שוב מבקשים מיהודים להוריד כיפות

שמלת תחרה1

Well-known member
חילופי אש סמוך לבית כנסת בווינה: יהודים התבקשו להוריד כיפות ולנעול דלתות מחשש להימצאות מחבלים

צילום: רויטרס

SupermanZW

Well-known member
חילופי אש סמוך לבית כנסת בווינה: יהודים התבקשו להוריד כיפות ולנעול דלתות מחשש להימצאות מחבלים

מתוך הכתבה: "חברי הקהילה היהודית קיבלו הודעה מגורמי הביטחון הקהילתיים כי אין אישוש לכך שמדובר במתקפה אנטישמית", הבקשה להוריד כיפות היא ליתר בטחון, כדי למנוע (אם יש כוונה) מתקפה על רקע אנטישמי. די להפחיד.

משתפרת1

Well-known member
מתוך הכתבה: "חברי הקהילה היהודית קיבלו הודעה מגורמי הביטחון הקהילתיים כי אין אישוש לכך שמדובר במתקפה אנטישמית", הבקשה להוריד כיפות היא ליתר בטחון, כדי למנוע (אם יש כוונה) מתקפה על רקע אנטישמי. די להפחיד.
סתם במקרה המחבל ירה בעוברים ושבים ליד בית כנסת ומול מסעדה יהודית כשרה.

כתוצאה של האירוע אמרו ליהודים: אין אישוש לכך שזו מתקפה אנטישמית, אבל טשטשו את זהותכם כדי שלא יתקפו אתכם....

תמשיך לטמון את ראשך בחול...

SupermanZW

Well-known member
סתם במקרה המחבל ירה בעוברים ושבים ליד בית כנסת ומול מסעדה יהודית כשרה.

כתוצאה של האירוע אמרו ליהודים: אין אישוש לכך שזו מתקפה אנטישמית, אבל טשטשו את זהותכם כדי שלא יתקפו אתכם....

תמשיך לטמון את ראשך בחול...
במקום בו יש כה מעט יהודים ירי בעוברים ושבים גם אם ליד בית כנסת יפגע בעיקר בלא יהודים. בית הכנסת נמצא במרכז העיר ואין שם גטו. מה חשבת, שהלא יהודים נמנעים מלעבור שם כי יש שם בית כנסת?

משתפרת1

Well-known member
במקום בו יש כה מעט יהודים ירי בעוברים ושבים גם אם ליד בית כנסת יפגע בעיקר בלא יהודים. בית הכנסת נמצא במרכז העיר ואין שם גטו. מה חשבת, שהלא יהודים נמנעים מלעבור שם כי יש שם בית כנסת?
ברחוב של בית כנסת ומסעדה כשרה (כמו בסופרמרקט כשר בפריס) יהיו גם לא יהודים, אך יהיו יותר יהודים מאשר באיזור אחר. מי שרוצה להרוג כמה שיותר "כופרים" לא מוסלמים בלי להתיחס ליהגדתם בוחר איזור של סופרמרקט גדול או של חנויות שלא נסגרו בגלל הקורונה, לא בית כנסת.

SupermanZW

Well-known member
ברחוב של בית כנסת ומסעדה כשרה (כמו בסופרמרקט כשר בפריס) יהיו גם לא יהודים, אך יהיו יותר יהודים מאשר באיזור אחר. מי שרוצה להרוג כמה שיותר "כופרים" לא מוסלמים בלי להתיחס ליהגדתם בוחר איזור של סופרמרקט גדול או של חנויות שלא נסגרו בגלל הקורונה, לא בית כנסת.
זה פשוט מקום מרכזי בוינה, לו היעד היה יהודים היורה היה מכוון אל תוך בית הכנסת ואל תוך המסעדה הכשרה.

SupermanZW

Well-known member
אתה ראית לאן ירה? הוא ירה לכל עבר ופגע במי שהיה באיזור. איש דאעש, איסלמיסט.
מבחינת אנשי דאעש גם רוב המוסלמים בני מוות מכיוון שלשיטתם אינם מוסלמים "אמיתיים", קל וחומר מי שאינם מוסלמים כלל, בין אם הם יהודים בין אם לאו. רק חיזקת את טענתי.

משתפרת1

Well-known member
מבחינת אנשי דאעש גם רוב המוסלמים בני מוות מכיוון שלשיטתם אינם מוסלמים "אמיתיים", קל וחומר מי שאינם מוסלמים כלל, בין אם הם יהודים בין אם לאו. רק חיזקת את טענתי.
לא, ממש לא חיזקתי. אבל תמשיך לחשוב כך, זכותך.

