שב"ק ס' - כל הדיגידי פרטים פה,כאן,HERE,כן,כן:

skretch

New member
פיייייי אם אלה רק הרמיקסים אני אוכל את הלב

על מה שהלך אתמול בברזילי, והרמיקסים פשוט לוהטים!!! יש מצב שאתה מעלה הרמיקס שיש במייספייס שלכם?

dweck2k

New member
מ-ד-ה-י-ם

מזמן לא נהניתי ככה בערב, הכי התרגשתי בעולם. באתי מג'הקוזי שהיה בינוני ומאכזב. שונא להיות נמוך במקום שטוח כמו הלבונטין. באתי בריצה משם אל הברזילי והגעתי על השנייה שאלפרבר אחי התחיל עם הבאים מיבנה. האנרגיות פשוט התפוצצו מכל כיוון. אני יודע שאורטגה שארגן את הערב (כבוד!) קרע את עצמו על זה, וזה פשוט היה מדהים. אחד הערבים הכי מרגשים שהייתי בהם. הביצועים היו מגניבים, האמ.סיז נתנו בראש, ואני יכול לומר לכם בוודאות שהאיחוד על הבמה (אססינים!) לא היה מתוכנן, וברבירו ואחרים הכי לחצו עליהם שיעלו על הבמה. נראה היה שהחבר'ה של שב"ק הכי התרגשו והיו נבוכים מהמעמד. פשוט ערב היסטורי. לכל מי שנשאר בחוץ, והיו הרבה קטעים של ילדות שצעקו וקיללו את הברזילי ונציגיו ("יא בן זונה תן לי להכנס", יופי של גישה בשביל שיכניסו אותך) - מה לעשות - מועדון של 22+ או אנשי סצינה מקומבנים או פרצופים יפים מאוד. אני בזמנו לא הוכנסתי למלא אירועים של המועדונים האלה וככה זה עובד. או שאתה מקושר ומסוגל להכנס, או שאתה לא עובר סלקציה או שאתה בגיל המתאים. בשביל זה יש מסיבות נוער, ג'י ספוט בערבים הנכונים וכל שאר האירועים השונים. אני אישית הרגשתי שאין המון ילדות, היו כמה חבר'ה צעירים אבל הרוב המוחלט היה 22 ומעלה ואני מברך על זה. אני חושב שהיה מספיק מקום לזוז לכולם, חוץ מליד הבמה, אבל עדיין אנשים לא נמעכו. בלי קשר - ערב היסטורי שיחרט ויזכר לשנים ארוכות. בקרוב אעלה קצת תמונות. יש מי שצילמו את כל ההופעה. כבוד לאורטגה, כבוד לברזילי, כבוד לאמ.סיז והרבה כבוד לשב"ק ס'. דוויק

dweck2k

New member
הא.הא. כתבתי בבלוג שלי על הערב.

מזמן לא. שלוש שנים מערכת יחסים
. http://www.high-fiber.com/roadmarks/?p=6

צ'יזס קרייסט

משבר גבינות? היה פשוט... [איפה איפה רביד] וויקיד! אני ישבתי על הרמקול כל ההופעה, אז אני לא יודעת מה איתכם- אבל אני הרגשתי את הבאסים!! הבמה בערה, אני ראיתי המון ה מ ו ן הופעות ראפ ישראלי ומה שהלך שם אתמול בערב.. היה הפרפר על העלה על הגבעול של הדובדבן על הקצפת. מילה למעלה לאקסום שהביאו כל כך הרבה וויבים מוצלחים אתם הקהל .. אני מתלבטת בין שרף את התקרה או גירד אותה.. טירוף מוחלט, באמת. לי אישית לא היו בעיות בכניסה למקום, והיו בדיוק מספיק אנשים במקום בשביל להעיר את אמא שלי בגני תקווה, אבל לא יותר מדי בשביל להחיות בנות עשרה חסרות אוויר [שלא בהסכמתן] כשראיתי שפילוני עולה לבמה כמעט בכיתי, ואז נזכרתי איפה אני יושבת וכן. חשמל וזה.. ההפתעה, בלשון המעטה הזו, שינתה לגמרי את האופי שבו אני אזכור את ההופעה הזו, זה הפך מבחינתי מאירוע ראוי לשבח, לאירוע שחשוב לזכור לנצח, לנצח לנצח [for ever? for ever ever?] אז כן!! כ-ן. כןכןכן. חלוצי החלל.. הנפילה היחידה בהופעה שלהם הייתה של מירו, עלינו. מדהימים. מרגישים אותם, ואני חושבת שכל מי שהיה שם מבין בדיוק כמה קולע התיאור הזה. באים עם הגרוב שלהם ושפת הגוף שלהם- שהיא חלק בלתי נפרד מהמוזיקה, ועד שלא רואים- לא מבינים.. בקיצור [פחה!] היה אחד הערבים הטובים בחיי, בהחלט. חמש כוכבים.

OrenCN

New member
בבקשה! כל מי שצילם שיעלה לפה!

או שישאיר הודעה במסרים.

qub3

New member
מישהו זוכר

שב"ק ס' הדבר הכי חזק אצלי במוסיקה בישראל 'הלהקה שעובדת הכי קשה בשואו ביזנס, ויש להם חור תחת להוכיח את זה! אני לא בארץ, וגיליתי מאוד מאוחר על ההופעה הזו. אני לא יודע איך זה שאני אף פעם לא יודע. ניסיתי בכל כוחי לשלוח את מיטב האנשים להופעה כדי לקבל מעט מעט מכל מה שהיה שם למישהו ממכם אנשים יקרים יש במה לתרום? אני מניח שאילו ממכם שחולקים איתי את ההרגשה הזו לשבק, יכולים לתאר מה זה לדעת שהשבק הולכים להיות על הבמה, ושאתה לא הולך להיות שם. גם היום וגם בעוד חודש זה ירגיש לי רע. מישהו יכול לעזור לי? ---- מישהו זוכר דגל ישראל, צבוע בפסים כחולים, ועם 7 כתום באמצע, מתנופף בשורות הראשונות של בערך כל הופעה של שב"ק ס' ?

Da Judge

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (בחיי שמירו החזיק את זה איזה דקה וחצי) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאסאסנים בכביש, והאצבע על ההדק!! היה מדהים מדהים מדהים, מסכים עם כל מילה שמתן כתב פה ודוויק כתב בבלוג שלו. לראות שוב על הבמה את הלהקה שגדלתי עליה מכיתה ד', וואו. וכל מילה נוספת מיותרת. יש רק לציין את הסט הנהדר של סוליקו לפני ההופעות. רוטס מאנובה, פארסייד, טרייב, ראהזל, קוואלי ודף ביחד ולחוד, ושאר מטעמים בסגנון. לא זוכר מתי בפעם האחרונה שמעתי סט ברמה הזו.

למעלה