שוביניזם VS פמיניזם

Paranoid Eyes

New member
שוביניזם VS פמיניזם

אז ככה, אני לא פמיניסטית כמו אותן בחורות ששרפו חזיות, אבל אני בטח שלא שוביניסטית . התגודדו נא בנותיי היקרות, חברות הפורום, עיזרו לי להציל את כבודינו.
איך זה שכיום, במאה ה21, עדיין קיימים בחורים (ולצערי גם נשים) שמאמינים שמקום האישה במטבח, ותפקיד הגבר זה לפרנס. מאמינים שאישה נחותה מהגבר בכל סיטואציה שהיא. טוב, האמת שיש לי אחד כזה בעבודה.. נקרא לו א' המניאק. א' המניאק הוא מהטיפוסים שכואב להם שהבוס צועק עליהם בנוכחותה של עמיתה לעבודה(אנוכי). א' המניאק הוא מאלה שבחיים לא יתנו לבחורה ללמד אותם..(אנוכי), וזה כאשר אני הייתי אמורה להסביר לו כמה דברים על העבודה שהוא לא ידע ואני כבר הייתי מנוסה בה. ולכן הוא ביקש לא להיות תחת חסותי, כי אני בחורה, והוא בחיים לא יקשיב לבחורה. הוא מאמין שהמין היפה הוא המין הנחות וצריך להיות משועבד למטבח, לנקיונות ולילדים. בעצם היותנו בחורות אנחנו אוטומטית לא חכמות כמוהו, היצור הנעלה, הגזע הארי בהתגלמותו (והוא בכלל תמני). האמת שהוא תופעה בפני עצמה, אבל הוא שוביניסט ברמות מחרידות, מבחינתו נשים גרועות בכל דבר שהוא לא קשור ל"תפקידיהן" שציינתי . אה כמובן שכחתי, אנחנו הנשים נועדנו גם (מעבר לתפקידי עקרת הבית), להיות הזונות הקטנות של הגברים שלהן. משהו כמו: (קטיני הפורום לעצום עיניים)
."תמצצי, תבלעי, פתחי רגליים ותסתמי". חתיכת בן @#$#@$#@%$%$$#%$ אחחח יבוא יום אני אראה לו מאיפה משתין נמו! אני יודעת ואולי גם מקבלת את העובדה שיש דברים ונושאים שבהם בחיים לא יהיה שווין.. אבל בדברים כמו שציינתי , אני לא אקבל בחיים , אני לא אקבל את העובדה שאנחנו הנשים לא משנה מה נרוויח פחות מהגברים, אני מרחמת על אנשים כאלו, אני מרחמת עליו מאוד! ברצינות, הוא אחד האנשים היותר טיפשים, בורים, ילדותיים, שפגשתי מימיי. דווקא בגלל שהוא מציג את עצמו מעל כל המין הנשי, הוא יוצא כזה קטן.. בטח יש לו קטן..
תגידו לי בבקשה, היש עוד שוביניסטים מניאקים כאלה? הם רבים? מתרבים? ? או לחילופין.. פמיניסטיות כלבות? ואם יש כאלה, האם יש צורך בהשמדתם? אני חושבת שכן, מי בא לעזור לי?
אני אפוצץ את התמני השחור הקטן הזה! אני אחלק אותו לחתיכות קטנות של ג'חנון ואשים לו סחוג על הפצעים!

Piren

New member
הבנתי את המטרה של ההודעה שלך

אבל איך שאת מדברת אני לא בטוח שהרבה אנשים ירצו להגיב...
נניח את פמניסטית ונניח שאת לא שוביניסטית ("המין היפה"?), אבל אם הייתי תימני, בהחלט הייתי חושב שאת גזענית

Paranoid Eyes

New member
תרגיש חופשי,

יש מישהו שהוא לא קצת גזען?:) אני חצי תמניה בעצמי אז נראה לי שמותר לי
המין היפה? זה כמו שאתכם מכנים המין החזק.. אז למה הגבת בכל זאת?:)

Piren

New member
שעמם לי ../images/Emo6.gif

זה שאנשים אחרים מתייחסים למין האחר כמין החזק לא אומר שזה בסדר
וזה שאת חצי תימניה לא אומר שמותר לך

Paranoid Eyes

New member
בטח שזה אומר שמותר לי,

אני סופגת יציאות גזעניות כמו כל אחד אחר, רובן נאמרות בהומור, וכך גם אני. אבל אל תסטה מהנושא!
חצוף!

Piren

New member
חחחח

אם זה נאמר בהומור, אז סבבה.. אבל חוץ מזה להיות חלק מקבוצה מסויימת לא נותנת "זכות" להיות גזענית כלפיה

אולי...

