שוביניזם VS פמיניזם

SkyWarp

New member
נכון.

פעם נשים ידעו הכל (תחשבו, אמא שלכם או סבתא). לתפור, לרקום, לסרוג, לצחצח, להבריש, לנקות, לבשל, לאפות, לכבס, לקפל, לגהץ...מה שבא ליד. היום זה פחות ככה. אשה שנשארת בבית היום, עשויה במקום לשבת לסרוג גרביים לתינוק, לצאת לשופינג. ובמקום לבשל שבע פשטידות, להזמין פיצה. במילים אחרות, זה לא שנהיינו כ"כ מצויינות בקריירה שגברים מתחילים להבין את העצמאות והרצון להגשמה עצמית שבנו. זה שנהיינו כ"כ גרועות במטבח, שהם מבינים למה אנחנו מחפשות לצאת משם.

OnlyLeigh

New member
תדברי בשם עצמך O_O

היום אנחנו יודעות רק לצאת לשופינג? מה זה החרא הזה? היום אנחנו טייסות, רופאות, פוליטיקאיות, מצביעות, מהנדסות, מתכנתות מחשבים, בעלות עסק, עיתונאיות, סופרות, ציירות, מעצבות, וכן גם שפיות וטבחות.... אינסוף דברים, וגם שם יש לנו רק להתקדם. היום נשים יודעים שהן לא מוכרחות לדעת לסרוג או לבשל או לכבס. חלק יודעות לעשות את זה וחלק לא. למה הקונצנזוס הזה שנשים שלא יודעות לבשל או לכבס איבדו משהו מעצמן? למה גבר שלא יודע לבשל זה כל כך הגיוני וטריוויאלי? אוף דה רקורד- בעיני כל אחד צריך לדעת להתקיים בעצמו, שזה באמת לבשל ולכבס וכל הדברים שדרושים לתנאי מחיה בודדים בלי עוזרת.

SkyWarp

New member
חחחח

להבא, המלצה שלי? לקרוא לפני שמגיבים. לא כתבתי על נשות קריירה, דיברתי ספציפית על נשים שנשארות בבית. ואני מבינה שאולי היה קשה להבין מהניסוח הקריפטי והמסובך שלי בהודעה: "אשה שנשארת בבית היום"

אוהב את ה"גברים" האלה

הגברים האלה נימצאים חיים וקיימים בכל מקום ובכל עידה, לא רק תימנים. מדובר על גברים שמפחדים, גברים שמפחדים מהצל של עצמם. חבל שאת לא יודעת להנות מהמצב הזה... תשחילי לו כל פעם איזה מילה או משהו...תני לו שהוא ירצה לעוף מלידך. זה דווקא משעשע..... אני דווקא נהנה ללמוד מנשים.... נשים הן (כפי הידוע) המין החזק החכם והיפה.

Piren

New member
כה

ותמיד לידם יש את אלו שחושבים שהם כאלו פמניסטים, כשהם בעצם שוביניסטים לא פחות, רק מן המתרס השני
גם את ה"גברים" האלו אני אוהב

אני לא מגדיר את עצמי

אני לא מגדיר את עצמי שוביניסטי או פמיניסטי. אני רואה את המציאות היום-יומית...וכל נושא לגופו של עניין. אבל זה לא מה שחשוב ..העיקר שאתה אוהב גברים כמוני,מה רע?

Piren

New member
את רעה....

and i like it
אבל לא
, אני מעדיף את איברי המין הקונקיביים

Piren

New member
חחחח

ממה שאתה אומר, אני מצטער שזו המציאות שלך
אולי כדי שתעבור דירה, או לפחות תמצא לעצמך חברה גברית קצת פחות נחותה מזו שאתה מכיר

אל תצטער

אני יאמץ את המלצתך למצוא בחורה "פחות נחותה" מזו שאני מכיר... ויותר טוב שאתה לא מכיר את הבחורה שעימה אני כרגע...

Piren

New member
המממ

קצת קושי בהבנת הנקרא, או ביצירת קשר לוגי בין חלקי שיחה? "אולי כדי שתעבור דירה, או לפחות תמצא לעצמך חֶבְרָה גברית קצת פחות נחותה מזו שאתה מכיר
" חֶבְרָה - company, group of affiliates

../images/Emo45.gif

הבנתי...אבל מה רע בקשיי הבנת הנקרא שלי? אני עדיין מעדיף חֲבֱרָה נשית גברית\נשית...

Piren

New member
מצידי ש

חברה שלך תהיה עם זקן בכמה מקומות.. אבל קשור לדיון זה לא
הנקודה היא - אם אתה באמת מאמין שנשים הן המין היפה, החזק והחכם יותר בצורה כזו אבסולוטית, יש לך בעייה. אתה זהה לשוביניסט שהאשכול הזה נפתח בגללו, רק שבשביל הנשים פה, אתה נתפס בטח כ"גבר" הכי שווה בעולם

חחחח

אתה טועה...יש נשים שלא סובלות גבר בדיעה כזאת. הן רוצות גבר-גבר...וכל מילה נוספת מיותרת... איש איש והעדפותיו....

למעלה