47^^
L limors2 Active member 15/1/07 #236 אם לית'יום לא יכנס לפלייליסט אני אכה בהם ואשרוף להם את האולפן ליייייית'ייייייייוווםםםםם
R RJlake New member 15/1/07 #242 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מזה?!??!?! מה קרה ביום הזה שלא שמעתי סינגלס?! רק אני מדמיינת אותם עם רסן ואפרו קופצים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מזה?!??!?! מה קרה ביום הזה שלא שמעתי סינגלס?! רק אני מדמיינת אותם עם רסן ואפרו קופצים
L limors2 Active member 15/1/07 #246 חיחיחי רסן דווקא אין להם יש תמונה שלהם בשרשור אוף בתחתית העמוד הזה כשהם פירסמו תסינגל פה התלבטתי בתגובה שכתבתי להם כי פחדתי שהם אולי יעלבו ויבכו. ילדים בני 14 וזה
חיחיחי רסן דווקא אין להם יש תמונה שלהם בשרשור אוף בתחתית העמוד הזה כשהם פירסמו תסינגל פה התלבטתי בתגובה שכתבתי להם כי פחדתי שהם אולי יעלבו ויבכו. ילדים בני 14 וזה
R RJlake New member 15/1/07 #245 הוו שיר חמדמד זה יש הרבה רוק\פאנק וחברים בסניגלס לאחרונה ואין בכלל מזרחית! יייפייי
L limors2 Active member 15/1/07 #247 דונצ'ה וואנה קאם ווית' מייייייי שמעתי את זה מלא היום את זה והנהר הפראי ועירו של סאם וכל הדיסק בעצם שמעו אותו, הוא טוב
דונצ'ה וואנה קאם ווית' מייייייי שמעתי את זה מלא היום את זה והנהר הפראי ועירו של סאם וכל הדיסק בעצם שמעו אותו, הוא טוב
T tkuihehr New member 16/1/07 #253 סיימנו? איך עברתי שרשור שלם יפה, מבלי להיות מרוכז בו אפילו דקה, עשיתי מיליון דברים אחרים..
R RJlake New member 16/1/07 #254 יאא אחלה בחלה שרשור היה תבואו כל יום יאללה אלך לראות את בנות גילמור שהורדתי חופש מחר! ביי ביי לילה טוב!
יאא אחלה בחלה שרשור היה תבואו כל יום יאללה אלך לראות את בנות גילמור שהורדתי חופש מחר! ביי ביי לילה טוב!