הוא סתם דפוק בראש... למה את מכלילה ממנו לכל הגברים... אנשים כאלה שאוטומטית חושבים את עצמם נעלים מעל חצי מאוכלוסית העולם משהו דפוק אצלם... אגב.. אני בטוח שיום אחד הוא ימצא את עצמו נתון להחלטה של אישה.. בין אם זאת תהיה בוסית.. או הרופאה.. או שוטרת או לא יודע מה.. ואז.. הוא פשוט יתפוצץ מבפנים.. אז תנסי עד כמה שאפשר להתעלם.. וזהו.. ואגב.. יש לך בעיה עם שחורים..?? :)..

Paranoid Eyes

New member
הוא ספציפית באמת דפוק בראש,

השתמשתי בו רק כדוגמא, אבל דברים כאלה אני חיה איתם יום יום. אם זה בית שחונך בצורה כזו שמי שאחראי לנקיונות, בישולים ושות.. זה הנשים.. או במילים אחרות : אני , אחותי, ואימי. ואילו האחים (ילדים גדולים כיום) לרוב יושבים עם רגל על רגל. יש עוד אלף דוגמאות מחיי היום היום... ולא, אין לי בעיה עם שחורים, אני שחורה בעצמי:)

דנדוש20

New member
צודקת

אנשים מהסוג הזה צריך להשמיד! או לפחות לשים בכלוב נחושת. מעניין מי הנשים שבסוף סובלים אותם. אני לא מבינה למה את מעתעצבנת אבל? תתעלמי ותני לו לחיות עם הטיפשות שלו. ועוד משהו-לדעתי בימינו אם אומרים תימני זה לא גזענות. זה עוד מאפיין קיים (שמן. בלונדיני. תימני) אם אתה לא רואה בזה משהו מעליב, זה לא מעליב.

Paranoid Eyes

New member
חחח

די , מה אנשים יתחילו להעלב לי פה עכשיו? אני בעצמי שחורה וגאה להיות שחורה. ובדיחות על עדות זה כן מקובל? ולנושא שלנו, אני צריכה לסבול אותו כל יום, 8 שעות.. זה יכול באיזשהו שלב לחרפן בנאדם, או במקרה הזה אותי. הוא אולי מקצין את הדעות שלו, אבל שורה תחתונה יש עוד כמוהו.. אולי לא בהקצנה כזו, אבל יש כאלה שהיו מעדיפים אישה עקרת בית.. עצוב.

Cobe Anan

New member
אדיר!!!

באמת יש נשים שמאמינות שמגיע להן לצאת מהמטבח!!! סתם.. איזה יצור.. הוא לא מפגין יותר מדי עליונות חשיבתית, מה...? כן, יש כאלה. ויש גם נשים שמאמינות שהן יכולות לעשות כל דבר שגברים עושים, ודופקות כל מילימטר בגוף במהלך ההכשרה ללוחמות בצבא. אין מה לעשות, יש גבולות. פשוט לא צריך להציב אותם במקומות מגוחכים.

Paranoid Eyes

New member
הממ

אותן נשים שמאמינות שהן יכולות לעשות כל דבר שגברים עושים, וכפי שאתה אומר : "ודופקות כל מילימטר בגוף במהלך ההכשרה ללוחמות בצבא", זה רק בגלל שהן רוצות להוכיח את מה שהן חושבות לכולם, ויהי מה. בעיקר לצה"ל וללוחמים, והרי ידוע לנו שגם בין הלוחמים בצה"ל , יש את אלה שלא מוכנים ולא מקבלים את העובדה ששוכבת איתם בחורה במארב או משהו כזה. כל זה לא היה אילו נתנו לבנות מלכתחילה זכויות שוות כמו בנים. אילו נתנו לבנות את ההחלטה אם הן רוצות לשרת כלוחמות או לא, אין לנו ממש את ההחלטה הזו, או לפחות לא הייתה בזמני.

eithancambridge

New member
יש, כמובן.

אבל מה אכפת לך מה הם חושבים? סתם אנשים מסכנים, שרק יסבלו בחיים. לאף אחד אין עליונות על האחר, לא משנה אם זה גבר על אישה או אישה על גבר.

Paranoid Eyes

New member
אני אגיד לך למה זה מפריע לי,

כי זה משתקף בחברה שלנו.. לפעמים יותר, לפעמים פחות.. כמו המשכורות הלא שוות לאותם תפקידים שציינתי.. זו רק דוגמא אחת:)

T a u r u s

New member
טוב, הוא אידיוט....

אגב, בעידן המודרני זה לא נכון שתפקיד האשה הוא במטבח, אבל תפקיד הגבר הוא עדיין לפרנס. לא ככה?

sniper 7

New member
את שואלת איך זה שיש כאלה?

ואיך זה שבמאה ה 21 עדיין יש עדיין גזענים? אנטישמים? דתיים פנאטיים?

למעלה