SupermanZW

Well-known member
לא, ממש לא חיזקתי. אבל תמשיך לחשוב כך, זכותך.
הנה תגובת דאעש:
בהודעת הארגון נכתב: "בעזרת אללה יצא חייל המדינה האיסלאמית אבו דג'אנה אל-אלבאני לעבר התקהלויות של צלבנים בעיר וינה אמש, ותקף אותם באמצעות נשק אוטומטי, לקח סכין הרג ופצע כ-30 צלבנים, כולל קצין משטרה ושוטרים נוספים"
יהודים אפילו לא הוזכרו.

משתפרת1

Well-known member
הנה תגובת דאעש:
בהודעת הארגון נכתב: "בעזרת אללה יצא חייל המדינה האיסלאמית אבו דג'אנה אל-אלבאני לעבר התקהלויות של צלבנים בעיר וינה אמש, ותקף אותם באמצעות נשק אוטומטי, לקח סכין הרג ופצע כ-30 צלבנים, כולל קצין משטרה ושוטרים נוספים"
יהודים אפילו לא הוזכרו.

הנה תגובת דאעש:
יהודים אפילו לא הוזכרו.
אבל משום מה שני האנשים שמתו בשטח (עוד שנים מתו בבית החולים) היו בשתי הכניסות של המסעדה הכשרה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

למה להוריד כיפות?
אפשר גם לשים להם פיאה נוכרית על הראש. |בלונד|
למרוח ליפסטיק אדום על השפתיים. |נשיקה|
ולהעמיד אותם בצדי הכביש כדי שמישהו יעצור וירצה לתקוע להם את האחוריים.
יהודים מפגרים, אני לא מבין מה יש להם לחפש שם בניכר?
(סליחה סופרמן, אתה לא מפגר. אבל עדיין יהודי בניכר)

SupermanZW

Well-known member
למה להוריד כיפות?
אפשר גם לשים להם פיאה נוכרית על הראש. |בלונד|
למרוח ליפסטיק אדום על השפתיים. |נשיקה|
על זה אני יכול לענות לך "אל תדון אדם בטרם תגיע למקומו", אינך יכול לדעת "מה יש להם לחפש שם" מפני שאינך חי את החיים שלהם. אותי אתה בכלל לא מכיר, למעט התכתבויות בפורום, אך מפתיע (למרות הכל) שאתה שואל את השאלה הזו כאשר יש לך אפשרות לגלות את התשובה לפחות לגבי אחד מהם שאתה מכיר היטב. שאל את אחיך שגר בצרפת, הוא יענה לך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
על זה אני יכול לענות לך "אל תדון אדם בטרם תגיע למקומו", אינך יכול לדעת "מה יש להם לחפש שם" מפני שאינך חי את החיים שלהם. אותי אתה בכלל לא מכיר, למעט התכתבויות בפורום, אך מפתיע (למרות הכל) שאתה שואל את השאלה הזו כאשר יש לך אפשרות לגלות את התשובה לפחות לגבי אחד מהם שאתה מכיר היטב. שאל את אחיך שגר בצרפת, הוא יענה לך.
אחי שגר בצרפת מהיום הראשון שהוא גר שם הוא לא מפסיק להבטיח שהוא יחזור.
גם כיום כשהוא כל כך מבוגר והערבים מסביב כל כך עויינים ומאיימים.
עד כדי כך שהוא חושש לענות לי בעברית שמא הנוסע שלו במונית יהיה במקרה איזה ערבי פנאטי.
פעם שיכור דקר אותו עם סכין
אבל הוא לא היה ערבי אלא צועני. (טוב, זה יכול לקרות בכל העולם)
אני עכשיו רואה את החרשות אודות הפיגוע בווינה
אתה קולט? ווינה.
יש מקום יותר שקט ו"בטוח" בעולם יותר מווינה?
בכתבה שוחחו עם יהודים שם
ואתה רואה אישה צעירה מבוהלת ומפוחדת שאפילו שמראיינים אותה בתוך ביתה
אבל עדיין העיניים המבוהלות שלה מביטות לכל עבר כאילו פוחדת שיצוץ לה עוד מחבל מתחת לשטיח.
אז סופרמן
אם אתה עדיין מעדיף לחיות כמו עכבר מפוחד שם בניכר
שיבושם לך.
אני לא הייתי רוצה בשום אופן להגיע למקומו.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
אחי שגר בצרפת מהיום הראשון שהוא גר שם הוא לא מפסיק להבטיח שהוא יחזור.
גם כיום כשהוא כל כך מבוגר והערבים מסביב כל כך עויינים ומאיימים.
עד כדי כך שהוא חושש לענות לי בעברית שמא הנוסע שלו במונית יהיה במקרה איזה ערבי פנאטי.
פעם שיכור דקר אותו עם סכין
אבל הוא לא היה ערבי אלא צועני.
אני עכשיו רואה את החרשות אודות הפיגוע בווינה
אתה קולט? ווינה.
יש מקום יותר שקט ו"בטוח" בעולם יותר מווינה?
בכתבה שוחחו עם יהודים שם
ואתה רואה אישה צעירה מבוהלת ומפוחדת שאפילו שמראיינים אותה בתוך ביתה
אבל עדיין העיניים המבוהלות שלה מביטות לכל עבר כאילו פוחדת שיצוץ לה עוד מחבל מתחת לשטיח.
אז סופרמן
אם אתה עדיין מעדיף לחיות כמו עכבר מפוחד שם בניכר
שיבושם לך.
אני לא הייתי רוצה בשום אופן להגיע למקומו.
אני לא צריך לספר לך מה אומרים על אנשים שמבטיחים ו"שוכחים" לקיים.
יש הרבה מקומות יותר שקטים ובטוחים מוינה.
אני יכול להבטיח לך, ובניגוד לאחיך גם לקיים, שאם תבוא לבקר בהליפקס, לא תמצא סיבה לפחד ולו לרגע על רקע היותך יהודי. בהליפקס לא התרחש אפילו אירוע אנטישמי אחד ב75 השנים האחרונות.

