ביי
R RJlake New member 15/1/07 #218 הוו שמאלה שמאלה../images/Emo99.gif השיר שבשבילו שווה לפתוח את הרדיו בתקופה האחרונה
L limors2 Active member 15/1/07 #221 אבל לא צריך לפתוח במיוחד בשבילו כי רוב הסיכויים שכשתפתחי ממילא תשמעי אותו בשבוע שעבר ביום אחר שמעתי אותו בכל תוכנית ששמעתי באותו יום! והיו הרבה
אבל לא צריך לפתוח במיוחד בשבילו כי רוב הסיכויים שכשתפתחי ממילא תשמעי אותו בשבוע שעבר ביום אחר שמעתי אותו בכל תוכנית ששמעתי באותו יום! והיו הרבה
L limors2 Active member 15/1/07 #224 לפני כמה ימים מצאתי את עצמי שרה לנעלי בית שלי את השיר הזה, אז כנראה שאני מתחילה לחבב אותו
T tkuihehr New member 15/1/07 #228 התחלת לדבר לנעלי בית שלך? את יודעת מה זה אומר [צ'נדלר ,עונה שניה לדעתי, כשג'ואי עזב את הבית]
L limors2 Active member 15/1/07 #232 אני לא זוכרת../images/Emo12.gif אבל מותר לי אני מצוננת ומתחלה וצריכה ללכת לעבודה מחר כי אנשים אחרים חולים ולא נעים לי רק כי אני מצוננת
אני לא זוכרת../images/Emo12.gif אבל מותר לי אני מצוננת ומתחלה וצריכה ללכת לעבודה מחר כי אנשים אחרים חולים ולא נעים לי רק כי אני מצוננת
T tkuihehr New member 15/1/07 #233 טייק ד'ת דווקא נחמד שיר השבוע הבינל לעומת זאת ,של אוונסנס אני לא אוהב ואת בטח כן