראשון היה שווה להביא לו פרס. מהשניה הראשונה (עם הצעקה האגדית) ועד התו האחרון שנוגן בצורה מושלמת היה טירוף טוטאלי. אנרגיות רוק שלא ראו פה מאז...בעצם שבק. הנגנים ישבו אחד על אחד עם השירים, ולא פיספסו בשיט, שעבד בצורה מושלמת. ההופעה אחרי של חלוצי החלל היתה אדירה, אבל קצרה בטירוף (רק 3 שירים), שלא לדבר על כמה מצחיק היה כששניהם היו "בלאנטד" לחלוטין, וכל אחד בזמנו נפל מהבמה (כמעט שנפל עלינו מירו) אבל הם עדיין יודעים לשרוף במות, גם בגילאי ה30. תאכלס הבעיה היחידה היתה שההופעה התחילה אחרי המון זמן (רק אחרי שעתיים תיקלוט, שהיה מוצלח, אבל התיש בשלב מסויים). אבל בהחלט היה שווה את הציפיה. ונראה לכם ששכחתי? - הפאקינג איחוד לא פורסם, ואני מניח שזה לא היה כל כך מאולתר,אבל למי אכפת??? לראות את שבק ס' על הבמה,כולם יחד, מנגנים שוב, זה הדבר הכי כיף בעולם. כשהם שיחררו את התו הראשון,אחרי הצעקה הארוכה בעולם (בחסות מירו) של אססינים, הקהל היתפוצץ. לא נראה לי שמעולם צעקתי את המילים בהופעה כמו אתמול. היה טירוף טהור. וכל מה שנשאר להגיד זה תחזרו תחזרו תחזרו אתמול הוכח שלא היו ולא יהיו כמו ש ב ק ס. כל הכבוד לכל מי שהרים, או התעסק בעבודה על הערב הזה. תודה לכם.

חולוני

New member
אוף..איזה באסה שפספסתי את זה. ../images/Emo10.gif

יש פלייליסט? ומה היה השיא?

TakTik

New member
את הפלייליסט אשאיר לקרח לטפל

אבל השיא בלי ספק, מוקי,חמי,מירו,פילוני,פלומפי,דוידי וג'יימס עולים על הבמה בהפתעה,באים אל כל אחד מהנגנים, ומחליפים אותם בכלי הנגינה, לוקחים את המיקרופונים וקורעים את הבמה ואת הקהל עם "אססינים".

tomoshe

New member
זה דווקא זה

נימי כבודו במקומו, ליריסיסט ופרפומר מצויין, אבל שבק ס הם שבק של האלבום הראשון והאחרון - וזו הרוח האמיתית של השבק, וברוח הזו נימי לא חסר.

DJ$upreme

New member
האלבום הטוב שלהם הוא השני

הראשון היה בוסרי ויותר מדי רייג' אגיינסט יבנה לטעמי נימי הוסיף לשב"ק שיק, והפך אותם לרלבנטיים להיפהופ - מה שהם לא ממש היו באלבום הראשון. הוא גם היה העזר כנגדו הנכון והמוצלח למוקי. הוא גרר את מוקי לתחרות אדו חיובית שהוציאה מכל אחד מהם את המיטב בפלואו, פאנצ'ים ופרפורמנס. חמי ומירו פרחו יותר כראפרים דווקא בסולו שלהם. ליד מוקי הם תמיד נראו סקנד בסט לצערי .

tomoshe

New member
אני אוהב את רייג' אגיינסט יבנה

וחוץ מזה, מזמן אף אחד לא אמר למוקי שקודם יתגייס, אז הנה. וברצינות - מוקי תמיד נותן הרגשה שזה בא לו בקלות, שהוא לא מתאמץ, ואני אוהב שמתאמצים ולא רק שקורצים לילדות.

ק ר ח

New member
בוא ננסה לזכור איך זה הלך....

"אימפריה"-ש"ס ואלפרבר. "יהיה פיצוץ"-פלד ואורטגה. "ילד ירוק+שיר הגאנג'ה"-קרח(בחור חביב)+ש"ס ואורטגה. "תתקעו בחצוצרה"-אקסום. "אל תגידו לי"-אלפרבר ופלד. "לבקש את הקש"-קרח,פלד וכהן את מושון. "מכופף הבננות"-כהן את מושון אסאיסאנים-שב"ק פאקין ס' לא בהכרח הסדר הנכון,עמכם הסליחה וכבוד לכל נגן שניגן בלהקה הזו שהורכבה ממיטב נגני ת"א,הם פשוט ישבו טייט והיו מצוינים אחד אחד!

kwaziwazi

New member
ערב מרגש + מתנה מסוליקו

כבוד גדול לכל המארגנים, המשתתפים והחברים בעיקר לאססינים האמיתיים שריגשו כ"כ הרבה צילמו, גם סטילס וגם וידאו אז במשך הזמן בטח גם יעלו דברים לרשת... בינתיים הנה 3 בלנדים/מאש-אפים שהכנתי לקראת המחווה, תהנו...

למעלה