עכשיו גיליתי שאני שמן אני חושב על ולא ישן..
L limors2 Active member 15/1/07 #208 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ביונסה מהנדסת לך את הנהיגה?
L limors2 Active member 15/1/07 #195 אני לא אוהבת לשמוע את ישן בעבודה תמיד כשאני יכולה אני צורחת את הפזמון, וכשאני לא יכולה אני עושה פרצופי צריחה ולפעמים אנשים רואים וזה ממש פדיחות השתלטי על עצמך ליאורה
אני לא אוהבת לשמוע את ישן בעבודה תמיד כשאני יכולה אני צורחת את הפזמון, וכשאני לא יכולה אני עושה פרצופי צריחה ולפעמים אנשים רואים וזה ממש פדיחות השתלטי על עצמך ליאורה
R RJlake New member 15/1/07 #206 הווו דפנה והקוקיז../images/Emo99.gif אבל יש שירים יותר טובים באלבום להוציא
L limors2 Active member 15/1/07 #213 נכון, אבל זה שיר מושי../images/Emo99.gif יש הופעה שלהם ב17.2 בצוללת, ואם את אוהבת אותם אפילו קצת כדאי לך ללכת, כי הם ממש ממש שווים וטובים בהופעה
נכון, אבל זה שיר מושי../images/Emo99.gif יש הופעה שלהם ב17.2 בצוללת, ואם את אוהבת אותם אפילו קצת כדאי לך ללכת, כי הם ממש ממש שווים וטובים בהופעה
L limors2 Active member 15/1/07 #226 התעלמו לחלוטין../images/Emo4.gif אבל איזה גבר הושמע פעם במסור סתם ככה
S Sweet Revenge New member 15/1/07 #205 טוב, אני עובדת לשמוע סינגלס באוטו.. אני הולכת להחזיר את חברה שלי מהעבודה כי אני נהג מונית.. שלומות!