שוב השיער חזר

Dragons Birth

New member
אני אוהב ללמוד מישל

קבלי בבקשה את התיקון אם את יודעת משהו שאני לא יודע בלי הסבר אני לא ידע את זה וישאר טיפש לא? ותודה חוץ מזה "בנות" בבבבבבבנננננננננננוווווווווותתתתתתתתתתת! בלעעעע כאלה מלאכיות!

liorplot

New member
אתה מדבר פול שטויות דרגון....

לא זוכר איפה עוד, אבל השטות הנוכחית היא: "השיער נועד מתוקה רק בשביל לחמם את הגוף לשמור עליו מהקור של הלילה" שיער נועד להגנה, כמו שכתבו לך שבהודעה למטה.... שיער בכמות שהייתה לבני האדם בתחילת הדרך האבולוציונית שלהם גם ככה לא משמעותית כלכך בשמירה על חום הגוף. שמירה על חום הגוף, הוא אחד מהתפקידים הפחות בולטים וייעודיים של השיער בגוף שלנו. עוד שטות: "היו צריכים שיערות לחמם במיוחד באזור איבר המין כדי לא לפגוע בו הוא צריך חום כדי לפעול" אצל נשים כל מערכת הרבייה היא פנימית. הימצאות או העדר שיער לא משפיעים. ואצל גברים? תגיד, אתה יודע למה אצל גברים שק האשכים תלוי מבחוץ, ולא נמצא בתוך הגוף, שם הוא מוגן מפגיעות וכו וכו? כי האשכים מייצרים זרע בקצב וברמה הגבוהים ביותר בטמפרטורה שהיא נמוכה בכמה מעלות מטמפ הגוף..... למה כשחם הביצים שלך תלויות? כדי שיתקררו. כשקר מדיי לעומת זאת, שק האשכים "נצמד" חזרה לגוף - כגי שלא יהיה קר מדיי. והזין קר כשהוא במצב רגיל. בזמן זקפה האזור מתחמם. והחום הוא תוצאת לוואי של זרימת הדם לאיזור. הוא לא חיוני.

lady106

New member
הוא אוהב אותי, אז לא מפריע לו

הקטע שלי זה מפריע :) אנחנו מסתדרים

The Cat Woman

New member
שמה *ין עליהם!../images/Emo15.gif

אם כ"כ מפריע להם- שיגלחו לי בעצמם... יאללה סעמק למי איכפת מקצת קוצים? כמובן שאם אני הולכת לחבר שלי אני לא ילך עם קוצים כמו שאני לא רוצה שהוא יגע בי כשהוא לא מגולח (זה דוקר ומעצבן!). אבל לידידים שלי אני לא נוהגת לדפוק חשבון, הולכת עם קוצים... חחחח הם הוציאו לי את התעודת זהות ועשו לי בדיקת קוצים... זה היה משעשע! אבל שיער שבחיים לא תראו עלי- זה מפשעות! איכס!

hollyyam

New member
זין על כולם!

כלומר ניא אישית בשביל עצמי חושבת שחוסר יער במוקמות האלו הוא יותר אסטתי וגם יותר נוח אבל לא פעם החלפתי בגדים ליד חברים וידידם כשיש לי למשל קוצים על הרגליים. שיער זה דבר טבעי. ולפעמים אין כח להסיר או ששוכחים וזה לא כזה עניין! ידידים שלי רק צחקו איתי על העניין אבל לא הייתה להם בעיה עם זה (בדיוק כמו שאין להם כשאני עושה גראפסים או יורקת) וגם לחברים לשי לא הייתה בעיה עם זה.. קיצור נאי לא אומרת שצריך ללכת ככה (באמת שטפו לכולנו תשכל) אבל זה גם לא כזה נורא כשיש לך קוצים על הרגליים אפיל אם הם טיפה ארוכים!

