צ'יזס קרייסט
משבר גבינות? היה פשוט... [איפה איפה רביד] וויקיד! אני ישבתי על הרמקול כל ההופעה, אז אני לא יודעת מה איתכם- אבל אני הרגשתי את הבאסים!! הבמה בערה, אני ראיתי המון ה מ ו ן הופעות ראפ ישראלי ומה שהלך שם אתמול בערב.. היה הפרפר על העלה על הגבעול של הדובדבן על הקצפת. מילה למעלה לאקסום שהביאו כל כך הרבה וויבים מוצלחים אתם הקהל .. אני מתלבטת בין שרף את התקרה או גירד אותה.. טירוף מוחלט, באמת. לי אישית לא היו בעיות בכניסה למקום, והיו בדיוק מספיק אנשים במקום בשביל להעיר את אמא שלי בגני תקווה, אבל לא יותר מדי בשביל להחיות בנות עשרה חסרות אוויר [שלא בהסכמתן] כשראיתי שפילוני עולה לבמה כמעט בכיתי, ואז נזכרתי איפה אני יושבת וכן. חשמל וזה.. ההפתעה, בלשון המעטה הזו, שינתה לגמרי את האופי שבו אני אזכור את ההופעה הזו, זה הפך מבחינתי מאירוע ראוי לשבח, לאירוע שחשוב לזכור לנצח, לנצח לנצח [for ever? for ever ever?] אז כן!! כ-ן. כןכןכן. חלוצי החלל.. הנפילה היחידה בהופעה שלהם הייתה של מירו, עלינו. מדהימים. מרגישים אותם, ואני חושבת שכל מי שהיה שם מבין בדיוק כמה קולע התיאור הזה. באים עם הגרוב שלהם ושפת הגוף שלהם- שהיא חלק בלתי נפרד מהמוזיקה, ועד שלא רואים- לא מבינים.. בקיצור [פחה!] היה אחד הערבים הטובים בחיי, בהחלט. חמש כוכבים.