אני אתייחס רק להופעה כרגע
בלי כל מה שמסביב... אני חייב להגיד, שמבחינת הופעה,היתה רק אחת (אולי 2) שנהנתי בהן יותר. האחת הזו היתה כל הקופה עצמה (ואולי דה לה סול)... היה פשוט טירוף טהור. בתור מישהו שהיה צמוד לבמה לאורך כל ההופעה, ראיתי את כל האנרגיות שהתפוצצו שם. פלד ואורטגה קרעו לעצמם כל פינה במייתרי הקול, סוויסה החזיר לי את התיקווה בו כשלא הפסיק לזוז כל ההופעה,כהן את מושון התפוצצו במכופף הבננות, אקסום ביצעו מושלם את תתקעו בחצוצרה, קרח שרףףף את המקום בשירי הסטלה (
לא משנה כמה פעמים אראה את הטי-שרט הזה,זה תמיד יצחיק) ואלפרבר......רק על צעקת ה"ש.ב.ק.ס..הם באים מיבנה" שפותח את האלבום הראשון היה שווה להביא לו פרס. מהשניה הראשונה (עם הצעקה האגדית) ועד התו האחרון שנוגן בצורה מושלמת היה טירוף טוטאלי. אנרגיות רוק שלא ראו פה מאז...בעצם שבק. הנגנים ישבו אחד על אחד עם השירים, ולא פיספסו בשיט, שעבד בצורה מושלמת. ההופעה אחרי של חלוצי החלל היתה אדירה, אבל קצרה בטירוף (רק 3 שירים), שלא לדבר על כמה מצחיק היה כששניהם היו "בלאנטד" לחלוטין, וכל אחד בזמנו נפל מהבמה (כמעט שנפל עלינו מירו) אבל הם עדיין יודעים לשרוף במות, גם בגילאי ה30. תאכלס הבעיה היחידה היתה שההופעה התחילה אחרי המון זמן (רק אחרי שעתיים תיקלוט, שהיה מוצלח, אבל התיש בשלב מסויים). אבל בהחלט היה שווה את הציפיה. ונראה לכם ששכחתי? -
הפאקינג איחוד לא פורסם, ואני מניח שזה לא היה כל כך מאולתר,אבל למי אכפת??? לראות את שבק ס' על הבמה,כולם יחד, מנגנים שוב, זה הדבר הכי כיף בעולם. כשהם שיחררו את התו הראשון,אחרי הצעקה הארוכה בעולם (בחסות מירו) של אססינים, הקהל היתפוצץ. לא נראה לי שמעולם צעקתי את המילים בהופעה כמו אתמול. היה טירוף טהור. וכל מה שנשאר להגיד זה
תחזרו תחזרו תחזרו אתמול הוכח שלא היו ולא יהיו כמו ש ב ק ס. כל הכבוד לכל מי שהרים, או התעסק בעבודה על הערב הזה. תודה לכם.