Vendetta

New member
אני כמובן אוהב בנות חלקות

אבל אני לא חושב שטיפ-טיפה שערות ממש יפריעו לי. :)

Calgone

New member
יש דברים שצריך יותר מדרווין להסביר

רוב האנשים כיום נגעלים מריח רע מהפה, שיער גוף, הפרשות גוף... בימים עברו אנשים לא היו מורידים שיער. אנשים לא היו מתרחצים, אנשים היו לא היו מחרבנים במקום נסתר שאפשר להוריד בו את המים, ולא היו מנגבים את התחת. ואנשים עדיין נמשכו אחד לשני.... או שאנחנו לא היינו פה... אבל עדיין לשני המינים יש מושג שונה לגבי המשיכה שלהם למין השני... זה לא שאם רוב הבנים "נגעלים" משיער גוף אצל בנות אז מבחינה הגיונית גם בנות צריכות להגעל משיער גוף אצל בנים.. מושג האסתטיקה בשני המינים שונה ומשתנה מתקופה לתקופה... אני לא מכיר בת אחת שנגעלת משיער בבית שחי של בן. יש נשים שאוהבות זקנקנים למיניהם אצל בנים, או שפמים למיניהם. מישהו פה מכיר בן שאוהב לראות זקנקן אצל בת? יש תרבויות שבהן אישה יפה היא האישה עם הצוואר הכי ארוך, עם השפה הכי מוגדלת או עם הקעקועי גוף הכי רבים ויפים... מושג ה"נשיות" וה"גבריות" שונה בתרבויות שונות ובתקופות שונות... ותעזבו את דארווין בשקט, הוא לא עשה לכם כלום.

בעיקרון אתה צודק,

אבל יש דברים שהם יותר מתרבות וחינוך מילדות, למשל-משיכה לגברים אצל נשים לפי צורת הלחי. עניין גנטי לחלוטין. אבל אתה די צודק בהודעה שלך-אפשרלנסח את זה ככה: סלידה מודעת או משיכה מודעת לעניין ספציפי בגוף היא עניין תרבותי, ומשיכה או דחייה לא מודעת היא עניין אבולוציוני-גנטי("אני חושבת שהוא יפה, לא יודעת למה" סטייל).

Calgone

New member
בעיקרון אתה טועה,

לא, ת'אמת בעיקרון אתה צודק, אבל משיכה או דחייה לא מודעת היא לא רק עניין גנטי, מאחר והמוח האנושי הוא כלי מאוד מורכב ואנחנו עדיין לא מבינים אותו לחלוטין. יש הרבה דברים לא מודעים שהם לחלוטין לא גנטיים. שמעת על תסביך אדיפוס, או תסביך אלקטרה? עניין פסיכולוגי... הקטע הגנטי הרבה יותר מורכב מזה... אנחנו בהחלט נמשכים גנטית לפרטנר הכי "כדאיי" גנטית עבורנו, והרבה דפוסי התנהגות מיניים הם גנטיים, אבל מדובר במשהו הרבה יותר מורכב בכדי שאפשר יהיה לנפנף אותו כגנטי בעיקרו... או אפילו במובן הלא מודע שלו... השאלה היא, מה נחשב "כדאיי" גנטית עבורך? וזה עניין פסיכולוגי לטעמי... פעם נשים שמנות נחשבו בריאות... היום עם התפתחות המדע, אנחנו לומדים תמיד ש"שומן יתר הוא סיכון בריאותי" וש"השמנת יתר היא בעייה פסיכולוגית אשר מצביעה על חוסר שליטה"... אני לא נוקט עמדה בקטע של ההשמנה, אני רק טוען שהדברים האלה משנים את התפיסה שלנו לגבי מה "כדאיי" גנטית..

אהא!

אבל עניין הנשים השמנות הוא מודע. אתה מדע לכך שהאישה שמנה ולכן אתה חושב שהיא מושכת ולכן העניין הנ"ל הוא תרבותי ומושפע מתפיסות וכו'. אני דיברתי על דברים לא מודעים כגנטיים, כמו "אני לא יודע מה יש בה, אבל אני אוהב את זה".

benny afro

New member
להפך,הוא אומר שעניין הנשים השמנות

הוא לא מודע ולא קשור לתרבות,אלא,הסימן "שמנה" נחקק במוחך כ"לא בריאה" ולכן לא מושכת(=לא כדאית להבאת ילדים),זה עניין שנחקק במוח ובגנטיקה שלנו,עצם זה שהוא גילה את זה בזמן זה,לא אומר שזה משתנה לפי תפיסה חברתית,זה פשוט נכון.

