שוביניזם VS פמיניזם

eithancambridge

New member
אני באמת לא מתכוון להיכנס איתך

להתנצחויות אישיות. אז ספר לי, למה פמיניסטיות הן "דוחות"?

Paranoid Eyes

New member
אפשר להתערב רגע?

כן? יופי תודה.
אני חושבת (או לפחות כך הבנתי) שאיתן התכוון לכך שאתה לא תצא עם פמיניסטית, כי היא לא תסכים בשום פנים ואופן לזה שאתה תבקש ממנה להתלבש בצורה אחרת. נכון איתן? גיא, בלי עצבים

Zoharrr

New member
אני מדמיינת או ש

כל בחורה פנויה שיש בפורום נחמדה לאיתן בצורה מוזרה? LOL

Paranoid Eyes

New member
את לא מדמיינת,

יש סיבה לא להיות נחמד? הוא סיפק סיבה למישהו/מישהי להתנכל לו? מה ניסית להגיד כאן?
איפה הצורה המוזרה חחחח

נועם m

New member
את תפוסה והיית נחמדה אליו...

ואני לא רומזת כלום עליך, זה פשוט כנראה אומר שהוא באמת נחמד, ולא שאנחנו משוחדות...
אין מה לעשות, גבר שאומר שהאהבה הגדולה שלו היא ילדים בהחלט עשוי לשבות לבבות
(דרך אגב איתן, מישהי לימדה אותך מה צריך להגיד?
) וחוצמזה, הוא גר בקיימברידג'. כך שגם אם מישהי הייתה זוממת משהו, זה לא משנה

נועם m

New member
מה?

"אישה פמיניסטית לא תתלבש לפי צו האופנה" אתה רוצה אולי להסביר את עצמך?

f a i r y1

New member
אז בואי ננפץ עוד מיתוס

"...לא להיות כמו גברים (ע"ע שערות ברגלים), אלא לא להיות מקופחות משום שאנחנו שונות מהם..." שערות ברגליים אצל נשים טבעיות בדיוק כמו אצל גברים. אין שום דבר שקשור ל"להיות כמו גברים" בלא להוריד אותן.

נועם m

New member
לא הבנת...

ברור שאף אחד לא חושב לשנשים אין שערות ברגלים... (אני משוכנעת שיש כמה שמכחישים, אבל מילא
). "להיות כמו גברים" בכוונה של "יש לי שיער ואני לא מורידה אותו". וגם השיער זה חלר מהעניין של הבחירה: אני בוחרת להוריד שערות, את אולי בוחרת שלא, ואני לא חושבת שזה עושה אותי פחות "פמינסטית" ממך. אני גם לא חושבת שזה עושה אותך יותר "גברית" ממני. אבל אני לא צריכה "להוכיח" שאני שווה לגבר על ידי כך שאני לא מורידה שערות...

f a i r y1

New member
דווקא את לא הבנת

אני בהחלט מורידה שערות. אני רק לא חושבת שמי שלא מורידה שיערות עושה את זה כדי להוכיח שהיא שווה לגבר, וחושבת שזה הכי לא פמניסטי שאפשר לחשוב ככה.

נועם m

New member
למה להכליל?

את שמעת אותי אומרת שכל מי שלא מורידה שערות עושה את זה כדי להוכיח שהיא שווה לגבר? אני מאוד מקווה שיש לה סיבות קצת יותר טובות...

Dark Muse

New member
הקיצוניות של הפמיניסטיות הן שונות

לקדם את זכויות האישה זה לגיטימי. לבטל כל דבר שגברים קשורים בו זה לא. אל תתעלמי מהסוג הזה של הפמיניזם

נועם m

New member
אני לא מתעלמת

אבל, הגדרת את זה נכון- זו "קיצוניות". היא לא מעידה על הכלל והיא מאוד רחוקה מהנורמה. הבעיה היא שרוב האנשים מתייחסים דווקא לקיצונות כאל הפמיניזם ה"אמיתי".

Dark Muse

New member
כי לדעתי

אין אישה שלא תומכת בזכויות שוות של אישה במעגל העבודה... אז כולן פמיניסטיות? אולי מישהי שנמצאת במטבח ומגדלת ילדים פשוט נוח לה עם זה שהבעל מפרנס? פמיניסטיות נלחמות נגד זה, אבל מי אמר שלכולן רע עם זה?!

L y c a n

New member
את טועה

לפחות בקטע של בכלל לתת לו תשומת לב או לחשוב עליו, או להטריד את עצמך במחשבות על הטמבל הספציפי הזה או אחר.. אדישות את יודעת מה זה? אם תקחו דברים כאלה בקלות יותר, יהיה טוב אבל: "מה שבן אדם צריך בשביל להיות מושלם, זה ליישם את העצות שהוא נותן לאחרים" קל לייעץ, קשה לבצע

Paranoid Eyes

New member
אהה

אני סובלת אותו 8 שעות ואף יותר כל יום. בהתחלה הייתי מתחרפנת ורק רבה איתו. אח"כ הבנתי שאין לי מה להתייחס עליו.. תקופה מסויימת שמתי אותו על MUTE היום אני צוחקת לו בפנים, בעצם ממש ממש היום צחקתי לו בפנים

למעלה