ai27

Well-known member
למרוח ליפסטיק אדום על השפתיים
אתה ממש מגזים.

אם תיקח למשל את אח שלי - שאחרי שפוטר במהירות מכל עבודה שהייתה לו, ובארץ היה מובטח לו עתיד כמובטל כרוני,
או לחלופין לנסות את הקטע שהצעת עם הליפסטיק,
בלונדון הוא מסתדר.
המון ישראלים שנאלצו לברוח מהארץ - מאימת הנושים או רשויות הרווחה,
משגשגים להם בחו"ל.

SupermanZW

Well-known member
אתה ממש מגזים.

אם תיקח למשל את אח שלי - שאחרי שפוטר במהירות מכל עבודה שהייתה לו, ובארץ היה מובטח לו עתיד כמובטל כרוני,
או לחלופין לנסות את הקטע שהצעת עם הליפסטיק,
בלונדון הוא מסתדר.
המון ישראלים שנאלצו לברוח מהארץ - מאימת הנושים או רשויות הרווחה,
משגשגים להם בחו"ל.
הוא מגזים בכוונה, או סתם מנסה להצחיק. אחיו חי בצרפת ולא בגלל פיטורין, אבטלה, נושים או רשויות הרווחה. פשוט לא רצה לחיות בישראל. לא היה לו טוב בה (את הסיבות הוא יודע) ובצרפת טוב לו. לו היה מעדיף לחיות בישראל היה חוזר לישראל. לא סתם הוא לא ענה, הוא יודע שזה נכון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הוא מגזים בכוונה, או סתם מנסה להצחיק. אחיו חי בצרפת ולא בגלל פיטורין, אבטלה, נושים או רשויות הרווחה. פשוט לא רצה לחיות בישראל. לא היה לו טוב בה (את הסיבות הוא יודע) ובצרפת טוב לו. לו היה מעדיף לחיות בישראל היה חוזר לישראל. לא סתם הוא לא ענה, הוא יודע שזה נכון.
אחי עבר לצרפת בגלל שיש לי דודות עשירות בתחום האופנה שעושות חייל שם.
הוא חשב שהן בטח יצ'פרו אותו בלי סוף ויפטמו אותו בבוכטות של כספים
הוא היה אז צעיר, הוא לא ידע שהן כאלה קמצניות. :-D
בצעירותו הוא היה מלצר שם
כיום נהג מונית.
אגב זה קורה להרבה ישראלים שהיגרו לארה"ב, חושבים שלמלצר זה "החלום האמריקאי" :-D
הווווו סופרמן, שתהיה בריא.
אתה חי בסרט. :-]

SupermanZW

Well-known member
אחי עבר לצרפת בגלל שיש לי דודות עשירות בתחום האופנה שעושות חייל שם.
הוא חשב שהן בטח יצ'פרו אותו בלי סוף ויפטמו אותו בבוכטות של כספים
הוא היה אז צעיר, הוא לא ידע שהן כאלה קמצניות. :-D
בצעירותו הוא היה מלצר שם
כיום נהג מונית.
אגב זה קורה להרבה ישראלים שהיגרו לארה"ב, חושבים שלמלצר זה "החלום האמריקאי" :-D
הווווו סופרמן, שתהיה בריא.
אתה חי בסרט. :-]
אחיך מבטיח לחזור רק כי הוא שם לב שזה משמח אותך, הוא לא חוזר כי הוא לא רוצה לחזור. עד מתי תשלה את עצמך?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אחיך מבטיח לחזור רק כי הוא שם לב שזה משמח אותך, הוא לא חוזר כי הוא לא רוצה לחזור. עד מתי תשלה את עצמך?
אתה טועה, הוא באמת רוצה לחזור.
מה שמחזיק אותו שם זה כל העניינים הבירוקרטיים והלוגיסטיים של למכור את המונית והמספר
לארוז את הבגדים והסמרטוטים שהוא אסף
ואז להגיע לארץ כמו עולה חדש וזקן ולהתחיל את החיים מברא|שיט|

למעלה