liorplot

New member
חשבתם פעם למה

שומן מצטבר אצל גברים בעיקר באיזור הבטן, בעוד אצל נשים הוא מתפזר פחות או יותר שווה בכל הגוף, עם נטייה לישבן וירכיים? אצל גברים, המין שבאופן "טבעי" (חזרנו לטבעי של מקודם, כשהיינו קופים), אמור לצוד, לספק חומרי גלם וכו, מצטבר השומן באיזור הבטן משום ששם הוא פשוט פחות מפריע... פחות מפריע לרוץ ולהיות פעיל. אצל נשים לעומת זאת, התפקיד האבולוציוני שלהן, עוד לפני תחילת סממני התרבות, הוא לטפל בבית (מישהו אמר מערה?), ללדת ולטפל ביילדים. פעולות שלא מצריכות מאמץ פיזי. חשבתם פעם למה אנחנו, הגברים (רובנו המכריע לפחות), ננמשך לבנות מעוצבות אגן וחזה? הרי הדברים הראשונים שאנחנו מחפשים בגוף של אשה, שאנחנו מוצאים מושכים בגוף של אשה, זה האגן והחזה. חשבתם למה? שני אזורים אלו בגוף יכולים להצביע על פוריות עתידית. אצל אשה עם אגן רחב, סביר להניח שלא יופיעו בעיות בליידה. אשה עם חזה גדול - לא יהיו בעיות של מחסור במזון לוולד. קאפיש? למה לגברים יש אף רחב יותר מנשים (מאותו הגזע ואותם מאפיינים כמובן)? לאפשר זרימת אוויר בעת מאמץ פיזי. עצמות הגבות בולטות יותר אצל גברים מאשר אצל נשים - מטרות הגנה. האבולוציה עצבה את שני המינים בהתאם.... כמו כל שאר בע"ח...

Calgone

New member
כן כן אחשלי...

כולנו ראינו ערוץ שמונה, כולנו אינטיליגנטים... אבל כמו שאני אומר, העניין הרבה יותר מסובך מזה... אנשים אוהבים לתרץ הכל כגנטי, זה עוזר לנו באיזשהו מובן להתחמק מהאחריות על עצמנו.. וכל מה שאמרת נכון, אבל כמו שאמרתי, אנחנו חיות הרבה יותר מפותחות.. כלבים לא זקוקים לפסיכולוגים, נכון? אנחנו מושפעים הרבה מהתרבות שלנו, ומהסביבה בה גדלנו, שלא כמו שאר החיות..

spf

New member
הם כן!!!! ../images/Emo121.gif

יש מלא אנשים שלוקחים את הכלב שלהם לפסיכולוג, כי הם שמים לב שהכלב לא מאושר, מדוכ או דבר בסגנון.... אשכרה הפסיכולוג כלבים אומר לבעלים מה הבעיה למה הכלב לא אוכל ומה מפריע לו וכו'- ממש כמו פסיכולוג אנושי!

Calgone

New member
ועל זה נאמר:

יותר מדי כסף שאין מה לעשות איתו צרות של עשירים

benny afro

New member
אאוריקה אווריקה אאוריקה!T%!@##

הבנתי! אחי,הייתי במקלחת,וכמו כל הרעיונות הפילוסופיים,גם הוא הכה אותי במקלחת,הבנתי למה גברים לא נמשכים לשיער גוף של נשים,למרות שזה טבעי: הגעתי למסקנה שהאדם הבין את מערכת המשיכה של הגבר לאישה או האישה לגבר, ונהייתה תחרות על קיצוניות הגבריות וקיצוניות הנשיות,כל אחד רצה להיות יותר גברי או יותר נשי כדי למשוך יותר גברים,נהייתה מין תחרות, מי שהיה יותר נשי או יותר גברי,ניצח מבחינה רבייתית, הורדת שיער גוף אצל נשים מבליט את הנשיות שלה,כי מבטל עוד יותר את הגבריות שבה(שיער גוף נשי מזכיר את הגבריות),ככה,מתוך תחרות לקיצוניות נשית,התחילו להוריד שערות עד שזה הפך להיות חובה,כרגע הסף הנשי שגברים צריכים כדי להמשך לאישה הוא גבוה מאוד,אישה צריכה להיות מאוד נשית,כלומר,הורדת שערות נהייתה חובה,הבנתם? יש סף נשיות שכל אישה צריכה כדי שימשכו אלייה,פעם הוא לא היה גבוה,עם התחרות בין הנשים למי שתהיה יותר נשית כדי למשוך יותר,הסף המינימלי גבה, ודברים כמו הורדת שערות, הפכו לחובה. מי שלא הבין יגיד אני,אני ינסה להסביר.

למעלה